Ритници, рязане на уши... Стефания – българката, спасена от трафик на хора

24-годишната жена е спасена от сводници в Италия
Обновена: 10 мар 2019 13:22 | 10 мар 2019 10:15,
78
Ритници, рязане на уши... Стефания – българката, спасена от трафик на хора

Оскубана коса, ритници в корема, рязане на ушите. С тези ужаси се е сблъскала българка, станала жертва на трафик на хора в Италия. 24-годишната жена, представена с прякора Стефания, се срещна с президента Серджо Матарела на среща по повод Международния ден на жените.

24-годишната българка е в Италия от седем години и в момента живее под протекция, след като била спасена от католическата общност на името на Папа Йоан XXIII,съобщава "Нова тв".

Още по темата

Едва на 17 години Стефания пристигнала в Италия. Приятели на нейните родители я излъгали, че са намерили работа на момичето. Вместо това се оказало, че тя ще трябва да проституира и да търпи мъчения. Сводници отрязали ушите й и оскубали косата й.

”Имах дупки по корема от токовете, с които ме ритаха. Бях без уши и с белези по лицето. Когато ме биеха, се надявах някой да види и да ме спаси. Когато след месеци видях да идват карабинери, се почувствах наистина щастлива”, сподели Стeфания пред президента Матарела и присъстващите на срещата.

Спасителите й споделят, че когато я намират, тя изглеждала като изляла от концлагер. След лечението й католическата общност поема грижите за нея. В момента българката е полуглуха, но е успяла да си намери работа и да се възстанови.

“За цивилизоваността на едно общество се съди по състоянието на жените в него. Сексуалната експлоатация за съжаление е широко разпространена престъпна практика. Добре е да се нарече с точното й име: робство. Това е позорното робство на нашия век”. Коментира италианският държавен глава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
как на 17 е заминала за чужбина да работи? Къде са родителите? На кого са дали пълномощно да я изведе от страната?
38
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква работа на 17 години,трябвало още да е ученичка.Родителите и са я продали на "приятели".Всички знаят кой етнос прави това.
37
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И това се случва в Италия-държава подписала и ратифицирала Истанбулската конвенция-ето доказателството че тази конвенция е вятър работа и не защитава жените .
36
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До TotenkopfРязането на уши е едно от специфичните наказания, налагани от Мешерето.
35
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До TotenkopfВероятно ромката се е опитала да избяга и се е наложило да предприемат възпитателни мерки с цел да респектират и други момичета. Най-вероятно е била спазарена, когато са я взели от родителите й. Не се знае дали някой от нейните родители не я е извел от страната. Дали древният занаят е влизал в пазарлъка, кой знае.Все пак, каквато и да е, никой няма право да я третира по този начин.
34
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До House M.D.Може да се каже, че по-скоро етносът личи още в началото на текста. Родителите са могли да подпишат документ, който да дава правото на техния "приятел" да изведе момичето от страната. "Приятелят" вероятно е платил някаква договорена сума, а после е обяснил на девойката, че трябва да я отработи, за да му възстанови парите.Дали са я продали за съпруга или са му я дали, за да работи зад граница, а те да получават част от заработеното, това тепърва трябва да се установи.
33
0
 
24
 
! Отговори
CitizenX преди 5 години
Престъпноста не може да бъде спряна . Насилниците не могат да бъдат укротени. Жертвите , като тази Стефания не могат да бъдат спасени. Не и с тези управници които имаме. Не и в този толерантен и "цивилизован" свят в която живеем. Защото... Държавниците ни не искат или не знаят какво да предпиемат. Законите ни изискват максимално толериране на престъпниците . Съдилищата са корумпирани. Затворите са като 5 * хотели където хранят обилно, грижат се за здравето и пазят спокойствието на изрудите.
32
10
 
27
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Лъжата личи още в началото. На 17 няма как да напуснеш България без родителите си.
31
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната схема на Стефка румбоида да измъкне пари и слава. Писна ми да се прочуваме с такива гнусни създания и оосле защо ни е срам да казваме от къде сме ... заради такива Стефки с 2 бръчки в мозъка.
30
3
 
1
 
! Отговори
Холандката преди 5 години
До До 16,затова отиватО, каква "велика" мисъл и колко "грамотно" изказана!Толкова, че нищо не се разбира.Чудя се колко ли са грамотни и тия, които са лайквали.
29
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъжа е статията.
28
8
 
27
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Поредната фейк измислена статия. От какъв зор ще я бият и режат ушите, нали после никой клиент няма да иска да спи с нея, що за глупости за ***?
27
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредните лъжи и измислици спуснати по-поръчка. Защо винаги трябва да се оплюва Италия? Май се сещам не желаят да взимат бежанци и да приемат *** конвенция.
26
4
 
1
 
! Отговори
до 27 преди 5 години
До АнонименНали социалистите на Мусолини бяха на власт и всички бяха "свободни" робите и жените
25
1
 
43
 
! Отговори
до 25 преди 5 години
Скоро ходили ли сте в провинцията? Работа има, пари няма. За това и половин България се изсипа в София. В провинцията единствената сигурна работа е за учители или на някоя службичка. И в двата случая трябва да си човек на кмета, за да се уредиш. МОжеш да прекопаеш нечия градинка, но колко може да ти плати собственикът й, ако е с 200 лв пенсия?
24
2
 
37
 
! Отговори
До 16,затова отиват преди 5 години
да мият... за 300 Евро. В ИТАЛИЯ МЗ в момента е 983,22 Евро, и на всеки 01.01.се увеличава!На пенсионери с под 780 евро /м. им дават още 500! НАМАЛИХА пенсионната възраст с 5-7 години, така че, спри да дрънка глупости, и си помисли КОГА ще стане в България!
23
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама Италия не е ли приела ИК?
22
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АМАН ОТ ОПИТИТЕ ДА СЕ ПРОКАРА ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ!!! АКО ТОВА БЕШЕ ВЯРНО, ЩЯХА ДА ГО СЪОБЩЯТ В ИТАЛИЯ, ТАКИВА НЕЩА ГИ КАЗВАТ!
21
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Важното е да няма социализъм и комунизъм на Запад. Може да има всичко друго - военна диктатура, партийна диктатура, либерал, консерва, националист, робовладелски строй, феодализъм, всичко друго. Ще има санкции, ако дойдат социалистите на власт и освободят робите и жените на Запад.
20
1
 
35
 
! Отговори
До гошу преди 5 години
Пиле, и сега трафикът на хора е наказуем. Склоняването към проституция, насилието - също.