Тръмп изригна: Бачкам повече от предишните президенти

Първата среща на президента за деня обичайно е в 11:00 или 11:30 часа
11 фев 2019 16:00, Бойчо Попов
20
Тръмп изригна: Бачкам повече от предишните президенти
Снимка: Ройтерс

 След публикуването на неособено натоварените му графици за срещи в американските медии американският президент Доналд Тръмп започна да се бори с впечатлението, че пренебрегва работата си. „Вероятно работя повече часове, отколкото почти всички предишни президенти", пише Тръмп.

Информационният сайт Axios пусна онлайн графиците за срещите на Тръмп от последните три месеца, като се позовава на свой източник от Белия дом. Около 60 процента от времето, записано там, според данни на Axios, е под формата на неструктуриран "Executive Time", тоест - свободно време.

 Axios твърди още, че първата среща на Тръмп за деня обичайно е в 11:00 или 11:30 часа в повечето дни. Плановете за срещи предизвикаха подигравателни коментари предимно в критикуващите Тръмп медии. CNN, например, се заиграва с косата и тена на президента, като пита дали Тръмп не губи време сутрин, за да си среше косата и нанесе крем за тен в часовете преди първата среща. Ако Тръмп не пътувал, графиците изглеждат „по-малко натоварени от тези през първата година на мандата му“, пояснява каналът.

Executive Time се превежда по смисъл като „време за шефа“ и като част от президентския дневен ред е изобретение на администрацията на Тръмп. Самият президент заяви, че медиите трябва да представят положително неговите графици. „Когато се използва термина „Executive Time", обикновено работя, а не почивам“, добави Тръмп. „Факт е, че когато поех поста като президент, страната ни беше в истински хаос. Така че нямах друг избор, освен да работя много усилено“.

Axios съобщи, че ранно ставащият Тръмп често е буден преди 6 часа сутринта. В графиците времето до 11.00 часа обикновено се посочва като "Executive Time", което Тръмп прекарва в Овалния кабинет. Според шест източника през това време обаче Тръмп никога не е бил в офиса си. Вместо това той е в резиденцията, гледа телевизия и чете вестници. След това той реагирал на това, което вижда и чете, и вика на срещи съветници, приятели или конгресмени. Често Тръмп изпраща именно сутрин съобщения до света през Twitter.

Целия материал вижте в Investor.bg

 


20
Още по темата: Доналд Тръмп
Още от Звезди
Как поддържа форма Меган Маркъл?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
6
 
! Отговори
Прав е! преди 5 дни
Верно бачка много! Като пациент на 4 - ти километър. Не мирясва ид.иота.
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Леко да се не се сецнеш у кръсто от работа бе перуката. Ще станеш за смех на децата като тръгнеш наведен и децата почнат да ти бъркат у дупката.
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Неговата работа се измерва в статистика...основно икономическа. Ако американците са по-богати и доволни в края на мандата му,...

И това не е критерий. Може да са по-богати по две причини, намаляване на разходите и/или увеличение на доходите. Тръмп освен, че е слаб президент е и слаб мениджър и се задоволява не да развива американската икономика, а да води политика на конфронтация и намаляване на разходите.
14
0
 
14
 
! Отговори
спиро преди 5 дни
До х

Има разлика между президент, който работи за родината си и президент, който всеки ден по няколко пъти обявява, че е най-добрият президент.
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Тръмп бачка в ... Туитър (театър)
За друго не го бройки...
12
8
 
5
 
! Отговори
х преди 5 дни
за първи път след Кенеди Америка има свестен президент отдаден на родината
11
0
 
4
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 дни
Чоека бачка... жули частно в овалния офис. Заключва се отвътре и залага на зарчета
10
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Тези пък седнали да му мерят работните часове, все едно е на поточната линия и запоява платки по цял ден.
Неговата работа се измерва в статистика...основно икономическа. Ако американците са по-богати и доволни в края на мандата му, ако не е предизвикал ядрена война и литъра на бензина е под 50цента...всичко е точно.
9
0
 
3
 
! Отговори
нахалство преди 5 дни
да закрива и харемните институции,организации
8
1
 
2
 
! Отговори
лас вегас преди 5 дни
хазарта не е работа,забавление,губене на време
7
1
 
1
 
! Отговори
доган преди 5 дни
нашите и те трудолюбиви пчелички,дето не ходят в парламентарни заседания
6
1
 
0
 
! Отговори
хахха преди 5 дни
и президенството си е работа,колко журналисти са ангажирани те какво да ядат,чиновници,администрация,колко работни места осигурява президентската институция,бачкатори
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
И как точно срещи със съветници и политици е свободно време според CNN и подобните парцали? Какво разбират под "работа"?
4
3
 
10
 
! Отговори
Жоро Храста преди 5 дни
Този наш человек не е наред с главата! Само го слушайте какво говори и как говори! Не гледайте какво пишат или казват по масовите медии, защото често изопачават нещата. Затова е най-добре да го изслушате на живо като говори, само за да сте сигурни, че ушите ви чуват, което ломоти устатата му!
Този е паталогичен лъжец, страдащ от клинична форма на грандомания! Най-страшното е, че има милиони американци, които го обожават! Тръмп е феномен, който заслужава да се изследва от социологична точка.
3
3
 
8
 
! Отговори
Един въпрос преди 5 дни
На голф игрищата ли бачка или докато се разхожда из хотелите си?
2
7
 
13
 
! Отговори
Мелания от леглото преди 5 дни
- Бачкал той - хич го няма! Дъртьо!
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Ех , гледам - изгърбил се е от работа ! Ама пак не може да се мери с Боци - оня даже е наддал от много бачкане !