От ревност! Мъж намушка младата си жена в сърцето

25-годишната Юлияна имала дъщеричка от 65-годишния мъж
Обновена: 8 яну 2019 10:07 | 8 яну 2019 10:00, Камелия Цветанова
144
От ревност! Мъж намушка младата си жена в сърцето
Снимка: Pixabay

25-годишна жена беше убита в Стара Загора.

Юлияна Иванова е била намушкана с нож в сърцето.

Извършителят е съпругът ѝ – мъж на 65 години.

Двамата имат 8-месечна дъщеря. Най-вероятният мотив за убийството е ревност.

Младата жена е студентка в Тракийския университет в специалност "Социални дейности".

Била е кротко и възпитано момиче, заживяла е с мъжа на 15 години.

Сигналът е подаден от съседи, за които случилото се е шок, допълва bTV.

Те не са чували в семейството да има скандали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Катрин Зита Джоунс ражда първото дете на Майкъл Дъглас през 2000 година, а тя е родена през 1969, а той 25 години по-рано - през 1944 година. Още са заедно.
74
9
 
7
 
! Отговори
Женкар преди 5 години
А аз смятам, че само комплексирани и грозни дeбелани се хващат с дядовци. Красивите и стройни мацета са с такива като мен.
73
6
 
26
 
! Отговори
no name преди 5 години
Какви са тези извращения бееее. На 15 г.заживяла с 55 годишен мъж....бляяяяк. Тва моме не е ли имало родители да я ошамарят. И сега това 8 месечно сираче кой ще го гледа? Тоя престарял педофил, ако не влезе в затвота, или ? Понякога трябва малко да се мисли с тая кофа, дето е на раменете. Чий го дириш при тоя дедо, и не ми обяснявайте за голяма любов. Това са 40 (четиридесет!!!) години разлика. Ако не я беше убил скоро щеше да сменя и неговите памперси, не само на бебето.И естест.че я ревнува
72
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само силно комплексирани мъже могат да твърдят, че жените се хвърлят в обятията само на мъже с пари. Като не ставате за мъже, не обвинявайте жените за това с измислени от вас обвинения.
71
9
 
5
 
! Отговори
До Гашо преди 5 години
Иронията ти е неуместна. Така може да плямпа само някой тийнейджър. При сегашните условия в повечето случаи подходящия мъж за една жена е значително по-възрастен от нея, но в България се робува на едни остарели представи за разликата във възрастта. Най-много мрънкат при такива случаи, младите мъже, защото осъзнават, че не могат да са конкуренция на по-възрастните мъже.
70
5
 
16
 
! Отговори
Гнус преди 5 години
25 годишна с 65 годишен. Българина се изврати тотално. Българската жена не е жена, а дегeнерат. Зoмби водено от пaри, пари, пари, и пак пари.
69
6
 
8
 
! Отговори
Бохема преди 5 години
Ревността идва когато ти увисне уиаа и другите ти оправят жената оти си стар и не ставашза нищо грозник .А младите красиви с едни наперени пишкии порят *** на наборката си по 10 пъти на ден и искат още .Тогава пенсионера ревнува .Аз що не ревнувам бре като си задоволявам жените редовно имам 5 жени .
68
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що ме триете казах ,че масовия бг мъже остава девствен на 40 50 70 80 ,защото жените са с мутри или стари чичаци за пари и той емигрира за живот и да си намери една жена
67
3
 
12
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Горката трябвало е по- зрял мъж да си намери...на около 80 години
66
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"дедо" е много разтегливо понятие. Например за едно хлапе под 10 години, дедо е всеки на над 20 години. Доста неумно е да се говори за "дедо", което означава нещо съвсем различно за различните хора. В случая имаме мъж на 55 години заживял с 15 годишна. Рядко се случва, но се случва. Момичето е била студентка, така че забравете и за някои други клишета, които често употребявате. След 9 години съвместен живот, му ражда дете, т.е. нещата са премислени и осъзнати.
65
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ицко Финци стана баща на 85 86 години
64
8
 
4
 
! Отговори
До 73 преди 5 години
Нямаш никаква представа какво може мъжът до края на живота си. Точно обратното е - на 65 години, ако няма някаква болест, ще се справи по-добре от някакъв по-млад куханяк като теб. При теб ще е вечено недое... и ще трябва да си търси някой мъж на над 60 годишна възраст.
63
5
 
9
 
! Отговори
Сексолог преди 5 години
Предполагам не е пиела и пушила и е била вегетарянка .Затова яжте пиите и си носете новите дрехи .А мъж който се жени за три пъти по малка жена няма как да и удовотвори сексоално .Материално да но сексоално да забрави въобще на 65 години за секс с 25 годишна .Ми тя ще вечно недоебанна бре пенсионер кух .
62
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно си го е бивало човека, иначе за тези 10 години щеше да го напусне. Много девойчета на около 20-25 годишна възраст силно се заглеждат в мъже значително по-стари от тях. Според мен не бъркат. Сегашните млади мъже, не са готови за сериозна връзка, брак, деца, а жената е най-добре да ражда между 20 и 25 годишна възраст, най-много до 30.
61
1
 
4
 
! Отговори
ПореднаДивашкаДрама преди 5 години
Кой е виновен в случая?
60
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво като е изневерявала? Ако тръгнем да убиваме всички изневеряващи няма да останат българки.
59
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега да се проверят законни ли са жилищата на всички българи живеещи с по-млади жени.
58
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В други сайтове пише,че е имала млад любовник ами сама си го е предизвикала изневерявала е на стария с жребец . Хю Хефнър беше на 91 92 а жена му на 31 32 така,че има доста такива разлики.
57
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не виждам протестиращи като във Войводиново...
56
7
 
9
 
! Отговори
Срама нямате ей преди 5 години
Убивате жените си и се чудите защо изчезвате. Дивашка история...