Нападателят от Питсбърг: Евреите извършват геноцид!

Той заявил пред полицаи, че иска всички те да умрат
28 окт 2018 17:20,
89
Нападателят от Питсбърг: Евреите извършват геноцид!
Снимка: БТА

Заподозреният за стрелбата в синагогата в Питсбърг заявил пред полицейски служители, че евреите извършват геноцид и че искал всички те да умрат, се посочва в огласената днес заповед за задържане на мъжа, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Още по темата

Снощи Робърт Грегъри Бауърс убил осем мъже и три жени в синагогата по време на религиозна служба, преди специализиран полицейски отряд да го простреля, се казва в документа, който съдържа някои необявени досега подробности за стрелбата и реакцията на полицията.

Сигналите за случая на телефон 911 започнали да пристигат малко преди 10 ч сутринта вчера (местно време). Подателите казвали, че "са нападнати", пише в документа. Бауърс прострелял в ръката единия от първите двама полицаи, отзовали се на сигнала, а другият бил ранен от "осколка и счупено стъкло".

Специализираният отряд на полицията открил Бауърс на третия етаж, където той повече от веднъж прострелял двама полицаи, се допълва в документа. Посочва се, че единият от тях бил тежко ранен; в документа не се уточнява състоянието на другия полицай.

В синагогата имало още двама души, които били ранени от Бауърс, мъж и жена, но състоянието им било стабилно, се казва в текста.

Докато на Бауърс била оказвана лекарска помощ заради раните му, Бауърс казал пред полицай, че "иска всички евреи да умрат и че те (евреите) извършват геноцид срещу народа му", се казва в документа.

Снощи на Бауърс бяха повдигнати обвинения от 11 пункта за убийство, шест пункта за нападение при утежняващи вината обстоятелства и 13 пункта за сплашване на етническа основа. Лидерът на американската еврейска неправителствена организация "Лига срещу клеветата" определи случилото се като най-смъртоносната атака срещу евреи в американската история, отбелязва Асошиейтед прес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
3
 
! Отговори
иван преди 5 години
"Мир на Израил" е казал самият Господ. Ние не сме по-големи от Него.
43
4
 
8
 
! Отговори
Не сме расисти, но преди 5 години
Хората, които изпитват на гърба си коварните дела на евреите полагат усилия и искат да се очистят от тях. А българите - понеже сме толерантно слепи какви дела евреите ги вършат в тайните си дела, се караме за помощи и за жълти стотинки! Партиите ни са нищо пред еврейския октопод в България! Делата им са скрити, но последиците от нашата слепота са бедност и окаяност. Носим ги и ги храним, и им позволяваме да ни баламосват.
42
9
 
5
 
! Отговори
SpaceX преди 5 години
44 Нали Ииисус со е евреин. И ако не беше разпнат нямаше да възкръсне. Ти християнин ли си въобще
41
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евреите трябва да се наказват жестоко те не засужават да тъпчат земята. Те са най големите грешници. И не заради това че убиват палестинци и сириици въпреки че и затова си заслужава а заради това че са разспънали Исус Христос на кръста. От това по голям грях едва ли съществува.
40
3
 
18
 
! Отговори
Тях сякаш ги няма преди 5 години
Не ни е проблема в пенсионерите, нито в нещо друго, ние по население сме колкото един голям град - но евреите ни обират като народ от столетия! Тихичко, тайно, невидимо. Евреите са кукловодите на българската политика, армия, образование, култура, банки, бизнес, спорт... Вие спомняте ли си поне един осъден евреин в България за нещо? - Не, нали! Няма и да има!
39
2
 
22
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
НАЙ -ГРОЗНОТО Е, ЧЕ ЗАРАДИ ЛОШИТЕ ДЕЛА НА ЕВРЕИТЕ СЕ НАЛАГА ДА СИМПАТИЗИРАМ НА ИСЛЯМИСТИ КАТО ПАЛЕСТИНА!НО ПО ВЪПРОСА ИЗРАЕЛ- ПАЛЕСТИНА АЗ ВИНАГИ ЩЕ ВЗИМАМ СТРАНАТА НА ПАЛЕСТИНА!НА ЕВРЕЙН ВЯРА НЯМАМ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ХРИСТОС СА СИ ПРЕДАТЕЛИ И ТИ ЗАБИВАТ НОЖ В ГЪРБА!
38
3
 
23
 
! Отговори
Цигулар преди 5 години
В България евреите владеят ключовите и най- доходните длъжности в операта, театъра, балета и всички изкуства. Неизкореними. Като казвате (и знаете), че се краде - дефинирайте се - евреите крадат безнаказано! Ако прогледнем като народ - бихме се изплашили - евреите живеят в/у нас!
37
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
41 Ленко ми стани и ти магнат на Уолстрийт, кой те спира.
36
3
 
23
 
! Отговори
Ленко преди 5 години
САЩисаните са най- верните еврейски слуги! Уолтстрийт е еврейски! US армията изцяло обслужва еврейските интереси по целия свят! А те са - грабене и повсеместно унищожаване на еврейските противници!
35
1
 
20
 
! Отговори
х преди 5 години
90% от външния ни дълг (по който плащаме 1.2 милиарда Евро на година лихви) го натрупаха евреите Жан Виденов, Сергей Станишев и Филип Димитров !!!евреите на Соломон паси ни продадоха на НАТО и ЕС !!!евреите Кристалина Георгиев (намесник на еврейската Световна Банка за България) ни набута еврото !!! Сега всяка година ще внасяме по 400 милиона Евро във фонда за спасяване на еврейските банки !!!
34
3
 
30
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
БЯХ ЗАБРАВИЛ ЗА ЗВЕРСТВАТА НА ИЗРАЕЛ НО ТОЗИ МИ ГИ ПРИПОМНИ!!!ИЗРАЕЛ ВМЕСТО ДА Е БЛАГОДАРЕН НА ПАЛЕСТИНА , ЧЕ СИ Е ДАЛА ЗЕМЯТА НА ТЯХ ТЕ НАПАДАТ ПАЛЕСТИНА И ЗАВЗЕМАТ ПОЛОВИНАТА ЙЕРОСАЛИМ !ЕВРЕЙТЕ ОТ ДРЕВНИ ВРЕМЕНА ЗАБИВАТ НОЖ В ГЪРБА НА ТЕЗИ КОИТО ИМ ПРАВЯТ ДОБРО ТОВА Е В ТЯХНАТА ПРИРОДА!
33
2
 
30
 
! Отговори
х преди 5 години
юдо-масоните извършват геноцид срещу бялата раса !колко прав е бил Хитлер !!!
32
8
 
2
 
! Отговори
SpaceX преди 5 години
А ако се наложи ще легнете ли под скалпела на евреин хирург виртуоз в професията си. Нали знаете че и там са върхът не само във финансите. Те къде ли не са
31
1
 
23
 
! Отговори
Виновен си ти преди 5 години
На практика не виждате ли, че не могат да бъдат обвинени в нищо евреите - веднага, дори и да казваш истината - ти биваш обвинен от тях и те обявяват за враг на цялото човечество! Срещу евреите и делата им няма разследваща журналистика?! - Защо ли?Всъщност те са в медийно затъмнение - невидими! Никой съд не ги съди, нито помагачите им!
30
3
 
15
 
! Отговори
двойни стандарти преди 5 години
Прав е значи те могат да убиват араби в Ливан и Палестина и да грабят земите им а като тях ги убиват надават вой?
29
4
 
12
 
! Отговори
naTpuoT преди 5 години
Парите, алчните евреи и религията(църквата) са бич за цялото човечество откакто се помним...
28
4
 
15
 
! Отговори
Илийката преди 5 години
Антихристът може да бъде само и единствено евреин. Те ще направят оръжието на боговете - храм с кристали или пирамида с кристали и ще вкарат целия свят в ужасни времена! Това е пророкувано, че юдеите ще го сторят!
27
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рано или късно арабин ще се добере до оръжие за масово поразяване - я ядрено, я биологично и ще изравни резултата. Милиони араби бяха прокудени или избити за да си направят евреите държава, на място където не са били през последните 2000 години.
26
4
 
20
 
! Отговори
Евре ин преди 5 години
България и след 1944г. и след 1989г. я управляват нашите еврейски структури! Но ние сме невидими за вас - българите! Партиите ви са само купени наши слуги. Комунизмът ви бе наше управление и демокрацията ви - пак е наше. Парите ви взимаме - затова ви владеем, будалли балкански! Викайте още против партиите си - те затова са сложени пред очите ви - за да не виждате нас!
25
4
 
34
 
! Отговори
Клисар преди 5 години
Инстинктивно, понеже сме древен народ и от стара коза яре, българите усещаме присъствието на тъмната и зловеща сила, която ни мачка и потиска, държи ни умишлено в бедност, но все не и не - не се досещаме, че това са разклоненията именно на евреите (прикрити с български имена) във всички структури на държавата ни. Те са именно невидимата олигархия на България, където се ражда корупцията! Те ни грабят парите! И това е факт, а не етническа омраза.