Убиха съпруга на Наталия Гуркова в ЮАР. Разстрелян на светофар!

Джордже Михалевич въртеше бизнес с диаманти в Африка
Обновена: 25 сеп 2018 13:51 | 25 сеп 2018 11:56, Александър Попов
241
Убиха съпруга на Наталия Гуркова в ЮАР. Разстрелян на светофар!
Снимка: Булфото, архив

Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич е бил убит в ЮАР снощи в град Бедфордвю, недалеч от Йоханесбург. Екзекуцията е станала на светофар в града.

Свидетели разказват, че двама мъже на мотор са следвали автомобила, спрели са точно до него и са произвели два изстрела срещу водача, през страничното стъкло. След което са избягали.

Първоначално самоличността на жертвата не била обявена, но по-късно в социалните мрежи се появи информация, че жертвата е Джордже Михалевич – съпруг на мис България Наталия Гуркова, съобщава "България днес".

Джордже Михалевич е известен бизнесмен, за който се смята, че има връзки с подземния свят. Той управляваше бизнес с диаманти в Африка и от години семейството живее в Йоханесбург.

Полицейският говорител в Бедфордвю, Андре де Жардер обяви: "Жертвата е спряла на светофара до Клоуф и Ван Бюрен роуд. Докато е чакал на светофара, до него е спрял един мотор с две лица, които са го застреляли през прозореца. Разследването продължава".

Капитан Андре де Жардер каза пред TimesLIVE, че жертвата току що била обядвала в ресторант в Бедфордвю и е била на път към дома си, когато е била нападната. Мотоциклетът е бил марка "Кавазаки".

"Не можем да кажем колко точно изстрели са били произведени, нито колко точно са уцелили шофьора. След това той е продължил да кара колата си още 100 метра, излязъл е и е паднал на земята", разкри още капитанът от местната полиция.

От полицията заявиха, че въпреки съмненията за ръка на подземния свят в покушението, мотивите за него все още не са известни.

Информацията за това, че разстреляният човек е именно Михалевич бе разпространена първо в Twitter от местната разследваща журналистка Манди Уинър. Тя направи това чрез пост в социалната мрежа. В профила си журналистката припомня, че се е срещала с Михалевич в Сандтън Голд и Борсата за диаманти преди години, когато той е въртял бизнес с Караджич.

Михалевич е бил харизматичен мъж и винаги е твърдял, че бизнесът му е чист и законен. С Наталия Гуркова имат две деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
19
 
11
 
! Отговори
до 73 преди 5 години
То пък *** и кобилата му някой го е отразявал, освен вестник Дума! Ушатия е хит със селяшкото си държание и кобилата-любовница, която я назначи на държавна работа на цели две длъжности без необходимото образование, иначе червените реват като вдовица за *** срещу ББ!
59
4
 
10
 
! Отговори
Избягал преди 5 години
Нищо не е! Снощи тук в St.Louis MO имаме 6 убити!
58
3
 
9
 
! Отговори
до 73 преди 5 години
Ами защото е един от тях и защото е глупав и удобен.
57
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И защо твоята партия БСП начело със Станишев не смени главният секретар на МВР като тези 150 убийства не се разкриваха?
56
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 35Нещо и за Митьо Очите, спонсора на ГЕРБ-Несебър, нищо не се чува.Значи е спопнсор на ГЕРБ пък го хванаха с Бенчо от БКП и пРезилдента му давал обществени поръчки по време на служебното си правителство?Като пишеш такива хибридки имай предвид, че не всички сме умствено ограничени като електората на *** *** и ***.
55
3
 
27
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
А бе три пъти го прочетох туй тъжното ама не можах да видя ни банкова сметка, ни телефон...то сега къде да пратим есемес или некой лев на вдовицата, та да преживей някак мъката бе
54
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Избегалевите кога?
53
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Странно я не съм прочел нЕкой като утепания да е казал, че бизнеса му не е чист и законен пък все дават фира.
52
2
 
47
 
! Отговори
Циник до 65 преди 5 години
Няма забогатели само с работа...Искат се яки тoпки ... да си в "бизнеси" като на покойния.Сигурен съм, че е знаел за рисковете.Съдба
51
2
 
59
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Няма чист и законен бизнес с диаманти и злато в Африка, там миньорите получават стотинки за добива си който е обикновенно шестцифрен. Другото което е на мода там е прочистването на такива бели модерни робовладелци от местните. Жалкото е, че не убиват само такива ***, ами и невинни семейства фермери които изхранват цялата държава и скоро ще се докарат като Зимбабве, които заради подобни мерки нямат никакво производство вече.
50
10
 
26
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Пичове...и пич...и ... всичко е въпрос на гледна точка ( както казваше Оби уон Кеноби )... някои цял живот робуваме за дребни пари на дребни душици ... други за 20 години печелят милиони ... децата му ще са подсигурени до живот....Лека му пръст
49
0
 
25
 
! Отговори
Нетфликса преди 5 години
Почнахме снимките на нов сериал, Наркос: БГ! Ще е дъпъг колкото Дързост и Красота!
48
0
 
39
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Изпратени от бг ама друг път. Тук и убийците са некъдърни, като всичко останало. Само един бизнесмен очистиха качествено тая година. И в тоя сектор има глад за специалисти.
47
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бедфордвю не е град а ерия на Йоханесбург.
46
7
 
6
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
До ГашоГашо,Гашо...Че те от България са изпратени ,бе друже !
45
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин се отказа от "Новичока"
44
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Четох, че Наталия се е видяла с мъжът си в БГ преди 2 седмици за последно. Тя доста често идвала в България защото черногореца с всеки изминал ден обеднявал. А тя Наталия била при хората на Таки.
43
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е като имаш бизнес на тъмно и контактуваш с мутри.Можеш да си позволиш всичко,но живееш кратко.
42
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Борисов 3" или "Златните момчета 4"? Кой управлява България?С бухалки и обръчи те постигат забележителни успехи в най-различни дисциплини на политическата гимнастика. Те са "Златните момчета" - ансамбълът, който сякаш управлява България. След проблемите с Търговския регистър е време да обърнем внимание и на политическия регистър на България. В него пише, че сегашното правителство на страната е "Борисов 3", което е номинално вярно. По съдържание обаче правителството сякаш е на други хора, които зад неговата фасада се сдобиват с медийни монополи, тютюневи гиганти, пари за язовири, тецове
41
8
 
52
 
! Отговори
до 46 преди 5 години
Именно некадърния празноглав Тиквун беше Главен секретар на МВР, когато станаха 150-те неразкрити убийства. Ако си забравил на този пост го слжиха Царя и Доган, защото знаеха че е е просто един самовлюбен глу пак и некадърник, когото ще могат да манипулират лесно.Годините досега го доказаха. Дори го добутаха през кмет до примиер.Ама с такав *** и *** народ като българския и такива чудеса са възможни.