Роми нападнаха полицаи в Гълъбово

Причината – спор заради шумно забавление
15 окт 2018 11:30, Красимир Ангелов
215
Роми нападнаха полицаи в Гълъбово
Снимка: Булфото, архив

Роми нападнаха полицейски патрул в Гълъбово, съобщават от МВР.

Инцидентът е станал в неделя към 14.24 часа, когато е получен сигнал за силна музика, идваща от махалата в Гълъбово.

Пристигналият на място полицейски екип установил пияна компания, а звуците идвали от инсталирана подвижна тонколона. При последвало полицейско разпореждане за спиране на музиката и представяне на документи за самоличност, събралите се не се подчинили на органите на реда и започнали да се държат агресивно и арогантно – хвърляли камъни и се заканвали.

На място е пристигнала жандармерия, работата по случая продължава.

На този етап са задържани петима нападатели. Изяснява са съпричастността на други лица към инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
16
 
! Отговори
роб на влаЗта преди 5 години
С една добра и бърза организация този етнос ще пороби страната и който не слуша ще яде бой и др.подобни .Белият човек да свежда глава да подминава безучастно и да си мълчи че другият път да не е той.Но той ще бъде.....
66
0
 
17
 
! Отговори
Цензурат преди 5 години
Тука чета коментарите на един,, българин", който завоалирано се мъчи да ни заплашва за искренните коментари на голяма част от нас, негодуващи от ццииггааннссккото своеволке! Това което,, българинът""се мъчи да направи е да отправя заплахи и натиск. Хора, не се плашете и споделяйте искренно чувствата си, нали това е демокрацията? За това ли сме на последно място в Европа по свобода на словото, защото има такива господа, които налагат цензу.. .
65
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гнидке си сам, а както колегата сме много всички ли ще ни вкараш в затвора? По добре узъпти тея които ни нападат, ако не ги спреш ни, ние ще го направим, но ще почнем първо от такива предатели като теб, ясно?!!!.По какво се различаваш от башибозука вилнял преди 142 години?
64
0
 
31
 
! Отговори
Баща ви преди 5 години
Това не са полицаи а МИШКИ ! друго си е да налагаш протестиращи по митинги които искат ПРОМЯНА ! В щатите полицията застрелва средно 1000 души годишно . Гръмнете един-двама от тези *** да си знаят . До тогава да ви бият , хич не ми е жал за вас . 30 години сте само охрана на властимащите .
63
0
 
10
 
! Отговори
До 72 преди 5 години
Ей олиги, я спри да плашиш човека! Че ти бе. Гнидке си сам, а както колегата сме много всички ли ще ни вкараш в затвора? По добре узъпти тея които ни нападат, ако не ги спреш ни, ние ще го направим, но ще почнем първо от такива предатели като теб, ясно?!!!
62
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ние така започнахме. В Копривщица залостихме конака и убихме единственото заптие за да напишем кървавото писмо оповестяващо началото на бунта срещу властта.
61
1
 
26
 
! Отговори
Генерал Ччочолу преди 5 години
Само аз ги решавам тези проблеми. По-възрастните помнят.
60
1
 
38
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Коментар 48 - много ми хареса!Ако същите тези жандармеристи - не бяха размахвали палки срещу българите в Асеновград ... сега ромите - щяха да са по-ниски от тревата пред Бъкингамския дворец...А сега - роми убиват...грабят ... изнасилват...и жандармерията ги пази!
59
18
 
0
 
! Отговори
до 68 преди 5 години
Значи, за това което си надраскал, подлежиш на обвинение и минимум глоба, ако ти е за първи път. Само че, ще ти се размине. Защо очакваш, че ти можеш да не спазваш законите в държавата си, а на други за хулигански прояви желаеш да бъдат прегазвани. Дай пример, че спазваш законите, че и други да могат да се поучат от теб.
58
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ромите вървят по стъпките на българското възраждане. Със закъснение от 150 години.
57
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боко, усмири си електората!
56
25
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха! Ром с бой не можеш да уплашиш. Това -първо. Второ с насилие никой не е подчинил големи общности от хора. Тук трябва да се мисли !!! Ама кой да мисли ? Оня дето е чел една книга през живота си или онези дето ги е събрал по бензиностанциите покрай себе си??? Към момента духа е изпуснат от бутилката. Чакаме какво ще направи. Както винаги ...чакаме.
55
3
 
47
 
! Отговори
SS преди 5 години
класиката в жанра се казва Т32 - и досега се носят легенди как се газени римляни в ромската махала в Сливен през 1972 и Пловдив 1978.Оттогава някой да е чул за подобни бунтове там? - Значи методът функционира.
54
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гълъбово е ромският Батак. След време ще се роди ромският Вазов и ще го възпее в стихове...
53
1
 
29
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
Където има жандармерия - добре. А където няма? И ако свирят колони в Силистра, Хасково, Пазарджик, Карнобат, Кюстендил, Столипиново, Видин и Вършец - жандармерията къде ще огрее по-напред?
52
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ромите изнаслват и убиват стари хора, сега последния случай с журналистката беше брутален, бият лекари и полицаи. Въпрос това трябва ли да се случва ако имаше държава и управление ? А иначе Боце и Цвъки през ден ни уверяват че сме стабилни.
51
26
 
7
 
! Отговори
Кюрдистан преди 5 години
Свобода за ромите в България??? Те са наши братя!!!
50
0
 
48
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Що не пишете,че са обградили полицейското управление в Гълъбово ???
49
0
 
33
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Жандармерия за една колона и 20 ***, че тия полицаи не могат ли да стрелят. Като са дошли с братви там да не ми да са отишли да им нацепят дървата?!
48
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да сме доволни че поне на този етап ромските общности не са организирани социално осъзнати и централно ръководени. Днешните не приличат на тези отпреди 30 години но с тези темпове на промяна скоро ще си искат своето както онези в Палестина. Тази територия ще отеснее за два народа.