Прокуратурата иска да изолират ученика, обвинен в тероризъм

Днес Спецпрокуратурата разглежда мярката на младежа от Пловдив
13 юни 2019 10:10,
16
Прокуратурата иска да изолират ученика, обвинен в тероризъм
Снимка: pixaBay

Още по темата
Специализираната прокуратура протестира срещу решението на първоинстанционния съд да освободи 16-годишния ученик от Пловдив, обвинен в тероризъм.

Днес прокуратурата ще гледа мярката на тийнейджъра, задържан в Пловдив, който е бил вербуван от „Ислямска държава” и готвел да извърши атентат.

След случая в Пловдив: Застрашена ли е България от тероризъм?

Младежът беше пуснат на свобода още в края на миналата седмица. Контрол върху него осъществяват инспектори от Детска педагогическа стая.

От специализираното държавно обвинение искат той да бъде настанен в изолирана среда, в която специалисти да работят с него, съобщава bTV.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
2
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Ислямът е доктрина, която е осъдена на унищожение.
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трудово-възпитателно училище "Макаренко".
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 6"По бай Тошово време..." по бай Тошово време родните ни терористи гръмнаха вагон с майки с деца и за награда после получиха етническа партия и половината държава. Айде не ми хвали
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а така, изолирайте го, че да се радикализира още повече. Ама какво да очакваш от *** дето демонстрират как гърмят гранати на 6 годишни деца и раниха някои от тях....
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
каква детска пед стая бе :)
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
инспекторите от Детската педагогическа стая какво ше обясняват ако юнака се взриви след месец, два или три? върху юнака трябва да се стовари цялата строгост на закона, няма значение възрастта! после да не стане ОЛЕЛЕ!
7
6
 
2
 
! Отговори
Ранърса преди 4 години
До АнонименКви криптирани съобщения в тия гевгири за сигурност Телеграм и Оатс ъп? Точно там най-лесно ще те хванат. За криптирани разговори се ползват съвсем други програми, и не са всеки. Тая цялата история с това хлапе, е толкова изсмукана от пръстите, че няма накъде. Поредното активно мероприятие за да опрадае разходите за МВР-то, ГЕШЕВаттурата и цацаратурата. Те един Чане го дириха тука 20 дена, сега това лапе, го били предали неговите. Тия да ги разправят на плебса пред тИлИвИзУра.
6
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По бай Тошово време "детето" щеше да бъде добре посъветвано за една нощ в мазето на МВРто и щяха да му се изпарят завинаги всички талибански мисли за атентати от кратуната!
5
2
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ТОВА НЕ Е ДОБРЕ С ГЛАВАТА!!!НАЙ-МАЛКО ПОЛОВИН ГОДИНА В АРЕСТА!!!---------ПУСНАТ ЛИ ГО ЩЕ ДАДАТ МНОГО ЛОШ ПРИМЕР И ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА ЦЕЛИЯ ЕС!-----------НАИСТИНА Е МИСЛЕЛ ДА ВЗРИВИ НАПЪЛНО НЕПОЗНАТИ ХОРА КОИТО НИЩО НЕ СА МУ НАПРАВИЛИ , ДОБРЕ , ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ МУ ГО ПРЕДАВАТ НА ПОЛИЦИЯТА!
4
1
 
1
 
! Отговори
мери преди 4 години
Едните твърдят едно прокуратурата друго май пак PA на цацата ам а ще разберем но докато са гербери на влас истина я няма , ще манипулират за имидж че нещо правят за народа като го правят от 10 г насам
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За тероризъм - РАЗСТРЕЛ
2
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1-Специалните служби няма как да разбиват кодирани и криптирани съобщения през telegram и what's up... Ограмоти се малко преди да ръсиш тъпотии.. Никъде го няма това, дори в руската ***....
1
2
 
14
 
! Отговори
цирк преди 4 години
Прокуратурата да вземе да провери защо нашите специални служби са проспали този младеж и комуникацията му с терористите,огромни бюджети,заплати,привилегии а никаква работа не вършат.О па извинявам се ловят стоки менте по Интернет.