Убитата от баща си в Брястово – наркоманка от 3 години

Хвърляла чинии и ножове, майката не издържала на тормоза
48
Убитата от баща си в Брястово – наркоманка от 3 години
Снимка: Facebook

Кметът на новозагорската село Брястово Станко Стоянов се е натъкнал на зловещата кървава гледка – двата трупа на 17-годишното момиче и 62-годишния й баща.

Той получил сигнал, че наскоро пенсиониралият се служител в енергийно дружество Йонко Петков от два дни не бил излизал от дома си.

Селският  управник намерил по обяд в четвъртък първо трупа на момичето, който бил завит с одеяла върху кревата й в бащиния дом накрая на Брястово, пише "Монитор".

Още по темата

Час по-късно, след пристигането си, криминалистите открили и тялото на Йонко, увиснало на кука в гаража. В същото помещение намерили лопата и брадва, по чийто метални части имало кървави следи.

По първоначални данни смъртта на бащата и дъщерята е настъпила  на 3 октомври, все още не са готови резултатите от съдебно-медицинската експертиза.

От Сливенската окръжна прокуратура , където е образувано досъдебно производство потвърдиха, че в дрехите на Йонко Петков е намерена предсмъртна бележка с подробности около разигралата се трагедия.

В Брястово, където живеят едва 312 души са категорични, че иначе кроткият и добродушен Йонко не е издържал на проточилия се от три години тормоз от страна на щерката, която била под влияние на все по-силни наркотици.

Преди десетина дни Петков за пореден път споделил с кмета, че е "вдигнал ръце" от дъщеря си. Чудел се дали да не я заведе на психиатър в радневската болница. Оплакал се, че все по-често при отказ да й даде пари тя хвърля по него чинии и ножове, на няколко пъти го били виждали с изподрано лице.

Заради тормоза преди половин години майката на момичето, 60-годишната Венета Тончева си събрала багажа и заминала да живее в Стара Загора при двете си по-големи щерки Димитрина и Калина.

Останалият сам Йонко Петков всяка сутрин карал дъщеря си с кола до Нова Загора, където тя учела и дори ходел да я взема обратно след края на часовете.

Жители на Брястово разказват, че още на 26 септември от училището позвънили на Петков, за да разберат защо тя вече не ходи на училище. Човекът споделил пред приятели, че ден по-рано й дал последните си пари и тя се запиляла в неизвестна посока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимка 39Застрелял я е ... "Рожба отгледана от 2 кг месо ! Нито той, нито детето е виновно."Ти си луд. Също толва луд, колкото онея, дето подкрепят Брейвик ...
38
3
 
12
 
! Отговори
Анонимка преди 5 години
А как да я изрита ? Само на 17 .. дете.. Рожба отгледана от 2 кг месо ! Нито той, нито детето е виновно. ДЕМОКРАЦИЯЯЯЯ викахме , скандирахме по площадите. Сега берем плодовете й .Как едно добро нещо не взехме от тази "демокрация"? Как само лошото попихме и подражаваме на *** от запада ? Плюем бай Тошовото време, ама мноого има да съжаляваме...Накъде отива бъдещето на децата ни ?! Ако някой отговори на този въпрос, ще гласувам за него!
37
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето ви сега стадиони,самолети ,пътища паметници и т.н.Една страна се позмава колко е читава по социалната и здравнара и система.За съжаление в Бългсрия това са нечувани понятия.Жалко.
36
4
 
12
 
! Отговори
факт преди 5 години
ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ДЕЦА Е ЕДНА ОТ НАЙ НЕБЛАГОДАРНИТЕ РАБОТИ!
35
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горкият човечец какво ли му било на душата...Сигурно е искал да опази съпругата и другите си две дъщери и е раздал сам правосъдие.Мир на душата му!
34
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До НаблюдателАко не бяхте *** и демокрацията, щото ВИЕ сте на власт пак, дрогарю Наблюдател, хората щяха да са живи!
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Суека6+ за коментара!Но не те ли е страх да говориш таквиз политнекоректни неща?Ей сега хибридните стършинки ще те зачаткат с минусите!
32
6
 
17
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Ако бяхме построили комунизма и двамата сега щяха да са живи. Факт. Бог да прости и двамата!
31
0
 
19
 
! Отговори
...... преди 5 години
.. като се почне от личен лекар и местен психиатър и психолог, до изследване и лечение в национален център за детски психопатии, наркомании и съответните места за лечение! С прости хора на върха и *** по места тази работа и не само това, в България няма как да се случи!
30
2
 
29
 
! Отговори
един преди 5 години
Около 10-15% от колегите ми са наркомани, трева всеки ден, амфети, бело. И това уж в голяма западна компания. И това са само хората, за които знам. Сигурно има и още. Когато им кажа, че не съм по тези неща излизам смотания. Пълни ***. Не знаят какво си причиняват.
29
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бездушна, некадърна, некомпетентна, безпомощна и най вече излишна власт, администрация, кметища, агенции, комисии, експерти, превенции, регламенти, директиви, конвенции и простотии! Ако тия бяха като при хората, човекът нямаше безпомощно да споделя с кмета как ,,се чудел дали да не я заведе на психиатър в радневската болница", а кмет, училище, социални работници и полиция рано щяха да фиксират проблема и да съдействат за пълна процедура като се почне от личен лекар и местен психиатър и психолог
28
16
 
14
 
! Отговори
Суека преди 5 години
В този сайт едно 90 процента сте БАВНО РАЗВИВАЩИ ... още ДС по времето на БКП създадоха каналите за ХЕРОИН и други наркотици , каналите за НЕЛЕГАЛНО ОРЪЖИЕ за АФРИКА и който плати добре , каналите за антики и т.н. ! А някакви бавняри тука ми лафят ,че ДЕМОКРАЦИЯТА докарали всичко това :D смешни и жалки сте !
27
3
 
6
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Наркоманка от 3 години ?!Новата модерна химия(дрога) щеше да я умори за 3 месеца.
26
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Казал на кмета! А кмета като се затормози, само за това мислеше ден и нощ! Сега вече проблемът е решен!
25
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така седят нещата в България много е прав бай петко но да кажа и аз как може да бъде решен проблема с наркотиците трябва да се наблегне на превенцията и лечението на наркозависимите а също засивисимоста от алкохол в Швейцария наркомана има избор да се лекува или бесплатна доза за сметка на държавата в клиника.Там няма кражби просия и проституция заради наркотици.Кражбите са намаляли с 35%.Господа и дами съдбата ви е в ваши ръце системата няма да се промени сама на уръжие санародници!
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Енергийна напитка ли държи или бира?
23
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един отговорен човек несправедливо наказан от съдбата! А, че е отговорен показва факта, че се е държал до край, не е дезертирал като майката /не я обвинявам/, но накрая не е издържал! Просто не е могъл както много други да избяга от проблема и да се отдаде без скрупули на еснафски удоволствия и спокоен сън! За него живота е свършил преди фаталния ден! А колко юнаци са зарязали жени с родени от тях деца и пухтят доволно без да се интересуват от съдбата им?! ,,Обществото ги счита за симпатяги"!
22
10
 
27
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Ето дойде светлото капиталистическо бъдеще.Берем плодовете му.Обаче Ран-Ът не е изпълнен още.Може и още ...И още ....и още ....
21
2
 
7
 
! Отговори
Oho boho преди 5 години
Strashno tyjna gledka, tova e masovo ne e edinichen sluchai tova stana masovo, decata vi iskat dopalnitelno pari v denq.... Ne za qdene ne za piene, a za narkotici loshi kompanii i podobni. Ot mene da znaete vzimat ot nai blizkite pari nai mnogo tqh pliuqt i obijdat, no ne osuznavat segashnata doza che e mama i tate baba i diado, strashna e situaciqta, nad 70% ot mladejite e taka... AD da ne dava gospod niku mu ama e kysno za vsichko veche
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Киро СкалатаКолко си умен! Ти лично имал ли си работа с наркомани? С ***.и сигурно си имал, а онова е в пъти по-страшно.