Арестуваха 14-годишен с БГ гражданство, изнасилил млада германка

Още четирима непълнолетни замесени в нападението
Обновена: 8 юли 2019 22:20 | 8 юли 2019 22:16, Красимир Ангелов
90
Арестуваха 14-годишен с БГ гражданство, изнасилил млада германка
Снимка: Reuters

Четиринайсетгодишно момче с българско гражданство е арестувано във връзка с изнасилването на млада жена в Германия в края на миналата седмица, съобщи германската прокуратура, цитирана от ДПА.

Още по темата
Тийнейджърът е арестуван с опасения, че може отново да извърши престъпление, след като се оказало, че той е познат на полицията и за два други случая на сексуален тормоз. Според германското законодателство обаче при тези случаи българският гражданин не е бил достатъчно голям, за да бъде подложен на съдебно преследване.

В Германия възрастта за носене на наказателна отговорност е 14 години, отбелязва БТА.

Арестуваният тийнейджър е един от петимата заподозрени - трима 14-годишни и двама 12-годишни. Всички те са с българско гражданство.

Петимата са заподозрени, че в петък вечерта са изнасилили 18-годишно момиче в горист район близо до детска площадка в северозападния германски град Мюлхайм, провинция Северен Рейн-Вестфалия.

Момчетата били разпитани от полицията и предадени на родителите си. Те са отстранени временно от училище, потвърдиха местните власти в Дюселдорф.

От германската служба за закрила на децата и младежите е било поискано да се свърже със семействата и местните социални служби, за да предложи помощ и подкрепа.
"Възможно е децата да бъдат взети под закрила", каза говорителка на местните власти.

Полицията заяви, че в събота жертвата е била в състояние да си тръгне от болницата, където й е било оказано лечение заради получените наранявания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
мхм преди 4 години
че той е от брачедите тоя бе споко, той не е българин
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно, къде са разпраните феминистки сега да врякат. Смели са срещу тези, които се отнасят с тях с уважение, ама не смеят да гъкнат срещу останалите... Тоест, уважаваш ли я ще те тероризира. Как сами определят отношението на нормалните хора към трях... Не са умни. Никак не са умни. Наопеаво са неумни тея феминистки.
36
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Но иначе Путин не бил прав че либералният модел се е провалил... Да го обясняват на изнасиленото момиче - то още не го е разбрало още...
35
0
 
28
 
! Отговори
Европейка преди 4 години
Нищо няма да се оправи и в Германия.Вместо наказание,ще ги дундуркат социалните.Либералността и малоумната толерантност ще затрият Европа.
34
6
 
6
 
! Отговори
Мустафа преди 4 години
Ейййй пак наше момче.Браво на момъка.
33
0
 
24
 
! Отговори
Кога най-после преди 4 години
немците ще разберат, че колкото повече угаждаш на такива и колкото повече се държиш с тях като с равни, те толкова повече те мислят за будала?По принцип, всеки не-ром от тяхна гледна точка е плячка и нищо друго. Преценяват отделните хора и различните народи само от гледна точка на това дали плячката е "лесна" или "трудна".Хуманният изход е само един - да си вървят в Индия. В противен случай, рано или късно ще се стигне до брутално решение на проблема и то няма да е в полза на този етнос.
32
14
 
8
 
! Отговори
1 преди 4 години
Мислите ли, че повечето хора в Германия, пък и другите страни правят разлика между българин и *** с бг. гражданство!? Едва ли, то вече и аз не правя разлика. Гледаш го бял, добре облечен, с нова лукс. кола, пък манталитета му - ромлянски - краде, бие, мародерства над по-слабия (жени, деца, работници...). Ромлянска държава сме! Всичко е далавера, чалга, проституция, наркотици и т.н. в тази "държава"!
31
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А младите меринджеи пак са се проявили.
30
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поне сте се сетили да напишете с българско гражданство, а не българи, че на всички да им стане ясно за кого става дума. А иначе германците не знаят ли, че това са си традиции? Искали са я за булка, тя отказала и... станала беля.
29
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някои обществени групи стават кошмар, когато са оставени на самотек, и мистериозно спират да дивеят, ако срещу тях има репресии, бой и живеят в постоянен страх. Както е казал народа, като не щеш мира, на ти секира.А за органичи на мйе-вйе-рйе: надявам се, че спите добре, след като ежедневно пазите хиндусите от народната любов.
28
0
 
7
 
! Отговори
Барни Ръбъл преди 4 години
Знаете кой съм, по принцип псевдонима ми е белият хакер, но тук смело се представям с името си! Та, по въпроса - *** вие нямате капацитет да комуникирате с мен по този въпрос!
27
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лъжата, чрез тактично пропускане на информация също е лъжа, КА!Забавно как се казва "българско гражданство", а не, че са става дума за българи. Обзалагам се, че момчетата са от ромски или турски произход.Младата германка как па така взела, че дръзнала да се оплаче от това, че "българчетата" са й "обогатили културата"?Да не би случайно вмененото чувството на вина за Адолфо Итлера и ww2 да я е отпуснало за малко, че смее да надигне глава?Бързо, сигнализирайте Баба Меркел, време е за лоботомия
26
1
 
44
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
""Четиринайсетгодишно момче с българско гражданство е арестувано във връзка с изнасилването на млада жена в Германия в края на миналата седмица,""Този път е по-точна информацията,поне не е писано,че е българин ,а само с българско гражданство.По срамежливото и неолиберално заобикаляни на етноса му се разбира,че са от питомците и любимите подзащитни на НПО.тата,БХК,"Отворено общество ".Едни същества отличаващи се със своето трудолюбие,честност,лична хигиена и уважение на чуждата сабственост
25
2
 
54
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Видях им снимките в Билд... Гарвановочерни коси... Фенси дрешки... Прически... Токаито може само да им завижда... Родени у нас роми.. Северин Надеждов Красимиров не е сам...Българи... МдааааНемците скоро ще разберат разликите
24
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези от кой етнос са?
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Integrirai!
22
22
 
17
 
! Отговори
Пак ли преди 4 години
Ей, светът пропищя от вас бе ганювцииии
21
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 46 : това с гражданството го пишем ние, за да не обидим едни етности.
20
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според русофилите арабите и африканците бяха заплаха за младите немкини, пък то се оказа че тия с български паспорти са по-страшни
19
35
 
3
 
! Отговори
Деян Куцев преди 4 години
Ясно си пише че е българче а не турчин или ромче.В Германия е добре да е човек но без да работи и да има късмет.Имама ми беше казал винаги да ходя прав по нужда да не си хвърля късмета. Има работи дет не ги знаем