Макрон срещу насилието на "жълтите жилетки": Срам!

Най-малко 20 души бяха ранени при протестите в Париж
56
Макрон срещу насилието на "жълтите жилетки": Срам!
Снимка: БТА

Френският президент Еманюел Макрон осъди днес насилието, проявено от протестиращите, участващи в демонстрации срещу повишението на данъците на горивата и неговото управление, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата
Макрон написа в Туитър: "Срам за тези, които нападнаха (полицията). Срам за тези, които проявиха насилие срещу други граждани . . . В Републиката няма място за това насилие".

Най-малко 20 души бяха ранени при протестите. Един човек е получил сериозни наранявания, а десетки бяха арестувани, уточни АП.

Близо 81 000 души протестираха днес по улиците на Париж и други френски градове, съобщи министерството на вътрешните работи, информира ДПА.

Общо 35 души са били арестувани по време на националните протести.

Френската полиция използва сълзотворен газ и водни оръдия, за да разпръсне поредния масов протест в Париж срещу нарастващите цени на горивата и срещу икономическата политика на Макрон.

Вторият уикенд на протести на "жълтите жилетки" отново предизвика улични безредици в цяла Франция. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Франсетата нямат голям избор..............да строят джамии и да учат арабски език!!!Гледате филма:"Колониите отговарят на империята!!"
21
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Франсетата като крадоха либийски нефт.....................нефт, газ, диаманти, уран от половин Африка...............тогава защо не реваха?Сега реват............налълниха си държавата с ***, африканци, афганистанци...............Франция ще е първата държава в ЕС, превзета от Исляма!!!
20
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Макарона е човек на масонския и банкерския клан Ротшилд.....................тия гадини Ротшилдови така мразят България, че са се заканили да я унищожат!Ама те обикновените французи нямаха голям избор за президент.............или Макарона , или Льо-Пенката!!!
19
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЕвропа е била по-напреднала цивилизация и логично е колонизирала дивaцитe. В Африка никога не е имало цивилизация. От ден първи са си така. Западноевропейците се опитаха да ги цивилизоват, но нищо не стана. Виж за сравнение колонизираните Австралия/Канада. Иначе да, нарязаха Африка, но не подмениха населението. А в Западна Европа се подменя населението.
18
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Досущ като наш Боко Тиквуна.
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Големият шум около горивАта напоследък наслагва в слуха ни авторитетната звучна дума горивА, произнасяна по най-естествен начин под неумолимия диктат на красивия ни и фонетично логичен език. Също както е и логиката с думата училищА. Що ли умбицата от бан не напише дисертация да се казва горИва вм. горивА ?Хахахахаха
16
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Факт!ЕС така или иначе се е запътил към разпад.
15
1
 
19
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Франция има колонии париж е най-богатият град в Европа заедно с Лондон.Излезнат ли от ЕС ще изнасят зеленчуци за русия което сега не правят поради европейските санкции.Англичаните излезнаха защото не искат немците да ги управляват а не искат да ги управляват щото са ги помели във всяка една битка а са и по-умни.Законът на Ом е открит в тефтерите на Кавендиш още и те така.Французите да напускат незабавно ако искат да оцелеят ако не иска тогава да дремят с алчните немчуги.
14
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Факт!Е, хайде сега, дай заради "колониалната политика" да се пресели цяла Африка във Франция. Това е лудост. Колкото до излизането на Франция от ЕС - а кой тогава ще дава субсидии на френските селяни? Британия поне си има Ситито и САЩ, а Франция какво има за да оцелее извън ЕС? Африканците ще я оглoзгат жива...
13
0
 
14
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
А ве *** тия африканци нали ако не ги мислиш ония ще те изхвърлят от Африка отде ще вземеш ресурси после.Като не ви е ясна колониалната политика кво приказвате.Проблема на ЕС е Германия само се чудя е що французите не отсвирят немците и не сложат телта по границата.Както направиха англичаните.
12
1
 
27
 
! Отговори
Гено преди 5 години
85 хиляди по улиците на Париж. 85 у нас пред парламента. Останалите мятат шашлици с вино и се чудят защо живота е толкова мизерен.
11
2
 
30
 
! Отговори
толерантен преди 5 години
Що не напишете ,че има двама убити при първият протест ? И *** нямаха такава цензура ,както демократите ....................................................*** ряпа да ядат пред демоНОкратите.
10
0
 
33
 
! Отговори
Аха преди 5 години
Значи, "жълтите жилетки" да се срамуват, че полицията ги бие. Правилно ли съм разбрал?
9
1
 
21
 
! Отговори
anonim преди 5 години
Много добра новина. Малко, по - малко всичко върви към добър завършек. Дано!
8
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България кога?
7
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
6, африканците се грижат за французойките и без онези да стачкуват... Франция е напълно контролирана отгоре (няма да казвам от КОИ). Само ще напиша, че е държавна политика да се промотира смесването между раси. Внушава се, че е нещо много напредничаво, а онези които не го правят са изостанали расисти. Либералите го наричат прогрес, но истинското му име е културен марксизъм, създаден от евреите във Фланкфуртската школа.
6
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що не напишете ,че има двама убити при първият протест ? И *** нямаха такава цензура ,както демократите .
5
2
 
34
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Ще има война статукво се променя само с война!
4
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То за тия французи си е хоби да стачкуват да се млатят и други такива занимания, имат и доста африканци да се грижат за жените им до като викат по площадите
3
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Макрон е човек спуснат от евреите. Грам не му рука за гоите. Иска да си изпълни заповедите от господарите и по живо по здраво да се оттегли като Мути. Хитлер правилно прогнозира, че Франция ще стане черна. Първата африканска страна в Европа. Оревоар Францио...