Ад на пътя: Четирима футболисти загинаха в катастрофа в Свищовско

Според първоначалната информация колата не спряла на знак "Стоп"
Обновена: 13 сеп 2018 11:51 | 13 сеп 2018 11:45, Анисия Иванова
141
Ад на пътя: Четирима футболисти загинаха в катастрофа в Свищовско
Архив: Булфото

Четирима младежи са загинали при тежка катастрофа тази нощ. Сблъсък е бил между лек автомобил и ТИР на пътя Плевен - Русе в района на свищовското село Горна Студена, съобщи БНР.

По първоначална информация причина за катастрофата е неспазване на знак "Стоп" от водача на лекия автомобил.

Загиналите са четирима от най-добрите футболисти на "Павликени" - Димитър Кушев, Георги Вълчев – Машинката, Генчо Стефанов и Ивелин Иванов, съобщава "Янтра днес".

БМВ-то с плевенска регистрация е било по непотвърдена информация шофирано от Ивелин Иванов, който е юноша на "Етър".

"Павликени" игра вчера мач за Купата на Аматьорската футболна лига в Козловец срещу местния "Земеделец-93" и спечели с 3:1. Единият от головете вкарал именно Ивелин Иванов. Част от футболистите пътували за мача с колите си.

"Потресен съм, просто не мога да говоря. Димитър Кушев беше с контузия и му казах да не идва за мача, но той реши да подкрепи момчетата. Четиримата останаха  в Козловец след мача с намерение да се приберат по-късно", сподели потресеният треньор на "Павликени" Димитър Тодоров.

Димитър Кушев бе голмайстор на отбора и играещ помощник треньор, Генчо Стефанов бе опитен вратар, Георги Вълчев – Машинката също е отлично познато име във футбола, а Ивелин Иванов бе най-младият от четиримата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледайте сега, БСП-то няма да спечели следващите избори, дори и с предсрочно гласуване да са. Но всички умни хора знаят, че ако някой захапе властта, защото е спечелил изборите, първите чистки се правят в силовите структури. Ще има пак масово уволнени хора от МВР ако БСП спечелят изборите. Но въпросът тук не е в това. Тук става дума за 4 мъpтви момчета. Защо се е стигнало до тук? Защото е нямало КАТ да си върши работата! А сегашните КАТ на кой са хора? На филанкишията ли?
76
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"По живково време контейнерите на границата се качваха на влакова композиция и така в цяла България се транспортираха стоките!"Kaкви стоки по Живково време бе моето момче? Нали все разправят комyнистите, че сме имали били фабрики, на Кореком ли стоките са идвали на границата в контейнери, ахахахах? :))) Кажете какви суровини са идвали по Живковото време и да заспиваме вече? Нали уж тая Живкова държава е била мега силна и всичко си е произвеждала сама? То така си беше де, ТКЗС-то с гнили чушки!
75
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 75Нинова е комби! :))))))
74
0
 
35
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Още загинали, които са се мислели за безсмъртни на пътя.
73
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да пишеш под диктовка без да изразяваш собствено мнение е унизително... ако все пак имаш капка достойнство. Къде ти у *** достойнство. Пълна несъвместимост.
72
0
 
23
 
! Отговори
Инженер преди 5 години
Колко пъти съм казвал, че не е необходимо да доказвате, че автомобила който съм конструирал може да достигне скоростта която съм написал в упътването !Колко пъти съм напомнил да слагате колани когато сте на път, защото са животоспасяващи, а не за да ви глобят !
71
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По живково време контейнерите на границата се качваха на влакова композиция и така в цяла България се транспортираха стоките! А сега на всякъде в улици и магистрали хвърчат тирове! Ако се направи статистика тировете убиват поне 150-200 човека на година, и са виновни поне за 35% от катастрофите в милата ни България!
70
0
 
30
 
! Отговори
Хах преди 5 години
Не знам вече как може да се набие в главите на хората,че на пътя колите са по-опасни и смъртоносни дори и от огнестрелно оръжие , ако не се шофира разумно и умело.
69
0
 
29
 
! Отговори
.... преди 5 години
пак не се спира на СТОП, пак БМВ, пак смърт.. хора.. кога ще проумеете, че трябва да пазите и вашите и другите животи сядайки зад волана? има много места, на които да карате здравата, но не и на такива с движение на коли, тирове и тн. Жалко за момчетата- 4ма българи, потенциални бащи на други българчета.. уви гадна съдба. БОГ да ги прости и вземете разберете, че за секунда всичко приключва. Всеки тръгва в някаква посока, за да стигне.
68
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 73 Изкажа да кажеш:Нинова убива БМВ'етата !Съгласен.
67
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 69От коментара личи, че си подходящ да се забавляваш в психиатрията без ходатайство !
66
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 72Убиват ни Български Мозъци Варени. БМВ то си е чудесна машина. Малко ли се изпотрепаха с Фолксвагени, Опели, Мерцедеси и джипове. Варен мозък ли си спасение НЕМА.
65
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен69Това, че ти си загубеняк и неудачник, не значи, че всички са такива.Нямаш работа щото си мързелив негодник.За нищо не ставаш. Аутсайдер.
64
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лош път, БМВ, висока скорост и нощемИмам чувството, че сценарият е един и същ, просо се сменят ....... филма се казва " Знам какво направи миналото лято".
63
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Аз чета коментарите на някои хора по-долу и не мога да повярвам... Наистина ли обвинявате правителството, настилката и пр. за тая катастрофа?"Aми наистина! Наистина обвинявам правителството, защото нещата са взаимосвързани! Нормалните хора в България са подложени на геноцид! За тях няма работа, няма живот, няма забавление, няма нищо! И разни паляци разправят как щяли да вдигат заплатата на държавните служители с 10%... Наредиха си техни хора само на ключови възпитаващи населението места!
62
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато може съседа да надъни музиката до дупка и да хвърля пиратки в 2 часа нощес щото имал рожден ден нищо няма да се промени.Значи целият блок няма да спи щото на него му е весело ! - Докога в родината ни бащина ще царува тази страшна простащина ?
61
1
 
10
 
! Отговори
читател преди 5 години
До ТренераТи за платени *** не си ли чувал?Има си такава професия и цели фирми, които съвсем легално се занимават с поръчково писане по форумите.Та тези твоите "някои хора" са такива.Това им е професията, задачата им за последните седмици е това - искане на оставка.Нищо лично.Следващата седмица, друга поръчка, тогава пък викат "ДА ЖИВЕЙ" под всяка новина.
60
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Младият водач се е чувствал като братовчед на Шумахер!А последния не завърши добре...
59
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сори, но няма да ми е жал за неразумни шофьори.А тези които се возятв колите им ... си носят отговорноста.Стига други все да са виновни, нали ?
58
1
 
33
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
Още ли има неграмотници, които твърдят, че колана повече вреди, отколкото помага?! Преди година преживях челен удар, аз бях с баничарка, другия участник беше с бус Форд, който поднесе и се заби челно в мен. Спаси ме колана. Колата бе тотал щета, а аз излязох без драскотина. Единствено няколко дни ме боля рамото от колана. А другия водач в буса, при все че буса тежеше два пъти повече от моята кола едва не излезе през предното стъкло, защото беше без колан.