Париж, среднощ, афганистанец рани 7 души с нож

Нападателят е задържан, няма признаци за терористичен акт
10 сеп 2018 06:51,
80
Париж, среднощ, афганистанец рани 7 души с нож
Снимка: Reuters

Нападател с нож рани седем души в Париж, съобщиха френските медии.

Според информация на в. "Le Parisien", мъжът първоначално е атакувал посетителите на кино MK2, а след това и минувачи, също и хора, намиращи се в близост до сградата, които са играели на петанк.

В публикацията се казва, че нападателят е от афганистански произход. Той е бил задържан от полицията.

По данни от АФП, разследващите не са открили признаци нападението да е терористичен акт.

Сред пострадалите има двама британски туристи. Четирима от ранените са в тежко състояние. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
2
 
! Отговори
муспи преди 5 години
"Няма признаци за терористичен акт" е нищо, - ранените в болницата се оплакват от разни болести, нямащи нищо общо с раните от нож!
49
0
 
11
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Сега очаквам защитниците на мигрантите от Кемниц да отидат с автобуси до Париж на протест за освобождаването на афганистанеца ... Жалко е да се видят жени на протестите в Германия и Швеция в защита на мигрантите, при положение че те са най-потърпевши от посегателства. Сещам се и за германския евро-чиновник, който призова за дарения за мигрантите след изнасилването и убийството на дъщеря му Мария Ладенбургер, студентка по медицина, от афганистанец. Западна Европа няма да оцелее така - математика.
48
0
 
5
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Не е терористичен акт - имиджът и статистиките на службите за сигурност ще пострадат, а това е недопустимо! Докато властите отказват веднага да кажат "вероятно е терористичен акт" и да признаят елементарната логика, ще си правим горчиви шеги с официалните изявления от рода на "разследващите не са открили признаци нападението да е терористичен акт". Може би ще ни обясняват, че извършителите са всъщност "психично болни", прехвърляйки отговорноста на здравните органи и оправдавайки бездействието си
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пребиха жена в дома й " НО ВСИЧКО Е ТОЧНО "Заклаха жената и децата "НО ВСИЧКО Е ТОЧНО"ЗАЩОТО ВЕЧЕ СМЕ В ЕС ЕС ЕС
46
0
 
5
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Интересно ми е как в идеалния либер.астки свят мирно съжителстват правата на човека, защитата на жените, толерантността към ЛГБТ общността и ислямът - религията, проповядваща насилие ...
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не продават ножове на тия нагляри. Само с паспорт от ЕС или от цивилизована страна имаш право на нож, даже и малък нож за маса. Да се хранят с ръце, те и без това го правят. На тях ножовете не са им да спазват етикета,а само да колят и ръгат.
44
0
 
5
 
! Отговори
Гост преди 5 години
До ФАКТ!!!!!Руснаците им създаваха светска човеколюбива държава, но "демократичните" муджахидини (в чиято възхвала беше създадена знаменитата холивудско-ЦРУ продукция "Рамбо" на Сталоун), подкрепени от световните "разпространители на демокрация" САЩ, разрушиха постигнатото, после минаха в Ирак, Либия, Сирия и локалните защитници на демокрацията тръгнаха да "изкарват докторантури по ядрена физика" в Западна Европа, защото програмите на местните училища не предлагат последните научни дисциплини.
43
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква е дефиницията на терористичен акт всъщност? При положение, че не ги е познавал преди да реши да ги понадупчи, какво е? Тия френските либерали съвсем през просото я подкараха.
42
0
 
12
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Разбира се, че не е терористичен акт! Хората в Афганистан просто обичат така да се забавляват - културна особеност. Тази нежна пущунска душа е попаднала в свирепия изостанал западен свят и след цял ден прекаран в научни разработки и заради носталгията е решила да се позабавлява в традиционен стил. Максимум 10 г. затвор и за добро поведение - излизане след 7 г. Либералната толера.стия повелява да се дават смешни присъди за тежки престъпления на примитивните срещу спазващите закона граждани.
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не е никаква новина. Дори Бареков произвежда по-интересни.
40
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Американецът е казал: Може да са лоши синове, но са наши лоши синове." Малко са буйнички и налитат на всеки. Дресират ги да се бият с руснаците, но има инциденти с други граждани.
39
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те ги пращат да вадят на Русия, те пак не разбрали къде да вадят. Не се намират в Сирия и не се бият срещу Асад, все пак.
38
1
 
16
 
! Отговори
Ала-Бала преди 5 години
Макрончо, тези ножове, които вадят от пазвите си, не са детски играчки! Изходът е един, и не се правете, че не го знаете: Махане на всички чужди войски от Афганистан и създаване на условия за естествено развитие на страната. Няма нужда от войски, който контролират производството и разпределението на наркотиците. Афганците в родина им, да я развиват и работят там.
37
0
 
24
 
! Отговори
Jas преди 5 години
Къде е сега Макрон да каже как Источна Европа само цуца фондове от ЕС е не е солидарна с приемане на талибани? Преди 3 седмици Кемниц,(намесени иракчан и сириец), миналата събота още един убит от афганистанецът немец от Источна Германия, сега отново и традиционно Париж, за щастие без убити, за сметка на това 7 ранени...и няма тероризъм, само битово насилие! Цялата европейска върхушка трябва да си ходи и да освободи място на политици, които бързо, ефективно и законно ще се справят с тая ***.
36
26
 
6
 
! Отговори
ФАКТ!!!!! преди 5 години
Опитите на на.истите да предизвикат война ще претърпи тотално фиаско още повече във Франция.Франция винаги ще помни децата на колониите си Мароко Алжир Тунис и тн.Те винаги са били заедно с белите французи по окопите и са се борели за Франция.Расузмът и нацизмът никога НЯМА да бъдат част от френската нация и култура.Афганистанците са друга бира те са бивша англииска колония да си ги прибират англичаните или руснаците нали руснаците им разрушиха държавата да не се правят на ощипани.
35
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спящите клетки от добре образовани талибани започнаха да се събуждат.Да благодарим на Меркел и сие за това.Да се готвим за "бойно поле Европа".
34
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евреите са в основата на всички проблеми.
33
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Запазете си текста за бъдещо ползване, само числото може да променяте. Явно това е съдбата на *** континента
32
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Седем наръгани и не е терористичен акт? Ромска сватба ли, що ли?
31
1
 
35
 
! Отговори
ПРОКУРОРА преди 5 години
Какво става ? До кога ще се чака ? Всички Авганистанци - Иракчани - Сирийци - Араби да се екстрадират незабавно от ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ това не е тоалетна в която всички желаещи могат да ходят . Има достатъчно Арабски Държави които да дадат обежище на техните сънародници докато има война ЕВРОПА НЕ Е АРАБСКА ДЪРЖАВА !!!