Тръмп 3 часа седял на стъпалата в Кремъл, после пил водка

Той бил луд фен на Тина Търнър и се запознал с нея в Москва
6 фев 2019 20:30, Елка Василева
47
Тръмп 3 часа седял на стъпалата в Кремъл, после пил водка
Тина Търнър. Снимка: архив, Reuters

Настоящият президент на САЩ Доналд Тръмп е бил на концерт на Тина Търнър  в Кремъл през 1996 г. За това разказва Надежда Соловьова, основател и един от ръководителите на най-голямата руска промоутърска компания SAV Entertainment.

„През 1996 г. Тина Търнър имаше три концерта в Кремъл – разказва Соловьова пред Лента.ру. - Обажда ми се Зураб Церетели /съветски и руски художник и скулптор/и казва: „Надя, един приятел от Америка пристигна, много иска да отиде на концерта на Тина Търнър“. Обяснявам му, че с нищо не мога да помогна, защото нито един билет не ми е останал. „А може ли да му дам номера на твоя телефон? Сам да ти се обади“, моли Зураб.

И се обажда този човек, разказва ми колко голям фен е и как мечтае да се запознае с Тина Търнър. Обяснявам му, че всички билети са продадени. Тогава той попита дали самата аз ще отида на концерта. Обяснявам му, че естествено, че ще бъда там, тъй като аз го организирам. „А къде ще гледате концерта?“ - пита американецът. Отговарям му, че ще го гледам от стъпалата отляво на сцената. „Може ли с вас да поседя на стъпалата ляво от сцената?“, пита той. Накрая се съгласявам. И той наистина седя до мен на стъпалата по време на целия концерт.

А Тина тогава беше зверски болна, с 40 градуса температури. В деня на концерта й казвам: „Какво, ще го отменяме ли?“ А тя отговаря: „Никога в живота си не съм отменяла концерти. Главното е, да съм на топло, докато ме закарвате до Кремъл“. Беше през лятото, но ние я откарахме на площадката просто увита в одеяло. Не разбирах как ще работи тя. Мислех, ужас, всички билети са продадени, кошмар, какво ще стане! И изведнъж тя излиза на сцената, като че нищо не се е случило и започва да пее невероятно.

По време на концерта тя няколко пъти се преоблече. Стоя зад сцената и тя ми казва: „Надя, какво трябва да направя? Каква е тази публика? Всички седят, никой не танцува“. А публиката беше дошла, всички бяха седнали на местата си – и седят. А тя мисли, че не им харесва какво прави тя. Успокоявам я: „Почакай, това е Кремъл, тук публиката се държи различно“. А накрая тя просто стоеше като в цветарски магазин горе, не искаха да я пускат.

Когато концертът свърши, след бисовете тя слезе от сцената за последен път – цялата мокра и буквално падна върху одеялото. А имаме още два концерта. Мислех си, че трябва да я откараме в болница, а тя ми казва: „Чувала съм, че при вас всичко се лекува с водка“. Отговарям й: „Да, имаме две лекарства – водка с черен пипер за простуда и водка със сол за разстройство“. Та каза: „Съгласна съм“. И ние с Тина и този американец отидохме, доколкото си спомням, в „Царская охота“. И седяхме там до 6 часа сутринта, пихме, приказвахме... На следващия ден тя беше абсолютно здрава“.

„И знаете ли как се казваше този американец? Доналд Тръмп“, казва Соловьова пред руското издание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
0
 
! Отговори
Русия = Психиатрия преди 5 години
Фейк.
34
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето това е разликата.....путлин никога не чоже направи подобно нещо ...той е праволинеен , чугунньй кратунец , каманист .......е после що сме назад ...еееееее....
33
2
 
2
 
! Отговори
полицай Крабтрий преди 5 години
Fake news !
32
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не понасям водка.Виж бърбън Blanton's е друга работа.Жалко, че изчезна от пазара последно време.
31
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе смешки, той ей така, после ей така. стига вицове. Е така случайности.
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само не разбрах след тази "новина", ще последва ли импийчмънт ?!?!
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
28 пише, че "и котките вече знаят, че Тръмп не близва алкохол".Добре де. Знаят, че сега, през 2019 г. той не близва, но разказаната история е от 1996 г. От колко години бай Дончо не близва? Пък и в текста не се посочва изрично, че Тръмпелът е пил водка: И ние с Тина и този американец отидохме, доколкото си спомням, в Царская охота. И седяхме там до 6 часа сутринта, пихме, приказвахме... Може дамите да са пили водка, а той да е пил лимонада и да е наблягал на приказките.
28
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А кога КГБ вербува агента Тръмп, преди концерта или след концерта?
27
0
 
6
 
! Отговори
стои или седи? преди 5 години
От написаното Анони (27) разбрал, че е бил много здрав и як г-н Тръмп, щом издържал три часа да стои прав. Не само той, но и много други читатели не улавят разликата между думите "стоя" и "седя". В текста ясно и еднозначно е написано "да поседя на стъпалата":Може ли с вас да поседя на стъпалата ляво от сцената?, пита той.
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малииий , дано демократите в САЩ не се докопат до тази Елкина, ама съвсем истинска история,(брейкинг нюз) че веднага ще спретнат нова комисия и нов специален прокурор да разследва тая руска връзка.
25
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе защо заливате хората с бълвочи от руски гъзети?:)За вас нормални новини няма ли!Първо, и котките вече знаят, че Тръмп не близва алкохол. Второ, по това време Доналд Тръмп е не по-малко известен от Тина Търнар самата тя би го поканила! Дори помолила да посети концерта и!Съвсем изперкахте бе:):):) Излагате се с тоя Тръмп!!!
24
8
 
1
 
! Отговори
Анони преди 5 години
Това означава чее бил много здрав и як гн Тръмп,щом издържал три часа да стои прав.Руснак никога няма да издържи.
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 22И един мармонт завива шоколад...Мармот се казва. А какво лине става в този широк свят! Аз веднъж дадох на Тръмп 15 долара. Е, не на ръчичка, а на автомата в неговото казино в Атлантик Сити. Но пък преди няколко години той лично е подарил на един приятел две връзки от огромната си колекция.
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 24Ще се доредиш и ти да те факнат, разбирам къде те стиска чепика!
21
4
 
13
 
! Отговори
Помнещ преди 5 години
В началото на 90-те се пишеше как в московската канализация имало огромни мутирали плъхове и ги трепели с калашници. И сега така ...
20
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И един мармонт завива шоколад...
19
1
 
18
 
! Отговори
Русофил преди 5 години
Колко пъти ви повтарям, че бат Дончо си е наш
18
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"И седяхме там до 6 часа сутринта, пихме, приказвахме... На следващия ден тя беше абсолютно здрава."Това е скрита реклама за лечебната сила на алкохола
17
23
 
9
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
От Тръмп по големи лъжци са единствено руснаците. Кpeтeна Тръмп не пие... тая руска naчавра не чете ли вестници докато се налива с водка със сол
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аааахахахаах много се смях на статията ;))))Ако е вярно си е забележителна история ;)))