Роми нападнаха полицаи в Гълъбово

Причината – спор заради шумно забавление
15 окт 2018 11:30, Красимир Ангелов
215
Роми нападнаха полицаи в Гълъбово
Снимка: Булфото, архив

Роми нападнаха полицейски патрул в Гълъбово, съобщават от МВР.

Инцидентът е станал в неделя към 14.24 часа, когато е получен сигнал за силна музика, идваща от махалата в Гълъбово.

Пристигналият на място полицейски екип установил пияна компания, а звуците идвали от инсталирана подвижна тонколона. При последвало полицейско разпореждане за спиране на музиката и представяне на документи за самоличност, събралите се не се подчинили на органите на реда и започнали да се държат агресивно и арогантно – хвърляли камъни и се заканвали.

На място е пристигнала жандармерия, работата по случая продължава.

На този етап са задържани петима нападатели. Изяснява са съпричастността на други лица към инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лоши или не - елкторат са. Ако не са те - няма кой да гласува, че даже и от полицията няма да има нужда. Хората си вардят хляба.
106
1
 
21
 
! Отговори
Дер преди 5 години
Храни куче да те лае! Скоро ще има възмездие по всички етажи от ром до управляващи бандити!
105
1
 
39
 
! Отговори
джендърмерист преди 5 години
не се подчинили на органите на реда и започнали да се държат агресивно и арогантно хвърляли камъни и се заканвали. На място е пристигнала жандармерияв нормална страна текстът щеше да продължи така "в момента са уточнява броя на загиналите"
104
1
 
21
 
! Отговори
Доц. д-р Чоко Боков преди 5 години
До Викториятака е, вики, а когато изнасилят жандармерист, ще дойде ДАНС да охранява. важното е електоратът да има усещане, че е ценен мат'риал.
103
0
 
1
 
! Отговори
Веско преди 5 години
До АмериканианецТрябва ли да ти обяснявам колко си примитивен? Не. Българско производство си все пак. Гледал си нещо там но не си видял нищо.
102
0
 
27
 
! Отговори
Виктория преди 5 години
Има ли изнасилен и убит полицай? А, няма все още?! Е, когато има, жандармерията, ще започне да охранява гетото от полицаи. Филма вече го гледахме.
101
0
 
3
 
! Отговори
до 115 преди 5 години
защото ако му строша тиквата с чук ще е "превивашавена не нощо си там". Разбра ;и?
100
0
 
20
 
! Отговори
до 115 преди 5 години
И аз за един приятел ти отговарям. Има си закон - пише си за неизбежната самоотбрана. Там пише, че ако ме нападне с мачете, аз трябва да ида до оръжеен магазин да си купя мачете, за да се защитя.
99
0
 
20
 
! Отговори
До Пустиняк преди 5 години
Когато твоите "дискриминирани" любимци един те изкормят, ей така заради културните им особености, ще е наш ред да се посмеем.
98
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За един приятел питам - нападнатите полицаи не са ли били въоръжени!?
97
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** си правят каквото си искат, защото полицаите се страхуват да използват сила. Ако полицаите си свършат работата както трябва ще почне един журналистически рев, как били невинните, хрисими .
96
2
 
25
 
! Отговори
Уф преди 5 години
Да направим референдум с въпрос"Съгласни ли сте държавата да бездейства срещу граждани нарушаващи закона," отговорите 100 % не!!решението става задължително!! И още..да пишем жалби всички..по милион на месец.Мвр са длъжни да вземат отношение.Ето мирен начин..жалби до дупка..
95
0
 
42
 
! Отговори
XXL преди 5 години
КЪДЕ СА СЕГА БХК,АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ И ДРУГИ АНТИБЪЛГАРСКИ ОРГАНИЗАЦИИ? И НЕ ТРИЙТЕ КОМЕНТАРИ,АНТИБЪЛГАРСКА МЕДИЯ
94
25
 
9
 
! Отговори
Пустиняк преди 5 години
Чета и не мога да не се посмея на първобитния ганьовизъм. Този именно ганьовизъм, в който огромното мнозинство коментиращи се кълнат. Той се определя с ония пиянски чалга възглас - "на закона мамата .... съм". Обаче, когато ромите закона таковат, тогава този *** изкарва дълбоко омразните си разбирания за расизъм на показ, без изобщо да се притеснява, че така също нарушава закона. А когато чистите българи - мутри беснеят както си щат, тогава *** се скрива под тревата, щото е с робска психика
93
0
 
16
 
! Отговори
Веско преди 5 години
Ама странно заглавие!? да не ви подгони някоя НПО? Що не писахте по-коректно, граждани или недоволни, нападнаха полицейски участък?
92
1
 
34
 
! Отговори
АзВечеСъмТе преди 5 години
Сега и тия петимата бабаити бой до спукване на почивки. Като излезнат да разказват по татово време и като видяха полицаи падаха на земята прави се напикаваха. Кой нормален човек ще слушам музика на високо и ще дразни всички около себе си до степен че извикат полиция кой? А кой нормален човек ще замеря полицаи с камъни
91
0
 
58
 
! Отговори
Балансьора преди 5 години
Вие ги пазите, те ви нападат, бият и обсаждат. Ефекта от дефекта!
90
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При Днес бг. няма свобода на словото, затова сме на 111 място в света!
89
0
 
30
 
! Отговори
Двуличници преди 5 години
Да пратят полиция да пази норвежците от полицаите!! Както в Русе ги пазят от рокерите....
88
2
 
27
 
! Отговори
Американианец преди 5 години
До Веско Личи си че не си излизал от родното си село и тези велики "американски методи" си ги научил от холивудските бози често пускани в селските киносалони . Един факт видян ЛИЧНО , който сигурно ще обърка американските ти фантазии - В САЩ ПОЛИЦАИТЕ СТРЕЛЯТ. Медиите са пълни с новини как ежемесечно някой някъде е прострелян от полицията . Дори и като те спрат за проверка на документите в момента в който се опиташ да протестираш и се хващат за оръжието . Тока спирали.... смях .