Двама 18-годишни набиха пенсионерка, за да я ограбят

Единият вече е с условна присъда за грабеж
84
Двама 18-годишни набиха пенсионерка, за да я ограбят
Снимка: архив, БулФото

Двама 18-годишни младежи са задържани в полицията след извършен грабеж на възрастна жена в село Динково, община Ружинци, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал тази нощ към 4.00 часа. Жена на 69 години е съобщила в полицията, че двама маскирани проникнали в дома й и след нанесен побой й отнели пари.

Нападателите са задържани. В обитавани от тях имоти - в Динково и Дреновец, разследващите са открили и иззели общо 446 лева и веществени доказателства.

Двамата са задържани в ареста до 24 часа, уведомена е прокуратурата. Установено е, че 18-годишният от Динково е криминално проявен и е в срок на изтърпяване на 3-годишна условна присъда за подобно престъпление, извършено на 26 декември м.г. в същото село.

В процес на установяване е участието на двамата в още един грабеж, извършен миналата седмица в селото, който не е бил заявен в полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
Дарвин философ преди 5 години
Понеже тия горе също доста крадоха в прехода нямат интерес от работеща съдебна система.....Затвори трябват първо после магистрали....
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като чете човек и се чуди, това за европейска държава през 21 век ли става дума или за средновековно село.
41
0
 
5
 
! Отговори
! преди 5 години
Аз съм от този край, от 25 г. живея в София, повярвайте ми, там е опасно за живеене! Шведите са превзели малките градчета и селата. Възрастните хора спят я с марачета зад вратата, я с нож под възглавницата! Лятото им се обират градините, зимата им се краде стоката и зимнината! Много самотни жени, вдовици, стъмни ли се, се барикадират (да, това е думата) в схлупените селски къщи: то са ключлаки, катинари, огради, кучета. За жалост няма спаение от набезите на тези ***! Мразя ги, наистина!
40
0
 
1
 
! Отговори
Е-е-е, а стига де преди 5 години
Стига сте преувеличафали. Добре, че полисията при ГЕРБ работи прекрасно. Няма лабаво. Браво Бойко, народа спи спукойну. Ако бяха БСП щяха да ги фанат ама утрие.Ша гласуфам пак за бат Бойку.
39
0
 
7
 
! Отговори
Кина преди 5 години
Тъкмо са на възраст за ефективни присъди, а на осъжданият - максимума. Абе какво стана с урановите ни мини ? Биха били идеално място за престъпниците, вместо да лежкунят по затворите.
38
0
 
12
 
! Отговори
ХФ преди 5 години
И както сте забелязали, всичко това започна да става ежедневие по селата, много от които отдавна са опустели, а малкото възрастни жители отдавна са сами и някои дори нямат съседи. Идеална мишена за битовите престъпници, които и без това са под закрилата на закона.
37
0
 
6
 
! Отговори
Асан Кьоравио преди 5 години
Това е битов инцидент ,не е етническо нападение !!!
36
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето заради такива единични изключения излиза лошо име на шведите.
35
0
 
18
 
! Отговори
Бучински Пламен преди 5 години
Съд и присъда, толкова ли е тежко бе?
34
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 5 години
До Анонимен 37 На ГЕРБ.
33
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
избори 2017г- Видин- БСП- 38.02%, ДПС- 6.02%, ГЕРБ- 27%- СПРАВКА РИК ВИДИН- ВИЖДА СЕ ЧИИ ИЗБИРАТЕЛИ СА.
32
1
 
54
 
! Отговори
Крум Страшни преди 5 години
СТИГА АНОНИМНОСТ, ИСКАМ ИМЕНА И ФОТОГРАФИИ ! ДА СЕ ВЪВЕДАТ МОИТЕ ЗАКОНИ !!!
31
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки ден е това, а понякога има и по няколко нападения дневно над беззащитни старци. Западните платени непеота, са главните виновници за това, поощряват нападателите, като после ги защитават и закрилят пред закона. ДПС също са техни ментори и защитници. Трябва да гласуваме за партии, които ще ни изведат от евросъюза и сев. атлантическата мерзост. Тогава ще поставим на място чуждите непеота и ще се отървем от пропагандата им. В противен случай, сме буквално обречени.
30
12
 
37
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Гласоподавателите на ГЕРБ ще ни изядят главата.
29
13
 
25
 
! Отговори
до 31 преди 5 години
Това не е статистика, а истинска лъжа. Хората, за които говориш гласуват масово за ГЕРБ.
28
14
 
22
 
! Отговори
Статистика преди 5 години
До Анонимен 27И по 1 000 пъти да повтаряте едно и също, никого не можете да заблудите. Фактите са си факти, от последните избори:44% от тези гласуват за ДПС,17% гласуват за БСП8% - за ГЕРБКой ги докара в България на бюллюци? БКП, докато разполагаше с цялата власт и вършеше каквото си поиска.
27
0
 
59
 
! Отговори
ЗАЩО?! преди 5 години
След като са пълнолетни, защо не съобщават имената им?И защо в новинарските сайтове не се качват фотографиите на такива грабители? Полицията ще ги пусне най-много след 24 часа. Ние трябва да знаем от кого да се пазим.Реномето на крадците ли е по-важно от сигурността на гражданите? При това, на единият от тях не му е за първи път да извършва криминално престъпление! И щом условната му присъда е тригодишна, значи предишното му деяние съвсем не е било дребно.
26
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държава на мизерията - с лъжа и псевдо-инвалидност си осигуряваш малка добавка към мизерния си доход или помощи, трепериш после да не те набият и ограбят други мизерници, береш страх от рекета на полицаи и държавни чиновници, продукт също на духовна и материална мизерия, събираш парички да доплатиш за корумпиран лекар с мизерна заплата, оставяш се на произвола на мизерно платени продавачки, ходиш на заведения за мизерници с долнопробни певачки и лоша храна...беднотията не ражда нищо добро
25
0
 
44
 
! Отговори
Край преди 5 години
Пишете братя българи. Така ще ви олекне. Имате право да пишете ама да е политкоректно. Като ви бият можете да ревете на воля.
24
7
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Платените гласоподаватели на ГЕРБ в действие.