Ад на пътя: Четирима футболисти загинаха в катастрофа в Свищовско

Според първоначалната информация колата не спряла на знак "Стоп"
Обновена: 13 сеп 2018 11:51 | 13 сеп 2018 11:45, Анисия Иванова
141
Ад на пътя: Четирима футболисти загинаха в катастрофа в Свищовско
Архив: Булфото

Четирима младежи са загинали при тежка катастрофа тази нощ. Сблъсък е бил между лек автомобил и ТИР на пътя Плевен - Русе в района на свищовското село Горна Студена, съобщи БНР.

По първоначална информация причина за катастрофата е неспазване на знак "Стоп" от водача на лекия автомобил.

Загиналите са четирима от най-добрите футболисти на "Павликени" - Димитър Кушев, Георги Вълчев – Машинката, Генчо Стефанов и Ивелин Иванов, съобщава "Янтра днес".

БМВ-то с плевенска регистрация е било по непотвърдена информация шофирано от Ивелин Иванов, който е юноша на "Етър".

"Павликени" игра вчера мач за Купата на Аматьорската футболна лига в Козловец срещу местния "Земеделец-93" и спечели с 3:1. Единият от головете вкарал именно Ивелин Иванов. Част от футболистите пътували за мача с колите си.

"Потресен съм, просто не мога да говоря. Димитър Кушев беше с контузия и му казах да не идва за мача, но той реши да подкрепи момчетата. Четиримата останаха  в Козловец след мача с намерение да се приберат по-късно", сподели потресеният треньор на "Павликени" Димитър Тодоров.

Димитър Кушев бе голмайстор на отбора и играещ помощник треньор, Генчо Стефанов бе опитен вратар, Георги Вълчев – Машинката също е отлично познато име във футбола, а Ивелин Иванов бе най-младият от четиримата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
30
 
! Отговори
Психодиспансер преди 5 години
Не съм пристрастен, но тази марка BMW е замесена във всяко трето произшествие, а при тежките такива във всяко второ. Когато прибавим към това и контингента от купувачи (особено на стари модели) е същият който купуваше Golf 3 навремето и ето резултата. Покварената ни съдебна с-*** и типичното балканско самочувствие няма да доведат до скорошно спиране на тази касапница.
36
1
 
19
 
! Отговори
Павликен преди 5 години
Така наречения международен път Е-83 е в окаяно състояние. Пътната настилка е на коловози, бабуни, кръпки и дупки. Пътната маркировка не е освежавана от 7-8 години и вече не си личи. Отстрани на пътя се търкалят на камари *** и спукани гуми на ТИРове. Табелите-надраскани. Румънците карат като камикадзета с по 160-170 км/ч и никой не ги закача. Престъпното безхаберие на те на юг от Балкана започва да ни писва.
35
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Елемагмен и коланите в градски условия са излишни.ти си най-обикновена oсрана ушaнка и мнението ти няма никакво значение. Като не ти харесва заминавай в Сибир при любимите ти пoлучовеци.
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименИзобщо не знаеш за какво става дума!
33
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А, ама не е ли настилката причината?
32
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И отново БМВ......Бог да прости!
31
4
 
47
 
! Отговори
Лаш преди 5 години
Значи няма да напишете името на убиеца на велосипедиста, но този на футболистите го написахте.
30
16
 
12
 
! Отговори
Елемаг преди 5 години
Да 38 и аз съм съгласен фаровете нощем да светят.За мен и коланите в градски условия са излишни.Ще кажете *** скорост.Тя скоростта в града е 50,а не е моя работа да следя ако някой нарушава.Има си институция за тези неща.те взимат заплати,не аз.
29
2
 
41
 
! Отговори
Монов преди 5 години
Млади момчета без опит в шофирането първи риск, шофиране по тъмно втори риск, неспазване на знак стоп трети риск. При натрупване на повече от два риска, какво става, катастрофа. Както и карането по тъмно на колело, не го правете хора! Или на магистрала какво прави човек с колело на магистрала? Бъллгарино, осъзнай се, един живот имаш, пази си го! Втори намя да ти се даде!
28
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак ли БМВ? Имам чуството, че тази кола прави зомби от шофьора - или убива друг/и или себе си.
27
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
BMW е страхотен автомобил но обикновено се купува от хора които не могат да карат или комплексари. П икльовци вчера взели книжка и с финансова възможност се качват на BMW та а това са коли за които условието е да си ШОФЬОР а не начинаещ отворко.
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЕлемагЗа фаровете през нощта съм съгласна да светят.
25
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да ги прости.Национален траур ще има ли?
24
12
 
8
 
! Отговори
Бригадир до Циник преди 5 години
Скоро като вземем пак властта, тебе ше те тикнем в тухларна, точно както дядо ти навремето го тикнахме при идването на режима!
23
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 4Бай Иванчо, какво му е на БМВ'то ...то ли шофирала футболистчетата !?От коментарите личи, кой е следващият, на който мантинелата ще е виновна !Неуправляеми сте !
22
7
 
15
 
! Отговори
Елемаг преди 5 години
Защо никой не спори с мене заради "ЛОБИСТКИТЕ ФАРОВЕ"?Сега по същество.Навремето КАТ-аджиите се залагаха по тия знаци и като ти дрънат актчето на ъгъла и ти държи влага цял живот и като видиш "STOP" биеш спирачки.Ама вие ги пратихте да са фото "Мексико" на хранилките и резултата:Никой не спазва знаците а и там където са триногите всички сме се предупредили и като подминем пак караме като ненормални!!Уникални некадърници има в Пътна полиция.ФАРОВЕТЕ включвайте!!ГО да вдигнем!!!
21
7
 
9
 
! Отговори
Корнелия преди 5 години
ОСТАВКААААААААААААААААААААА
20
24
 
6
 
! Отговори
Циник преди 5 години
ще оставим ли герб да ни убива бавно или ще се обединим и направим промяна в държавата ни
19
5
 
29
 
! Отговори
Мишо преди 5 години
Карането на БМВ вече трябва да се забрани със закон.
18
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 3Демокрацията ( анархията ) убива...........Тъпотата убива !