Само за седмица: 8 тона злато изнесени от Венецуела

Златото било изнесено с правителствени коли
28 фев 2019 08:35,
137
Само за седмица: 8 тона злато изнесени от Венецуела
Снимка: Reuters, архив

Близо 8 тона злато са били изнесени само за миналата седмица от трезора на централната банка на Венецуела, твърдят опозиционен депутат и трима източници от правителството, предаде Reuters.

Златото е било изнесено с правителствени коли между сряда и петък миналата седмица, когато в банката не е имало редовна охрана, а директорът на институцията Каликсто Ортега е бил в чужбина, казаха депутатът Анхел Алварадо и тримата правителствени източници.

Още по темата
"Те планират да го продадат незаконно", каза Алварадо в интервю.

Централната банка не отговори на молбата да коментира тази информация.

Алварадо и правителствените източници, пожелали анонимност, не казаха къде е изпратено златото.

Това е поредният признак, че президентът Николас Мадуро търси отчаяно начин да се сдобие с твърда валута на фона на затягащите се санкции, отбеляза Ройтерс.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Абе"Комунистите крадат като за последно."А според теб на американците ли трябва да го оставят?
18
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добрите стари традиции на комунистите в действие илиоще от "Наръчник по хиперинфлация"Мадуро как ще гарантираш цената на боливара бе другарю...Забравих - боливара вече нищо не струва
17
6
 
24
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Защо не пишете къде отидоха златото и петрола от "Освободените" от САЩ Либия и Ирак?Къде отиде нашето злато и защо държавата взема само 1 процент такса? Ако Русия не беше в Сирия и тази държава щяха да я оглозгат краварите. Мадуро е президент избран с над 6 милиона гласа , а съперникът му дори не се е явявал на избори ,защото знаеше че ще ги загуби. Я вижте картинките от митингите на Мадуро от независими телевизии като АЛФА, Евроком и ги сравнете с тези на опонента му. За Мадуро са цели площади
16
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато, обаче, Венецуела закара златния си резерв в Лондон, никой не рева.Мадуро отчаяно търсел начини. Ами ще търси, вие какво искате? Негово право е.
15
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глупусти на търкалета ! И бай тошо милярди имаше и садам и кадафи . Обаче опозиционери Демократи ги откраднаха
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До защоУважаеми, преди 20 години биваше, ама сега сте и смешни и жалки
13
10
 
8
 
! Отговори
Абе преди 5 години
Комунистите крадат, като за последно!
12
5
 
24
 
! Отговори
Сирия ИДИЛ преди 5 години
"Видеоклип от безпилотен апарат е публикуван в арабски медии, 50 тона благородни метали са изнесени за САЩ. На кадрите се вижда как от Ал-Омар, конвоят от стотици петролни танкери, минава през територията контролирана от проамерикански групи.Крайната цел е Джераблус, град в Северна Сирия."Източник:News FrontНе само Сирия, подобно изнасяне на злато има от Африка, Б. И., Ю. А.Законно избраният президен на Венецуела пази резервите на страната, нормална реакция на държавен глава.
11
4
 
4
 
! Отговори
защо преди 5 години
До Анонимен 12Уважаеми, истината си е истина и ако ти се гади от нея отиди то тоалетната....вместо да пишеш глупости.
10
7
 
28
 
! Отговори
грабеж преди 5 години
А защо се мълчи за 30 милиарда долара откраднати от САЩ и Англия от сметки на Венецуела в техни банки и от сметки да петролната компания на Венецуела!?
9
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ***, много нещо. Явно сте гладни щом сте се засили толкова рано, но спокойно идват избори, ще захлебите
8
3
 
31
 
! Отговори
Правилно преди 5 години
Златото на Германия къде е? А от Сирия 50 тона?2014 Холандия обяви, че ще изтегли златото си от САЩ, повече от половината й злато е във Фед. банка Ню Йорк. Германия потърси от САЩ 670 тона. Франция върна златото на Г-я - 370 тона. САЩ върнаха на Г-я само 37 тона. Де Гол си върна златото от САЩ, стовари им корабче с долариНормално е след като САЩ, Англия и ЕС замразяват активи и злато на Венецуела, тя да се погрижи за по-надеждни и сигурни партньори.Които да не я задушават икономически.
7
6
 
21
 
! Отговори
остап преди 5 години
До АнонимеНБАШАР АСАД ИЗНЕСЕ ЦЕЛИЯ ЗЛАТЕН РЕЗЕРВ НА СИРИЯ И ТОЙ ОТДАВНА Е ПРОДАДЕН И Е В ОФШОРНИТЕ СМЕТКИ НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН!Ти откъде знаеш бе со.роски амса.лак.Нашето злато също е в чужбина и кво от това?
6
7
 
21
 
! Отговори
noFreeman преди 5 години
с лъжи няма да кажете на света НИЩО... по хубаво пишете как е у нас... икономиката е в разцвет... новата идеологоя се прокрадва на вратите ни... не ни занимавайте с чужди новини и то фалшиви... златото на Венецуела е в Лондон и е запорирано...
5
10
 
9
 
! Отговори
доволен селянин преди 5 години
С товариш Мадуро сме стари дружки я ви дума че сме от старата номенклатура ся требе да разширим избата та да сберем новото злато ега жената не го надуши оти па ке сака нова рокля
4
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А нещо за седемте милиарда на "ЗАКОННИЯТ" Гуайдо ще кажете ли???
3
31
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
БАШАР АСАД ИЗНЕСЕ ЦЕЛИЯ ЗЛАТЕН РЕЗЕРВ НА СИРИЯ И ТОЙ ОТДАВНА Е ПРОДАДЕН И Е В ОФШОРНИТЕ СМЕТКИ НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН!ЧЕРВЕНИЯ КОМУНИСТ МАДУРО С НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НИ ИЗНЕНАДА!
2
17
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалка работа е това пропагандата....особено краварската!
1
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са лъжи, всеки знае че социалистите не крадат а мислят за народа