Прегазеният ром крал от кипъреца техника, животни...

"Познавам ги и тях, и този човек, но те го съсипаха", каза кметът на Белозем
14 май 2019 18:09,
102
Прегазеният ром крал от кипъреца техника, животни...
Снимка: Архив, Булфото

Прегазеният при кражба ром в Болярино е крал коне от фермета на кипъреца и друг път. Това стана ясно от думите на кмета на село Белозем Иван Тачев, където живее ромската фамилия.

Още по темата

Вчера бе съобщено, че малко след полунощ в събота срещу неделя 61-годишният кипърски бизнесмен Димитракис Пирилис е прегазил с пикапа си нарушител, който влязъл в нивата му край село Болярино, община Раковски. Убитият е 30-годишен мъж от ромски произход, който до момента има 14 присъди.

Димитракис Пирилис живее в селото от 2002 година и често е бил подлаган на тормоз от роми от Белозем.

"Крадоха му техника, животни, свалиха му оградата, палиха му къщата, какво ли още не му правиха", каза Тачев за "Фокус".

"Познавам ги и тях, и този човек, но те го съсипаха. Убитият има 14 присъди. Братята на загиналия също са постоянно по затворите“, посочи още той.

Според него повече от явно е, че фермерът не е можел повече да търпи това.

По думите му в момента в село Белозем е спокойно. Кметът е ходил до ромската махала и вчера, и днес.

"Истина е обаче, че ромите заплашват, че щели да пребият кипъреца, като се прибере, но не мисля, че ще се стигне до там", добави Тачев.

Собственикът на фермата е задържан за 72 часа. Ако обвиненията срещу него бъдат доказани, той ще получи от 10 до 20 години затвор.

Другите двама крадци също за задържани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
42
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой знае как е лъгал хората и не им е плащал заплати ?!
46
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всъщност виновна е държавата ,а не кипъреца !
45
0
 
43
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
Това са плодовете на безнаказаността! Проблемът е, че нещата ще се влошават!
44
1
 
39
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 4 години
На кипърецът му омръзнало да бъде донор на ромите.На българите - не !
43
50
 
2
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Щом полицията системно не е реагирала на жалбите ,защо не е съдил държавата в Страсбург , а е станал сам да раздава правосъдие ! Дано да не го вкарат в затвора и дано ромите да го посетят една вечер в къщата му е да го пребитят от бой ! Бах ти просстака , прегазва един път човека , после се връща и пак го прегазва ей така както онзи лежи безпомощен да земята ! Аз ако съм на мястото на ромите от този район ,ще хвана кипъреца ,ще му напъхам в гъзза бутилка от кока кола докато се напъл с кръв !
42
0
 
38
 
! Отговори
възмутен преди 4 години
Докога престъпници ще са на свобода, ква е тая държава бееее алоооо ????!??
41
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на кипъреца, дано този случай се раздуха из цяла Европа за да видят другите държави как човек с 14 присъди се разхожда на свобода и пак прави престъпления !!!!!!!
40
1
 
31
 
! Отговори
Krom преди 4 години
Ако съответния "ром" беше там където му е мястото - в затвора, нямаше да бъде прегазен. Сега какво, да ревна ли, че Тасунка Витко и племето му са се разделили с един скалп? Тъжно е за кипъреца. До тук правосъдие не е видял .. но сега ще изпита гнева на Зевс-а.
39
0
 
39
 
! Отговори
Паскал преди 4 години
Въпрос до '' ПРОКУРАТУРАТА '' и '' СЪДЪТ '' : Защо субект с 14 ПРИСЪДИ щъка на свобода, че и продължава да безчинства под явно одобрителният поглед на МЕВЮРЕ ?!?!?! ПРЕСТЪПНИЦИ В ТОГИ !!!
38
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истинският отговорен за тази драма е полицията.
37
1
 
22
 
! Отговори
Френкел, Нафталий А. преди 4 години
Цялата махала ще я мобилизирам в моето ведомство, където ще им осигуря необятни възможности за извършване на ударни високоблагородни трудови подвизи. При Сталинград през 1942 построих 80 км. рокадна ж.п. линия за 10 дни. В Одеса в 1946 г. построих новата белокаменна ж.п. гара. Тези юнаци ще ги впрегна да прокопават тунелите под Шипка и Петрохан. Правителството трябва да ми даде списъците на безделниците, хрантутниците и лицата, водещи противообществен и паразитен начин на живот. Другото е лесно
36
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега да пратят жандармерията да пази кипъреца от ромите, не само на ромите да са на служба.
35
2
 
12
 
! Отговори
До привет от Германи преди 4 години
Да, така е, но нима част от проблема не е преднамерено заложен в начина на работа на самата правосъдна система? Маловажност на кражбите, била под някакъв финансов минимум. Регистриране и евентуално задържане за 24 часа, след което демотивиращо задължените и мотивиращо извършителя нищо. Къде изчезна обществения труд? Да не говорим за нарочно и често използваната крехката възраст на извършителите, защото не се наказва... И още, и още, без изобщо да коментираме начините и метода на работа на МВР
34
0
 
23
 
! Отговори
Младеж преди 4 години
Жалкото е че ние не сме като жълтите жилетки във Франция ,а само гледаме от страни. Делиме се на Русофили и Русофоби. Докато индианците ни превземат тотално. А те се защитават стадно. И се оказва че един българин е срещу цяло стадо ***. Аз например обожавам Русия ,но се разбирам с хора които не мислят така по въпроса. Разделени ли сме и си траеме сме бита карта.
33
0
 
13
 
! Отговори
Брадвата преди 4 години
До Анонимен потребителШа *** извиняваш, ама и тия, дето крадат на едро и те не са от български произход. Повечето са ***!
32
0
 
20
 
! Отговори
Честен преди 4 години
Браво на кипъреца.И пак чужденците да ни покажат ПАВИЯ път.
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Откак Боко свали цар Киро работата стана:-Царя е мъртъв, да живее царя!
30
0
 
24
 
! Отговори
Чакаме инвестиции преди 4 години
Немските автомобилостроители кога щяха да идват? Що желязо имат, цялата махала е развълнувана! Докато бг граждани (каквито са тези роми) тормозят инвеститори като кипъреца няма да идват нови насам. Просто щетите им ще са много големи. Дойчевеле да пусне новината и да си взимат решението немците
29
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А държавата какво ще получи, че не е защитила достойнството и имуществото на човека толкова много години? Труд от сутрин до вечер, потен фермерски труд - ниви, животни, дворове и минута без спокойствие, защото крадците дебнат ежедневно какво да ти ограбят. Тези обстоятелства нямат ли стойност? Достойнството на човека няма ли стойност?
28
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С какво държавата помогна на кипъреца? С това че 30-годишен с 14 присъди е на свобода!