Пореден ден издирват Зайков. От него - ни следа

Имало и фалшив сигнал за забелязването му, обясни Иванов
Обновена: 17 май 2019 09:02 | 17 май 2019 08:40, Петя Славова
36

Пореден ден продължава издирването на Стоян Зайков, който е обвинен в убийството на жена и третия си братовчед. Полиция и жандармерия са блокирали Костенец, предаде Bulgaria ON AIR.

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов заяви тази сутрин, че полицейското присъствие в града е безпрецедентно и бройката на служителите е рекордна за подобна операция, а нови сигнали за местонахождението на Зайков няма.

Още по темата

 "Още не са станали експертизите, които категорично да ни потвърдят, че извършителят е един и същ, но основната версия е това. Нова информация няма. Новото е - сигурни сме, че убийството е станало вечерта на 14-и, че е извършено с гладкоцевно оръжие, няма данни за взлом в помещението, където е намерен убитият", коментира главният секретар на МВР.

Главен комисар Ивайло Иванов увери, че МВР работи и по охраната на хората, които са подавали сигнали или са потърсили помощта на органите на реда, но категорично отрече, че е бил намерен списък на убиеца с хора, които са потенциални негови жертви.

"Това се носи тук от местното население. В тази връзка хората, които са потърсили съдействие от наша страна са обезпечени, с всеки е разговаряно и за когото смятаме, че е застрашен, са взети мерки", обясни още главният секретар на МВР.

Ивайло Иванов каза, че е имало и фалшив сигнал за забелязването на Стоян Зайков, а вече съдействието на граждани става все по-засилено и обясни, че органите на реда работят по всеки един сигнал до пълната проверка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
15
 
! Отговори
Лека нощ деца преди 4 години
Търсете го под шипковия храст
11
5
 
1
 
! Отговори
Поп кръстьо преди 4 години
Ако бях жив веднага щях да го предам този съвременен Левски...
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
но категорично отрече, че е бил намерен списък на убиеца с хора,.................какъв списък,бе ? журналистите налазиха съседите му да говорят пред ТВ какво мислят за него, братовчед му и той се изтъпани........и ето ти - списъка готов, без да е писан. тези журналисти за едната сензация - човек на въжето ще окачат.
9
0
 
17
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
Ну заяц! Това е българския Рамбо. Той ще яде врабчета и ще покаже че цялото МВР спи и не може да хване един човек. Цялата държава кара по инерция и политиците убиват икономиката.
8
1
 
7
 
! Отговори
доволен селянин преди 4 години
не се дири туй що го нема
7
0
 
16
 
! Отговори
Каква преди 4 години
фрапираща некадърност...За такова нещо във всяка нормална държава, всеки министър на ВР би подал оставка. Но нашите са, комшиите имат хубава дума-гьонсурaт!
6
6
 
7
 
! Отговори
Мери преди 4 години
Зайков се е гръмнал най вероятно, лежи някъде под храстите.
5
0
 
16
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Полицаи във гора,а от Зайо ни следа...
4
2
 
16
 
! Отговори
Полицейски шеф преди 4 години
Колеги, така и така сте в гората и си чоплите телефоните клекнали зад някой храст.... ами , наберете ми малко гъби че жената иска да ми сготви една гъбена чорбичка . Ракийката е от мене .
3
1
 
20
 
! Отговори
Обява преди 4 години
Българският ловно-рибарски съюз предупреждава шматкащите се из гората полицаи че сезонът за лов на диви Зайковци все още не е открит . СПАЗВАЙТЕ ЗАКОНА, уважаеми пазители на закона .
2
0
 
10
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ДАНЕ СТАНЕ СТУДЕНО ДОСИЕ ТОЕСТ НЕРАЗКРИТО
1
2
 
20
 
! Отговори
Смешна милиция преди 4 години
Как да няма следа, като вчера бил пазарувал в центъра на Костенец?