Кобрата преди изслушването: Не съм притеснен!

Пулев: Никога не съм страдал от липса на женско внимание
5 май 2019 12:18,
107
Кобрата преди изслушването: Не съм притеснен!
Снимка: Кадър YouTube

Кубрат Пулев не се притеснява за изслушването на 14 май в Калифорния, на което ще трябва да отговаря за поведението си след победата над Богдан Дину, когато целуна по устните американската репортерка Джени Суши.

"Целувкагейт" ще струва над половин милион долара на Кобрата

"Когато човек лъже, мами, крие и иска да изопачи нещата, рано или късно това не се получава. Може за момент да вземе превес и да успее да направи нещата в негова полза, но това ще е моментно и всичко ще си проличи".

Кубрат Пулев изпуска 10 млн. долара заради целувката със Суши

"Аз съм човек, който никога не е страдал от липса на женско внимание, и сега точно пък към нея. Не, не е сериозно", каза Пулев пред bTV по адрес на Суши.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
12
 
11
 
! Отговори
Теди преди 4 години
УСПЕХ- ТОЙ Е СИЛЕН БОКСЬОР ЩЕ СЕ СПРАВИ СЪС СИТУАЦИЯТА.
30
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не се притеснявай ти имаш пари - жени колкото искаш
29
2
 
10
 
! Отговори
Койчо преди 4 години
След тежките удари в главата кобрата няма вече притеснение само ще плати едни хиляди долари.Но защо е целунал суши след като тя е .... на един черен *** преди това.
28
10
 
8
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
В САЩ мъжът не смее да постъпи по мъжки, прекалено много права са дали на жените. Даже съпруга може да съди мъжа си за изнасилване. Ние не сме свикнали на това.
27
1
 
15
 
! Отговори
ь преди 4 години
Първо я награбва да я целува, после вика "защо точно нея, това не е сериозно". Съвсем логично отива на съд за унижение.
26
3
 
11
 
! Отговори
Дознател - Шилето преди 4 години
Не може така да я обарва и целува! ***!
25
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този е професионален балък и сега ще го ощавят както се прави с налъците.Едно време балъците пред ЦУМ бяха по-отворени от това недуразумение.А за женската част ако Андреа си сложи и пушка всичко ще дойде на мястото.Тя е толкова жена колкото и коча в обора.
24
4
 
20
 
! Отговори
Шуши преди 4 години
Бай *** няма как да е притеснен щото неща като срам, култура и акъл са му чужди. Важното е се бием у гърдите, да викаме "***!" на всеослушание. Затова на 14-ти до Калифорния и назад и толко покрай приключенията на Пулчо, да си сяда на д-то и си варди онова перхидроленото, леко наднормено добиче дето го е хванал с ласото от кошарата на Митю Пайнера, че да са топли бг-американските взаимоотношения.
23
0
 
6
 
! Отговори
tt преди 4 години
Внимание за половин милион? Мерси,освен ако можеш да си го позволиш.
22
1
 
26
 
! Отговори
х преди 4 години
БайГаньовщината не може да вирее в САЩ.
21
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи, казваш:Аз съм българин, с друг манталитет съм, други са взаимоотношенията ни, по-импулсивни сме балканците, а и много ме биха по главата, SORRY!!!!!!, не съм искал да обидя американското общество, още веднаж, SORRY!!!!!!-и се надаш да ти опростят поне 1/2 милион щатски долара, пич.Иначе ставаш за посмешище на всички боксери, а те са първични мъже и слабост не прощават, знаеш си.
20
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много си сбъркал, пич и дано на адвокатите ти им стигне образованието да ти го обяснат!Не става дума за американска журналистка, а за нормите в американското общество, без които въпросното не може да съществува.С други думи-прецакал си се! По-добре го удари на молба за прошка, иначе ще се прецакаш още $$$$$$.
19
1
 
24
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Е па нема страшно-фърля едни 600 000$ и всичко е точно.
18
27
 
13
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
За съжаление има НЕ малък % жени които напълно заслужават да бъдат заляти с киселина или да се пребивават ежедневно .Повечето престъпления които жените извършват срещу мъже са не наказуеми и дори не се водят за престъпления.В такъв случай ,защото няма справедливост мъжете взимат нещата в свои ръце и след което влизат по затворите .Айде сега да видим уж Най-добрата съдебна система в света ,колко е справедлива или е същата като нашата !
17
4
 
13
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
АЗ СЪВЕТВАМ НАШИЯ СЪНАРОДНИК ДА ПРЕДПРИЕМЕ ОТВАТНИ ДЕЙСТВИЯ , КАТО ПОТВЪРДИ ИСТИНАТА : " ТЯ ГО ПРИДЪРПВА ОТДОЛУ /ИЗВЪН КАДЪР/ ЗА ПРЕГРЪДКА И ЦЕЛУВКА ...ТЯ ГО ПРИДЪРПВА ОТДОЛУ -ПО ЖЕНСКИ " !!!!!!
16
3
 
26
 
! Отговори
Шеф Фъкофф преди 4 години
При голото женско суши естествения аромат на суровата риба се съчетава и подсилва многократно от суровия рибен аромат на голата женска естественост. В комбинация със сухи сливи (ошав) за гарнитура това води до изостряне и експлозия на всички мъжки сетива.Извод: безплатен обяд НЕМА и глупавата Кобра трябва да си плати.
15
13
 
22
 
! Отговори
А стига преди 4 години
А стига с тая комплексарщина. Оня пък уж в Гврмания ама и той същия ***. Великият Майк Тайсън си побийваше гаджетата и ядеше ушите на съперниците си, О Джей Симпсън уби като кучета жена си и любовника и, как пък никой не написа че излагат Америка по света ??? Само нашите правят простотии и видите ли, ауууу изложиха България!
14
1
 
26
 
! Отговори
Vs преди 4 години
Когато кобрата попадна на анаконда...
13
18
 
29
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Никога да не страдаш от липса на женско внимание означава те да те целуват ,а не ти да ги дърпаш за главата и да ги целуваш пред камерата !Половин милион глоба е много малка сума ! Кобрата трябва да плати поне 10 милиона долара глоба ! Това е голямо унизение за дамата , да я дръпнат за главата и да я целунат пред камера без да й е искано разрешение !
12
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всякакви световно неизвестни комплексарчета...пак намериха "поле за изява" тук.Любимото занимание им е - да броят чужди пари...за които не са се потили.*** и транссексуални...и у нас - дал господ.