Осма жертва на бунта на "жълтите жилетки" във Франция

Протестът им продължава, но броят на недоволните е драстично по-малък
11
Осма жертва на бунта на "жълтите жилетки" във Франция
Снимка: Reuters, архив

Френският министър на вътрешните работи Кристоф Кастанер заяви в Туитър вчера, че е загинал осми човек от началото на протестите във Франция, предаде БТА като цитира Асошиейтед прес.

Още по темата
По думите му смъртният случай е от петък вечерта.

Министърът добавя, че всички кръгови кръстовища във Франция - на някои от които ден и нощ има протестиращи - "трябва да бъдат освободени".

В публикацията в Туитър не се дават подробности за смъртния случай, но тя подсказва, че той е от някое от кръговите кръстовища, с каквито е осеяна френската провинция и където станаха и по-голямата част от смъртните случаи изобщо.

Съобщението за нов смъртен случай беше направено след ден на демонстрации в цяла Франция за пета поредна събота, но този път броят на протестиращите беше драстично по-малък, отбелязва Асошиейтед прес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
V преди 5 години
ДА СЪБОРЯТ БАСТИЛИЯТА В БРЮКСЕЛ .И НА ГЕРБАВИТЕ ДА ИМ СПРАТ ПАРИТЕ .КАТО НЯМА ЗА УСВОЯВАНЕ НАБЪРЗО ЩЕ ИЗБЯГАТ С МИЛИОНИТЕ В ЧУЖБИНА ;)
6
0
 
9
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 5 години
"Протестът им продължава, но броят на недоволните е драстично по-малък." Ами основателно ще е по-малък, след като "демократите" обработват демонстрантите с шокови гранати, сълзотворен газ, полицейски палки и като зимна добавка - водни оръдия. Изобщо мила картинка на "демокрация и европейски ценности.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Убийството на хора, е новата форма на протест!След някоя друга година и у нас!Какво са виновни обикновените хора ,та протестиращите блокират пътища ,граници и т.н.,а в същото време пред министерства,кметства,съд ,къщите и палатите където живеят управляващите е мирно и тихо и спокойно!
4
1
 
14
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Камелийче, от заглавието излиза, че "жълтите жилетки" са убили човека.
3
2
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ФИЛМА СУФРАЖЕТКА Е СЪЩАТА РАБОТА!!ЖЕНИТЕ НАВРЕМЕ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ СА НЯМАЛИ НИКАКВИ ПРАВА НИТО ДА ГЛАСУВАТ НИТО НАД ДЕЦАТА СИ АМА ВСЕ ЕДНО СА НИКОЙ :DИ ТАМ ДОКАТО НЕ СЕ ПОЧНА ДА УМИРАТ НИЩО НЕ ПОСТИГНАХА!КАЧЕСТВЕНИ ПРОТЕСТИ ЗА ДА ИМА РЕЗУЛТАТИ ТРЯБВАТ ЖЕРТВИ!
2
3
 
11
 
! Отговори
м даа преди 5 години
И аз това питам кой $&% би гласувал за Бойко , но все се намират достатъчно 80%
1
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И да протестират и да не протестират нищо няма да се промени.Макрон е неокомунист либераст.Болшинството от французите са извратеняци.Кой *** би гласувал за банкер?