Убиецът Северин пред съдия в Хановер. Връщат го у нас до дни!

Какво показва неговият психопрофил?
Обновена: 10 окт 2018 19:41 | 10 окт 2018 19:40, Камелия Цветанова
211

Още днес заловения по подозрение, че е изнасилил и убил журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров е бил изправен пред съдия в Хановер, съобщи "24 часа".

Още по темата

Германският съд трябва да реши дали има достатъчно основания за екстрадирането му в България. Ако то бъде одобрено, връщането му ще стане до дни.

21-годишният русенец е познат и на германската полиция – срещу него има заведено дело за фалшифициране на документи.

Шефът на криминалната служба на Долна Саксония Фридо де Фриз съобщи, че във вторник, малко след 12 часа, са получили сигнал от българската полиция, че издирваният се намира някъде в Долна Саксония или в Хамбург, който не е част от Долна Саксония, а е свободен град.

4 часа е продължило издирването му, към 16 часа германската полиция вече е идентифицирала местонахождението му – в кооперация в Щаде, в дома на майката на Красимиров.

Къщата е щурмувана в 20:15 часа от десетки полицаи, те арестуват двама мъже. Единият е 21-годишният русенец, другият е освободен веднага.

Пред германските медии пък полицията в Долна Саксония обяви, че няма никаква информация Красимиров да е свързан с политически организации, които биха го използвали като поръчков убиец.

Междувременно, психиатричен анализ на профила му, интересите му и начина му на живот показва, че Северин е осъзнавал напълно действията си спрямо Виктория. Че е напълно вменяем доказва и това, че вероятно се е уплашил от сторено и без да замете следите си е избягал, съобщава Bulgaria ON AIR.

Северин – или Селяйдин Ремикса в социалните мрежи, проявява интереси, съответстващи със социалната му група и възрастта. Психоанализа на виртуалния му живот показва, че има добра самооценка – харесва се и често демонстрира нова прическа и дрехи; възхищава се и вероятно мечтае за луксозен начин на живот.

Има изявено отношение към жените. Женен, но често позира с различни момичета. Най-вероятно е предполагал, че всичко ще приключи с едно изнасилване.

Вижте повече във видеото
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
7
 
5
 
! Отговори
до долните преди 5 години
Турчин е, един си_га_нин от квартала подчерта, че е турчин, да не казват че е от тях и се притесни, че може заради него да изпитат гнева, като недопускат децата до училище и т.н. Турчин е и точка.
33
10
 
6
 
! Отговори
до 37 преди 5 години
Отново ти го обяснявам на неграмотния червен мозАк: дрехите в случая не влизат дори във въпросните доказателства. И недей да обиждаш онлайн като на живо си едно грухтящо плъхче смачкано.
32
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе, хора, този индивид Селяйдин ли се казва? *** ли? Сейлядин Надеждин Красимиркин или Красимиров? Не може да е Надеждов. Че как баща му ще се казва Надежда? И как така от Селяйдин стана Северин? Ей сега ще скочат от ДуПиСе, че в България има възродителен процес и им сменят майчините имена.
31
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм за голямо намаляване на присъдата на този ром ако издаде схемата - кой му е платил и защо.
30
1
 
18
 
! Отговори
До 23 преди 5 години
Още няма никакво решение на немския съд.За разлика от българския той не работи по нареждане на Банкянския тлъстак.
29
3
 
9
 
! Отговори
до 31 преди 5 години
Не е вявно. По закон в Германия могат да екстрадират само лица, срещу които има неоспорими доказателства в дадено престъпление. Прочети по темата.
28
6
 
6
 
! Отговори
до 28 преди 5 години
Повече от комичен си. Доказателствата в случая нямат нищо общо с дрехите му. Също така не е имало агенти нито извънземни, които да "подхвърлят" окървавени дрехи в дома му в ГЕРМАНИЯ.
27
4
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ГОЛЯМ СКАНДАЛ ЩЕ СТАНЕ В ЕДИН МОМЕНТ!!!ТОЗИ ЖИВЕЕ В РОМСКАТА МАХАЛА КОЯТО Е ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА ГРАДА И Е БИЛ НА КУПОН ДО РАННИ ЗОРИ! ОТ РОМСКАТА МАХАЛА ДО ТОВА МЯСТО ИМА 3 КИЛОМЕТРА РАЗСТОЯНИЕ!РОМСКАТА МАХАЛА В РУСЕ СЕ НАРИЧА СЕЛЕМЕТЯ И ГРАНИЧИ С КВАРТАЛИТЕ ИМ ДРУЖБА 1 И 2
26
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ккОт Германия са длъжни да ни предоставят бг престъпниците и ние сме длъжни да им предоставяме немските. Нито на нас и нито на тях не им пука за доказателства.
25
2
 
4
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 години
Тук е мястото на Медиите и Държавата да стигнат до Кокъл - колко пари взима Месечна Помощ този човек , колко взимат майка му и баща му за него ?Иска Министъра на Финансите да увеличава Здравната и Пенсионната Осигуровка ?
24
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предполагаемият убиец.Засега са сами скалъпениге обвинения на Цацаров и Младенчо шофьорчето по поръчка на Вожда им.
23
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Решението на немски съд да го върне обратно в България само затвърждава, че представените доказателства са достатъчно неоспорими, за да се приемат и от германското правосъдие."Ако подхвърлиш в дома му на тоя дрехи на жертвата, немският съд ще има основание да предаде заподозрения, защото не е негова работа да води дело за престъпление на българска територия.
22
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Aко нямаше истински физически доказателства срещу този ром, немският съд нямаше да се съгласи да го екстрадира. Има ли кой да го обясни по един простичък начин на безмозъчната част от населението в държавицата ни?
21
4
 
11
 
! Отговори
Василев888 преди 5 години
Продавам орехи-тазгодишни.
20
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ще излезе Марковски да го защитава.Както защитава крадлата Иванчева! Ха ха ха
19
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко като типичен бос на мафията намери на кого да плати да опере пешкира за поръчковото убийство, в замяна на материални облаги за семейството му.
18
16
 
12
 
! Отговори
кк преди 5 години
Решението на немски съд да го върне обратно в България само затвърждава, че представените доказателства са достатъчно неоспорими, за да се приемат и от германското правосъдие. В противен случай щеше да остане на немска земя. Този факт би трябвало да сложи окончателен край на абсурдните конспиративни дрънканици от родните "специалисти".
17
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БХК ще му осигури защитата на процеса, нали?
16
4
 
7
 
! Отговори
Иско Bi преди 5 години
Тоси неа турчен ром е неяма да льжити шуеее
15
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бат Ветко още ли се пече на френския бряг? Бай *** сръбски вече говори! Митьо Очите какво стана мина месец или се харесаха с турците? Какво ни замазвате очите с 21 годишен фес, а останалите кога?