Ердоган: Няма да искаме разрешение за ракетите С-400!

САЩ предупредиха, че може да не продадат на Турция F-35
2 сеп 2018 11:06, Елка Василева
343
Ердоган: Няма да искаме разрешение за ракетите С-400!
Реджеп Ердоган. Снимка: архив, Reuters

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че страната му няма намерение да иска от когото и да е разрешение да купи от Русия зенитни ракетни системи С-400, предаде ТАСС.

Агенцията цитира турския вестник "Миллиет", който съобщава за изказването на Ердоган на бизнес форум в Бишкек, столицата на Киргизстан.

Още по темата

"Сключихме с Русия споразумение за С-400 и това безпокои някои. Извинете, но няма да молим никого за разрешение", цитира турският вестник думите на президента.

На 31 август Ердоган заяви, че Анкара се надява да получи С-400 в максимално кратки срокове.

Вашингтон предупреди Анкара, че ако купи от Русия тези ракетни комплекси, САЩ може откажат да й продадат изтребители F-35, пише БТА.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


343
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До смях"Ф 35 и Ф 22 са такива ***, че дори продажбата им не върви".........:))Др, Тролчев, на Ф-22 "продажбите' няма как да вървят защото ............Сената ги е забранил-никой не си продава върховите постижения. Впрочем 190 броя са на въоръжение. Готови, с подготвени екипажи , налични за операции. А кво стаа с онова желязо Су 57 което даже и в индийските сериали го изтриха???? :))))))))
241
6
 
8
 
! Отговори
Да. преди 5 години
кравешкия страх от Су-57 е обясним, пък "поколенията" да си ги броят балъците. Асад свали с 30 годишно ПВО глупоста Ф 22
240
7
 
9
 
! Отговори
смях преди 5 години
Ф 35 и Ф 22 са такива ***, че дори продажбата им не върви. .ненапразно, когато Израел купи амариканско оръжие веднага го модифицира до неузнаваемост в нещо по-добро и много по-добро от оригинала:))))на каруцата Ф 22 катастрофите й са повече от успешните излитания - провал за стотици милиарди, спрян от производство
239
13
 
7
 
! Отговори
Bad Company преди 5 години
До БонобоМного сте ми смешни руските ***. Къф Су-35 , кви 5 лева. Ами това желязо 4++ поколение е 100 години назад от Ф-35!:) И.........около 150 години след Ф-22!
238
0
 
1
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
.ne se plashi...ima ruski(po-dobri I mn. po eftini MIG,SU )!!! Kakvo stana s "amerikanskata demokratsia " ?!? HA HA HA HAAAAAAA hahahahaha !!!!
237
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поздравяването на строени войници е обичайна практика.Тук го изкараха все едно някакъв позор.
236
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиквун не козирува на мустака, а като главнокомандващ въоръжените сили на Република Турция ги поздрави със "Здравейте войници!" (Merhaba Asker!), и те му отговориха "Здраве желаем!" (Sag Ol!).Същото направи и Путин, когато беше на посещение в Република Турция, но тогава троловете, мълчаха.
235
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам да кажа само едно тиквун козирува на мустака . Коментара е излишен жалка работа сте ***
234
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БонобоСу -35 е страотен самальот!! ЕПР 3,5 м/2:))) От 400 км се вижда на радарите като прогимназия:)) "Отсрещния" само трябва да натисне копчето и толкова:)) AIM 120 си знае работата:))))))))))
233
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БонобоБобиииииииииии!!Пак ли ти?
232
8
 
10
 
! Отговори
Бонобо преди 5 години
Ако не им продадат F-35, да им върнат парите, които Турция даде за разработката на това недоразумение. Тогава могат да си купят друга 35-ца, тази на "Сухой". Която ще разпърдушини Ф-ките, както твърдят всички специалисти. Но руснаците едва ли ще им го продадат.
231
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някои си затриват семейството и брака чрез правенето на инат, други като Ердоган си затриват държавата и народът.
230
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До НИКОЛА ПАШИНЯНКун ем, Башинян джан! Правилно ли го написах? Исках да е на арменски, за да го разбереш. Ще го напиша на популярен говорим български - *би се в ГЗ!
229
5
 
7
 
! Отговори
пехотинец преди 5 години
Единственото движение на тези страховити безпощадни ракети от точка А до точка Б в пространството е забелязано когато са поставени върху движещ се Камаз. Ердоган е добре първо да пита Путин дали летят или целят врага чрез Камаз на пълна газ!
228
0
 
1
 
! Отговори
Уондър преди 5 години
Мушендия комисионер.
227
5
 
7
 
! Отговори
да преди 5 години
ама ние българите сме завиждали на турците за Ердоган:))))а ние у нас крадци си нямаме, бе та до вашите опряхме:)))))наскоро имаше интервю с обикновен човек в Турция "да четеш Корана и да се уповаваш на вярата е чудесно,но..когато на вратата ти почука съдия-изпълнител защото не си си плащал сметките..не помага"
226
10
 
10
 
! Отговори
да преди 5 години
тоя от 1 година "никой нямал да пита за C-400" ама и до днес не му стиска да купи:))))))))))))Русия може да го достави за нула време,но..няма на кой..страх голям в Анадола :)))))))
225
10
 
16
 
! Отговори
да преди 5 години
Турция е независима държава в някой розов турски сериал-Вашингтон натисна копчето само веднъж показно и лирата си замина наполовина..който мисли тия американски васали, на които и хляба им зависи от САЩ за независими..значи не е наред
224
5
 
16
 
! Отговори
да преди 5 години
празни приказки - големия водач,който беше разкрит как търгува с Ислямска държава,а милионите от търгуван нефт и оръжие лично в джоба му на крадецасина му пък заловен в Италия с багажник,пълен с пари !!!!!а балъците в Анадола му ръкопляскат
223
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До НИКОЛА ПАШИНЯНПойди сам завоюй дармоед