7 наркодилъри са задържани при спецакция в Стара Загора

Иззети са пакетчета метамфетамин и марихуана
15 май 2019 17:45, Анисия Иванова
8
7 наркодилъри са задържани при спецакция в Стара Загора
Снмика: МВР

Полицията в Стара Загора задържа седем души при спецакция срещу разпространението на наркотици, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Вчера в Стара Загора е проведена операцията, при която след закупуване на наркотични вещества са задържани шест души между 17 и 36 г. от Стара Загора и 26-годишна жена от Асеновград.

При последвалия личен обиск у двама са намерени 4 полиетиленови пликчета, съдържащи синтетично наркотично вещество - метамфетамин.

В хода на операцията е задържан и мъж на 56 г. от Стара Загора. При извършения личен обиск у него са открити 13 полиетиленови пликчета, съдържащи метамфетамин и полиетиленово топче, съдържащо около 2 гр марихуана.

Извършено е претърсване в дома на мъжа, при което са намерени и иззети още 20 гр метамфетамин и 18 полиетиленови пликчета, съдържащи същото наркотично вещество.

Лицата са задържани за срок до 24 часа. Образувани са три бързи производства за престъпления от НК. Работата по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Приди 10 гудини у СтЗ-ту никой ни зимаше наркотици, па ся...Бойкооо Бойко оооо, зщао ооо!
2
0
 
7
 
! Отговори
х преди 4 години
утре ще са на свобода и ще дилърстват отново
1
3
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Амфетамините са стимуланти, а не наркотици бе, Анисийче!Значи, ако търгуваш с дрога - арестуват те.Ако те уловят в самото дело на прелюбодейство - правят те президент и кибичиш до патриарха на Великден, Гергьовден и Рождество.