Виктория нападната от психар, или умишлено убита? МВР проверява всичко!

Институтът по криминология работи на пълни обороти, каза МВР шефът
8 окт 2018 15:45,
162
Виктория нападната от психар, или умишлено убита? МВР проверява всичко!
Снимка: БТА

От МВР работят по всички версии за жестокото убийство на тв водещата Виктория Маринова в Русе.

"Работим по версия както за случайно събитие, извършено от лице, което е с психически отклонения и силно изразен полов нагон, но не изключваме и версия за планирано действие също от такова лице или от някакъв личен мотив. Нито една версия не подценяваме", каза в Русе МВР шефът Младен Маринов, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Той добави, че екипи от Института по психология правят психопрофил на убиеца.

По думите на Младен Маринов все още е рано да се говори за ДНК анализ, но се работи и в тази посока.

"Ако имахме съвпадение по ДНК щяхме да го съобщим веднага и щяхме да сме задържали извършителя. Работим и в тази посока. Институтът по криминология работи на пълни обороти. Всички находки, които се изземват, незабавно се изпращат за експертиза", обяви той.

Попитан доколко е възможно убийството на жената да е свързано с професионалната ѝ реализация министър Маринов посочи: "Не подценяваме нито една версия. Изследваме живота на жертвата, както в личен, така и в професионален аспект".

Главният прокурор Сотир Цацаров добави, че е направен анализ на всичко, което до момента е извършено от полицията в Русе и от Окръжната прокуратура.

"Нашата задача беше от една страна анализ на всичко направено до момента. От друга, с колегите от Русе да планираме какво предстои да се прави. От трета страна да окажем необходимата логистична помощ с оглед осигуряване на експертизи и данни като доказателства, които следва да бъдат изискани“, каза още главният прокурор.

Припомняме ви, че трупът на тв водещата бе открит в събота малко след 14:15 часа, като сигналът за зловещата находка подал гражданин, който се разхождал по крайбрежната алея на Дунав.

По първоначални данни смъртта е настъпила от удари по главата и удушаване.

Близки на жертвата не вярват мотивът за убийството да е свързан с работата на Виктория Маринова, тъй като тя никога не се е занимавала с разследваща журналистика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Босовете на...българската мафия!
119
0
 
2
 
! Отговори
Да, бе, да! преди 5 години
Гузен, негонен бяга.
118
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Живея в западна Европа. Изненадах се когато в обедните новини се появи този случай. Тук съмнение няма, че убийството е свързано с работата и. Оказва се, че свободния свят е силно обезпокоен от скорощните убийства на журналисти в не толкова свободния свят. На това тук се гледа много сериозно. На Бойко шайката трудно ще мине със скалъпена история този път. Запада ги гледа.
117
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Престъплението нямало нищо общо с работата й на журналист.Забележете...С това започват новинарските заглавия на нейните колеги в БГ.Уважавам журналистите,но имам непоносимост към журна,глистите.Срам
116
12
 
3
 
! Отговори
защо преди 5 години
Хубава млада жена Разведена преди 2-3 месеца Защо тича в парк където няма никакви хора В България ***-ти колкото искашЖалко
115
2
 
14
 
! Отговори
men преди 5 години
вижте им мазните мутри. вервате ли им?
114
1
 
7
 
! Отговори
Не случайно преди 5 години
Има няколко неща сега в тази държава, за които не трябва даже и дума да става, но когато си мълчиш живота просто си минава и място за теб внего не остава. Mисля да започна да говоря за онези така наречените главорези. Tяхната организация май е най добрата,защото теб намират даже скрит в земята.
113
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По всичко си личи, че е случаен психопат. Това изнасилване подсказва всичко. Ако е мъст би било убийство без изнасилване, и то не толкова жестоко. Просто го правят поръчково и не на такива скрити места. Така, че търсете гаден, мазен, клошар, психопат. Те се крият по такива опасни и скрити потайности.
112
3
 
7
 
! Отговори
Знам кой е преди 5 години
100% е някой от скейтърите пред ндк. Онзи ден единия си хвърляше скейта по площада и се караше сам със себе си.
111
0
 
15
 
! Отговори
Пиперко преди 5 години
Искаме имената на заподозрените лица от "крими-контингента", списък с престъпленията, както и причината, поради която са на свобода!!!!!
110
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"ЗВЕРСТВО! Пребиха висш мениджър на мобилен оператор"И тоя го е пребила бившата...ХА-ХА-ХАИ БорисУФ пак не е виновен че в държавата е пълен хаос.
109
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АМА ТО ВСЕКИ УБИЕЦ Е ПСИХАР. ГОЛЯМО УМОЗАКЛЮЧЕНИЕ!
108
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
естествено - психар е , съмнение няма!!!
107
5
 
1
 
! Отговори
Анатоли 73 преди 5 години
Моето мнение е че е платена от неин бивш и тоя които е взел парите и поръчката е допуснал грешки и наи вероятно ще го намерят мъртъв
106
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пресата в Европа гръмна. Нашите управляващи се опитват да внушават по всички плиближени им медии, че убийството на журналистката нямало нищо общо с работота и с интервюто й с двамата журналисти, които бяха арестувани от МВР докато правеха разследваща журналистика свързана с източване на евросредства...сега цяла Европа вази гледа МВР и Прокуратура.
105
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо непременно трябва да е от кримиконтингента?Защо ни внушават, че е рецидивист, стар познайник, психар, вместо да търсят истинския убиец?Вече ни омръзна да набеждават уязвими хора, възползвайки се, че ще ги притиснат лесно и те ще поддадат.
104
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива като (112) трябва да ги прибират на момента защото после се случват такива неща като момичето в Русе.Държавата в лицето на Боко-*** е абдикирала и лудите са по улиците а престъпниците на свобода вместо в затвора.Преди Тиквата му бяха виновни съдиите и прокурорите а сега когато всичката власт е в ръцете му КОЙ е виновен, ПИТАМ???
103
1
 
4
 
! Отговори
До 112 преди 5 години
Приятел, това което си намислил не се афишира така. Сега службите ще се самосезират, ще те скъсат от проверки и накрая ти ще се обесиш. Малко си наивен и много си просст, съжалявям че ти го казвам!
102
6
 
9
 
! Отговори
До 116 гАз преди 5 години
Ей шпатко, аз съм българин, интересуваме България, не ме Ибе Путин и Русия! Ти комплексар, защо не си гледаш в чинийката, а надничаш в чуждия дом?! *** да не е онождана от мечка, че се е пръкнало такова *** като тебе?
101
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
търсят наи лесният начин да се измъкнат. Като са в задънена улица защото техните уж профисионалисти са псевдопрофисионалисти на държавна хранилка уредени по вторият начин ще намерят един психар които поради болеста си е лесно могат да го маниполират и да си признае в кавички, И готово награди за разкритият случаи .