Затворник в собствения си дом! Пребиха и заключиха старец за 340 лв.

71-годишен стоял под ключ четири дни, преди да го открият
Обновена: 20 фев 2019 09:09 | 20 фев 2019 09:09, Красимир Ангелов
140

Нагли крадци пребиха и ограбиха 71-годишен мъж от павликенско село Сломер. За капак апашите заключили жертвата в собствената му къща, където мъжът престоял 4 дни.

Още по темата
Едва в началото на седмицата той бил открит от съселяните си в безпомощно състояние, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Двама мъже нахлули в дома на пенсионера и го принудили да им даде всичките си пари. Той извадил последните 340 лева, които имал, но въпреки това те го пребили и го заключили в една от стаите в къщата му.

Четири дни по-късно продавачката в местния магазин се осъмнила да не се е случило нещо с мъжа, защото не го е виждала дълго време. Така хора са отишли до дома му, където са го открити заключен и в тежко състояние.

Жителите на селото са шокирани от жестокото нападение. Споделят, че такова нещо не се е случвало досега в селото, но въпреки това не се страхуват.

71-годишният мъж е настанен в реанимацията в болница във Велико Търново, но няма опасност за живота му. По случая са задържани двама души, но разследването продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
36
 
! Отговори
Х о й преди 5 години
Искам да мога да застрелям крадеца когато е влязъл в къщата и двора ми особено вечер. Гласувайте промяната в НПК.
15
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не пипайте електората на ГЕРБ,идват избори.
14
21
 
3
 
! Отговори
DO 22 преди 5 години
До до 22Ахам, значи, медиите, които казват истината за нещата, но на вас не ви харесват, са соорросоиди.А, тези, които възхваляват тиквата и Путин, са истински?Това, само един рашшист може да го твърди.
13
1
 
25
 
! Отговори
ДА преди 5 години
Е,поредната статистика,дето няма да стигне и до там.Я,ги хванат ,я-не.А ако ги хванат,ще се окаже,че имат 20-тина висящи дела,пробация и след 24 часа-айде пак на черешата.Български закони,българска полиция,българска демокрация...
12
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Важното е,че управлението е "стабилно",а народа кучета го яли.
11
1
 
24
 
! Отговори
До Архангел Михаил преди 5 години
Малко са Архангеле, малко са! Във Франция, Германия, Гърция и т.н. всеки ден протестират за по-високи заплати, щото са много бедни. Тук протести да си видял? Сигурно защото сме много богати. Или пък защото са малко такива случаи със стареца. Значи всико ни е наред. Малко са Архангеле тези случки, още трябват, ощееее...
10
1
 
26
 
! Отговори
Джабазов преди 5 години
Квостана с НПК , защо не гласувахте поправката. Какво чакаме, бунтове и саморазправа ли???
9
1
 
19
 
! Отговори
Джабазов преди 5 години
Квостана с НПК , защо не гласувайте поправката. Какво чакаме, бунтове и саморазправа ли???
8
5
 
28
 
! Отговори
Дявола преди 5 години
А дано повечко такива случаи да има, та барем се обърне малко повечко внимание на подобни проблеми. Ама друго си е денем и нощем да се говори само за истанбулската конвенция и че само жените на този свят са жертви на насилие. И непрекъснато при такива случаи трябва да се пита БХК какво мисли по въпроса. И така до края на света...
7
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гербери!
6
1
 
32
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Демокрацията процъфтява с всеки изминал ден,ликувайте либерали и евроатлантици ;) !!!
5
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ревете, че *** си избират тиквата ама пак не си мърдате гъзовете да гласувате, да ви го тура и в простите хора. Тая година в неделя пак лежете и чакайте някой да ви оправи. Да са ви честити смъртните случай от ***.
4
5
 
33
 
! Отговори
ТОВА Е ТИКВОКРАЦИЯТА преди 5 години
дето ни убеждават, че било европейските ценности на ГЕРБ
3
2
 
40
 
! Отговори
Край преди 5 години
Няма страшно важното е да се подаде декларация как ще се обучават да не перат пари и да са защитени личните данни. *** това че народа го избиват с брадви - няма значение за властта. ЕС от това не се интересува. Парите за магистрала/метро/ къщички за гости ще дойдат.Това в "дивашката" Турция не може да се случи.
2
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако съдим по клипчето и коментарите на местните хора, нападателите са от друго населено място и са следели положението в селото от доста по-рано.
1
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз на майка ми й плащам 40 лв за СОТ, не че ако влязат да я оберат ще дойдат на време , но поне се надявам че няма да лежи 4 дена сама вкъщи,