България с трудна, но сладка победа над Норвегия

"Лъвовете" надвиха скандинавците с 1:0 у дома
Обновена: 9 сеп 2018 21:11 | 9 сеп 2018 21:10, Веселина Йорданова
34
България с трудна, но сладка победа над Норвегия
Снимка: БулФото

България победи Норвегия с 1:0 в двубой от Лига 3 на Група С от Лигата на нациите, игран на стадион "Васил Левски".

Както преди 3 дни, така и тази вечер футболистите на селекционера Петър Хубчев стигнаха до доста труден, но сладък триумф над физически по-здравите скандинавци, които демонстрираха много организиран стил на игра.

В герой за "лъвовете" се превърна Радослав Василев в 58-ата минута, след като успя да се разпише при първата опасна атака на нашите момчета в мача.

Така България оглави еднолично групата си с актив от 6 точки, с 3 повече от отбора на Норвегия, който е втори.

Продължението четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: Норвегияфутболмач
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
6
 
! Отговори
гост преди 5 години
Бъркате колеги, играта ни е грамотна, класата не ни достига. Определено изглежда, че Хубчев извлича максимума от текущия потенциал, който, за жалост, изобщо не е висок. Поне отбора ни е станал по-интелигентен, от изказванията на Ивелин Попов, Неделев, Бандаловски, Краев, Славчев, оставам с впечатление, че са нормални момчета и са способни на адекватен коментар, а не предишните чалгари, на които сме свикнали
21
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво и само Ц.С.К.А.
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога ли ще отпаднат отборите по държави Искам отбори от сорта на тигрите, вълците, орлите и тнПо държави е безмислено То в Бълтария 1 процент му пука за бг отбора а останалите им пука за други отбори или не им пука за футбол
19
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 5 години
До АнонименТо никой не е гледал фуДбол.
18
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не трябва да се заблуждаваме вие видяхте ли фудбол аз не голям късмет изкарахме с тази неграмотна игра изтеглихме печелвшият фиш като бихме на късмет добре че поне имаме стоиностен вратар иначе щехме да паднем както първичт мач така и този с разлика
17
1
 
8
 
! Отговори
Хххх преди 5 години
До Анонимен 4Чети история и тогава дрънкай глупости.....Кога Хитлер заби знамето с орела и пречупения кръст в Осло друго мислеха....а и бъркаш Норвегия с Финландия която е принудена да се раздели с територия тъй като са на страната на Хитлер т.е. на губещата страна.
16
1
 
10
 
! Отговори
Иванко преди 5 години
До 15 (Анонимен) Вс е точно брат, само дето не се класира първия от групата Ами играе плейоф за класиране с друг пръв отбор от друга група! Успех!! Дано зарадват народа, че отдавна е крайно време !
15
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на Пацо Тигъра! Показа, че в Подуене нищо не вирей. Разплакваха го с обвиненията за слаб играч, който е напуснал Подуене в точния момент е станал човек, иначе си ги знаем как са известни в Европа и у нас,
14
7
 
19
 
! Отговори
НИЩО преди 5 години
нищо ме става от тезиникакви качества нямати от треньоратактиката е никаквадемек НИЩОКоето ще се докаже в следващите мачовеПък онзи Неделев е толкова посредсвен, че няма да го коментирамтози футбол е мъчение за зрителяпървото полувреме бяха като зрители на терена
13
3
 
14
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Дръвчетата се размърдаха, на днешните мотивация е само парата, няма национален отбор, няма патриоти.
12
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С оглед на ограничения потенциал, с който разполагат, момчетата наистина се раздадоха на 100%. Особено Пламен Илиев заслужава похвали- безпогрешен, даже и чалгар и пияница като Бодуров изигра 2 перфектни мача. С оглед на факта, че от нашата лица С на нациите 1 отбор ще се класира, мисля че този път имаме някакъв шанс да се класираме за Евро 2020. Успех на момчетата и занапред!
11
8
 
15
 
! Отговори
Манолчо преди 5 години
Татко каза че сме много, ама много слаби и щом бихме норвежците значи те в момента са в много тежка криза. Татко каза още че нашите стават само за кючеци в чалготеките а на терена са като общи работници по поддръжка на тревата.
10
7
 
10
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Да живей България....на три морета!
9
2
 
49
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
По-добре грозна победа, отколкото красива загуба. Победителите не ги съдят. Един път да не сме от страната на булката. Браво на Пламен Илиев, спаси 100%-в гол !
8
1
 
37
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Разбира се браво и да благодарим на Господ! Но трябва да знаев, че неговото благоволение не е безгранично! Дано има импулс да се вземат в ръце, а не да си мислят, че са хванали Господа за.... шлифера. С такава игра радостта ни няма да е дълга. Господи, дано не съм прав!
7
23
 
22
 
! Отговори
B преди 5 години
Браво и само Левски
6
3
 
56
 
! Отговори
Готино преди 5 години
Браво на Хубчев направи сплотен колектив,а в същото време дава шанс и на млади момчета,които се раздават за България,ако друг беше на неговото място още щяхме да гледаме Дяков,Божинов и т.н
5
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво!
4
30
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Норвегия е също така малка държава., дори по малка от България. Но на нито една велика сила не се кланя дори и на Русия. И като монархия не и пречи да гони диктаторите. От страната си. И там следващата среща ще е още по трудна.
3
5
 
50
 
! Отговори
СЪ НАМИ БОГЪ преди 5 години
Браво на лъвовете!!! Честита победа! Успех и следващите мачове!