Оперираха малката Лора успешно, а тя – усмихва се, закача се!

Хиляди хора се трогнаха от съдбата на малката Лора от Русе
17 яну 2019 14:30,
11
Оперираха малката Лора успешно, а тя – усмихва се, закача се!
Снимка: Да помогнем на Лори да ходи, Facebook

Операцията на двегодишната Лора от Русе е преминала успешно вчера. Радостната новина съобщиха от САЩ във Facebook родителите на момиченцето – Ралица и Петър Ангелови.

Операцията на момичето е била над 7 часа, съобщиха родителите й, като по време на процедурата лекарите са стабилизирали и коляното на Лора.

Още по темата

"Лора се възстановява добре, хапва си, закача се с персонала и е много щастлива!", пишат още родителите на Лора.

Съдбата на момиченцето трогна хиляди хора не само от родния Русе и много от тях дариха средства, за да може то да ходи и тича като всички здрави деца.

Детето е родено с дефицит на тазобедрената става, при което бедрената кост не се свързва правилно с таза и едното краче остава по-късо от другото. 200 000 долара бяха необходими само за първата операция в медицински център във Флорида, САЩ, откъдето лекарите дават надежда, че може да се коригира деформацията на таза и да се реконструира бедрото.

Започна мащабна дарителска кампания, за да се помогне на Лори. Организиран бе благотворителен концерт, състояха се десетки инициативи, в които се включиха хиляди хора и парите за първата операция бяха събрани.

Предстоят обаче още скъпи интервенции за удължаване на бедрената кост.


Ако искате да помогнете на малката Лора:
Банкови сметки
УниКредит Булбанк
IBAN  BG27 UNCR 7000 1523 2804 06 /в долари/
IBAN  BG16 UNCR 7000 1523 2804 10 /в лева/
Титуляр Лора Петрова Ангелова

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
AZ преди 5 години
До Анонимен 4 -----------------------------------Върви в Америка и им го кажи на лекарите.Но там,драги слънцето се върти около тях.Не ти е *** дето сте се научили да ви под.г.ъ.з.уват безплатно. Е,ще се отучите.Скоро.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Въпросът е защо беше разпределен един милиард в края на годината за магистрала Хемус, като само за половината от тази сума щеше да се помогне на ВСИЧКИ български деца в нужда."Ти пъ, баш за магистралата ли се хвана, бе. Ами безмислените самолети за 2 милиарда, тол система разработена в гараж за 180 милиона......
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сладурка! Прекрасна новина. Успех и напред
7
0
 
4
 
! Отговори
До номер 4 преди 5 години
Ако всичките деца ги таксуват по 0 долара (или по 10000), в най-скоро време няма да имат възможност да излекуват нито едно дете, защото болницата няма да работи. Това е цената за тази услуга за неосигурени/незастраховани пациенти на болницата.Въпросът е защо беше разпределен един милиард в края на годината за магистрала Хемус, като само за половината от тази сума щеше да се помогне на ВСИЧКИ български деца в нужда.
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 4 Това не зависи от лекарите.Такива като теб не трябва да ги лекуват,
5
1
 
1
 
! Отговори
До номер 4 преди 5 години
Е нали докторчетата трябва да ядат нещо докато се научат! От тия пари се отделя за анестезиолога, сестрите, лекарствата.
4
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кви са тия 200 000 долара бе лекари убийци , кой има право да иска такива пари за да даде шанс на детенце , говорят ми лекарството било призвание не професия , да работи за 500 лева заплата и тогава да ми говорят ***.Искат 200 000$ да експериментира с детето без да има гаранция че ще се оправи. 200 000$ тия не познават парите.
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Живо, здраво
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мили хора, дайте DMS номер!!! Лесно и бързо е....
1
1
 
22
 
! Отговори
Стеф преди 5 години
Късмет на детенцето и кураж на родителите.