БГ изнасилвачи на 13-годишна в Германия - в затвора

Най-голямата присъда е едва 4 години и 9 месеца
Обновена: 8 окт 2018 22:13 | 8 окт 2018 21:35, Камелия Цветанова
72
БГ изнасилвачи на 13-годишна в Германия - в затвора
Снимка: Reuters, архив

Четирима тийнейджъри бяха осъдени на затвор за участие в груповото изнасилване на 13-годишно момиче в югозападния германски град Фелберт, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Още по темата
Осем момчета на възраст между 14 и 17 години са обвинени, че са нападнали момичето, което се прибирало в къщи от плувен басейн, завлекли го в близка гора и го насилвали, докато не се намесила минаваща през гората жена. Всички обвиняеми са от български произход, отбелязва ДПА.

Днес само шест от тях бяха осъдени в съда във Вупертал. Другите двама избягаха със семействата си в България, където бяха задържани и ще бъдат съдени отделно.

Главният извършител е осъден на 4 години и 9 месеца затвор, а основният му съучастник е осъден на 4 години затвор. Други двама получиха по-кратки присъди затвор, а останалите двама получиха изпитателен срок.

Сред доказателствата по делото има видеозапис на деянието, заснет с мобилния телефон на един от насилниците, взети от жертвата ДНК проби и показанията на жената, която прекъснала престъплението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тийнеджъри,пък се изявили като рейнджъри...
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой знае лу *** как са се довлачили по тези земи от Индия и кога?! Само цапат родината и нацията ни.
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки може да вземе бг. паспорт, но това не го прави българин. БХК къде сте?
32
0
 
3
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Деца насилват дете... Един съсипан детски живот = 4 години в затвора и после Live is Life! А момиченцето остава белязано за цял живот. Изнасилването, убийството, отвличането е посегателство над правото му на живот на един човек и дами и господа... той струва има няма 4 годинки спане в затворническа килия, от която излизаш 1000% по-усъвършенстван *** от колкото си влязъл...
31
0
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
какви са тези смешни присьди дават им соц помощи сега ще ги хрантутят позатворите затова мотиката и да бачкат няма никакво значение вьзрастта
30
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
у ДойчЛанду.. е пълно с ДжипсиКингчета от България.Стоя си аз, на работата в Бремерхафен и един турчиля вика на немецу,па гледаш ли го онзи белия, той е българин, онези другите мургавките не ги знам ,но не са българи.Пък немецу се праи на утрепан.99.99 у Дойчето са ДжипсиКингчета,чупят и мизерстват в къщите на немците и после бегат без да плащат,и сега на българи квартири не дават.
29
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СТИГА ПОМИЯ ВЪРХУ БЪЛГАРИТЕ!!!!Нямаме нищо общо с етноса, извършил изнасилването!!!
28
2
 
34
 
! Отговори
h преди 5 години
еврейската толерастия е по-отвратителна и от комунизма !!!цензура и хомосексуални "ценности" - това сте вие Днес БГЕС е по-гнусен и от бившия СССРзащо тези гадни сига_нета в България са "роми" а като идат в Европа изведнъж стават българи !?
27
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МАЛКО МИ ПРИЛИЧА НА ИЗНАСИЛВАНЕ ОТ "ИНДИЙСКИ ТИП".ЗАЩО СЕ КРИЕ ПРОИЗХОДА НА РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ ???КОЙ ИМА ИНТЕРЕС ОТ ТОВА ???БЪЛГАРСКИТЕ РОМИ НЯМАТ ИНТЕРЕС ОТ ТОВА, ДА НЕ СИ ЗНАЯТ ПРОИЗХОДА !!!
26
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НАКРАТКО:БЪЛГАРСКИ РОМИ, ЖИВЕЕЩИ В ГЕРМАНИЯ (НАЙ-ВЕРОЯТНО ОТ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ) ИЗНАСИЛВАТ БЪЛГАРСКА РОМКА, КОЯТО Е ПОЗНАВАЛА ЕДИН ОТ ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ И ГО Е ТЪРСИЛА ВЪВ ФЕЙСБУК ЧАСОВЕ ПРЕДИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО.СТАТИЯТА Я ИМА НА ДОСТА МЕСТА В ГЕРМАНИЯ: https://de.yahoo/nachrichten/gruppenvergewaltigung-m%C3%A4dchen-urteil-erwartet-072157999.htmlВИЕ ОТ ДНЕС.БГ ЗАЩО НЕ УТОЧНИТЕ ???
25
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако бяха бели, нямаше да се разминат само с 4 годинки зандан!
24
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Другите двама избягаха със семействата си в България."---Не вярвам да има толкова "мобилни" семейства сред етническиските българи в Германия: за нула време да зареже и работа, и банкови сметки, и здравни застраховки ...Само тия с български паспорти, които са на "свободна практика" могат. Щото и в България ще практикуват свободно ... даже със закрила от правителствени и неправителствени организации...
23
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те от АзГ наричат *** всички от България. Иначе наистина са си чисти българчета. Няма 14-15 годишни *** ученици и то в Германия.
22
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Всички обвиняеми са от български произход, отбелязва ДПА."---Така е "политкоректно" (кой я измисли тая дума?), но НЕ Е ВЯРНО. Истината е:"Всички обвиняеми са с български ПАСПОРТ". Има разлика, и ние си я знаем. Ама, пусто БХК ...
21
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малко са им дали на ромчетата. Въпреки това затвора ще им се отрази благоприятно.
20
1
 
21
 
! Отговори
Тракиец преди 5 години
Какви са тези присъди ? няколко месеца или годинки от порядъка на 2-3-4 ? Ти се гавриш с дете, снимаш гаврата и после лежиш няколко месеца и ще станеш читав ? До кога европейците ще сме толкова толерантни към турци, тЗигани, братята чернокожи и араби ?На мен лично тази толерантност ми писва, а на Вас ?
19
4
 
10
 
! Отговори
Срама нямате ей преди 5 години
Гузните коментари какви точно българи били насилниците само доказват произхода им.
18
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са плодовете на глупаците които контролират ДЪРЖАВАТА.
17
13
 
16
 
! Отговори
Osman преди 5 години
С това се славят българите в Германия. Гледам да общувам само с турци, работя с тях и за тях и с немците. Веднъж дойде българин да пита за работа, опитахме да му помогнем, но се оказа джебчия. Оттогава чуя ли българска реч даже не се обаждам. Или сутеньори, или джебчии. Тъжи, но факт. И полицията, ако те чуе на български следват проверки дали не си джебчия.
16
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Объркали са се нещо, мислели са, че са в БГ и ще им се размине защото са непълнолетни. Ама там не си поплюват и оня дето блъсна момичето по стълбите в метрото в Берлин получи 3 години ефективна присъда и тези ще си получат заслуженото. Жалкото в случая е, че в немските медии се споменава страната ни само като има такива гнусни постъпки от нашенци.