Пак нападнати военни, пак на пътя, пак от ром... с 20 крими регистрации

Спрял колата с курсантите, извадил брадва, забил я в капака
319
Пак нападнати военни, пак на пътя, пак от ром... с 20 крими регистрации
Снимка: Булфото, архив

За пореден случай на нападение над военнослужещи съобщиха от Министерството на отбраната, докато протестите във Войводино все още продължават, след като двама братя роми пребиха военнослужещ в селото.

Този път жертвите са курсанти от Националния военен университет.

Още по темата
Агресията към тях е била проявена снощи, около 19 часа, докато са пътували в посока от Сливен към село Гурково.

Автомобилът им е бил засечен от друга кола. След като спрели принудително, нападателят им е излязъл от автомобила си и е нанесъл удари с брадва по предното стъкло на колата на курсантите.

След подаден сигнал на телефон 112 служителите на МВР са издирили и задържали нападателя им, допълват от пресцентъра на военното министерство.

Той е задържан за 24 ч. в Районното управление на МВР-Казанлък.

Арестуваният е Йордан Пенев от ромски произход и до момента има над 20 криминални регистрации – множество кражби, сред които кражби с взлом, хулигански прояви, сред които и нанасяне на средна телесна повреда, възпрепятстване на органите на властта и няколко влезли в сила присъди.

Има данни, че той е извършител на още 11 престъпления, за които се очаква да му бъдат повдигнати обвинения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


319
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
12
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
малко ше стане като оня депутат дето искаше да прокара закон за личното оръжие, и за целта го самозаплашиха с пистолет на магистралата. и точно 2 дена след като журналята се разровиха сичко се прикри.
143
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименКато наблюдатели сме много силни, но ако бяхме на мястото на момчетата щяхме да реагираме като тях.
142
0
 
30
 
! Отговори
Ужасс преди 5 години
Христо Калчев казваше, това че няма вис2 да не ви радва, с някои неща щяха да помогнат на държавата! Както английските пирати на короната!
141
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз само не разбрах - този ром редови ромски гражданин ли е или е от развитото ромско гражданско общество, за коеот говореха организаторите на простеста? Щото ако не е, еми значи още не е интегриран и му е простено на човечеца..
140
4
 
48
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Да, ромите системно бият българи. Но гледайте позитивно. Купихме осем Ф-16ки за 2 милиарда да ни пазят! Видими резултати!Ако бяхме купили Су нямаше да се случи!? Аз като ви обяснявах, че нямаме нужда от самолети, а от вътрешна полиция и гранични войски вие ми слагахте минуси!
139
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е един срам!!!! За ромското население, защото с цел да покажат колко са гневни от изказа на един политик, застрашават населението с тяхните изцепки с следователно безнаказано се оставят постъпките им. Пак от същите политици. Питам кой страда?!?? Дали не са майките и децата, жените на тези пребити и зплашвани мили хора.
138
0
 
71
 
! Отговори
Коко преди 5 години
А да попитам защо този ром с толкова престъпления не е зад решетките???????
137
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пресолиха маджата, дойдоха до гушата на народа,. Аз не се крия не ги мразя и двете страни, но не ги обичам. Лошото, че ето най обикновените хора страдат. Така че земята не само на политиците и rom. население.
136
0
 
26
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 5 години
Абе, къде е Батко ?!
135
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е провокирано от множество съобещия, че са против К.. Па на ли са два три римски рода и са заедно и едно
134
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Множество кражби и доколкото четем нито едно присъда . Безнаказаноста е майка на агресивноста, но нали сме в България , електорат и защитен вид не се пипат.
133
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Реално никой военен и полицай нищо не може да направи....ако скочи на бои веднага е осъден и изгонен от работа......факт законите са такива
132
0
 
38
 
! Отговори
Анел преди 5 години
11 престъпления вика...А колко требва да станат за да го вкарате на топло?Що прави навънка тоя ?...И политиците ни са същите...нищо хубаво не ни чака...
131
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази разрушителна енергия която се трупа 30г някой я канализира към ,,ромите,, ама те не са ни управлявали и един ден--а тука някой пак да си продължават с призивите то това е като бумеранга...
130
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Утре като отидат на мисия, отново ли ще звънят на 112 ? Не успях да разбера какво означава "има няколко влезли в сила присъди"... Осъден рецидивист се разхожда с оръжие в ръка и ниже нови престъпления. Навярно чакат престъплунията да станат 100, че тогава да го приберат. Имаме невероятна държава, правосъдие, прокуратура и полиция
129
1
 
8
 
! Отговори
патриот преди 5 години
ДОГАНОВА РАБОТА НЕ МУ ИЗДЪРЖАТ НЕРВИТЕ
128
0
 
19
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
"При тази богата биография, ЗАЩО ТОЗИ НЕ Е В ЗАТВОРА?!?!?!?! ПИТАМ!!!!!"Едно време имаше мутри, които бяха поощрявани от правителствата да създават анархия и конфронтация. Е, сега е същото, но мутрите вече са видни бизнесмени и затова се използват други механизми същата работа
127
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак ли роднински свади?
126
1
 
15
 
! Отговори
Въэпроса е ; преди 5 години
Кой е по добър командос в реална ситуация --този които има 20-присъди или този който има 20 Бг мисии...???
125
2
 
8
 
! Отговори
до 174 преди 5 години
То в затвора му е базирана неговата ,,спецчаст,, и там е бил на твоя и държавна издръжка и както виждаш убочението е по-- добро отколкото при тюлените...