Кражба в дома на Моника Валериева, взели пари и часовници

Общата стойност на откраднатото е около 400 хиляди лева
Обновена: 8 авг 2019 07:29 | 8 авг 2019 07:22,
108
Кражба в дома на Моника Валериева, взели пари и часовници
Снимка: Архив, Булфото

Мащабна кражба разследва столичната полиция. Потърпевшата е моделът Моника Валериева, съобщава bTV.

По първоначална информация общата стойност на откраднатото е около 400 хиляди лева. Изчезнали са пари и скъпи часовници.

Няма следи от влизане с взлом. Според разследващите в жилището на Валериева най-вероятно е проникнато с подправен ключ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
4
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
.goliam smiah...I tipichna rodna kartinka! Sega e momenta NAP ...da zapuka I ostanalite pleimeitki ,folkadjiiki,miski I vsichki podobni im " VIP" personi .deto ne rabotiat a chesto "pochivat" na Maldivite,Dubai I vse si namirat po niakoe biju,chasovniche.ei taka varviat si ...I kakto blesne neshto se navejdat da go vzemat I eto ..imat si I si gi sabirat ! " Ni Lo -to ,Marcheto-otvarachkata,Zlatkite,Patkite..I t.n.
59
1
 
11
 
! Отговори
от Дупница преди 4 години
Моника, та Моника! Каква е тази пръчка, дето всеки ден я показвате къде почива, и като почива от какво живее, че и в дома си държи скъпи вещи! НАП да започне да проверява тези недоразумения на природата, а не само да ни занимава с политиците!
58
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак работа за данъчна полиция, пак въпроси към НАП и то...в летните жеги!
57
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правя фонд в подкрепа на Моника.Ще и събера 1000 ойро а тя пък ще ми пусне .......цяла нощ.
56
2
 
19
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
адни авери *** питат:..-"Що са буташ в това "ДнесБг" бе?"..викам им:..-Ами талавизия не гледам от 20 години,"вестници" не чета от 100...Къде другаде бих могъл да науча,че на света имало некаква Симеонка Валерианова,която била много богата принцеса,след като забравила че е Пепеляшка,и на която принцеса лоши человеци са й обрали бижутата за стотици хиляди,закупени с икономии от баничките за закуска?"....Харесвам "ДнеСбГ"!..(освен в случаите,кога *** трият поголовно)..Но,в тях ножа,в тях хляба..
55
1
 
15
 
! Отговори
1 преди 4 години
Как е събрала парите. Ами срещнала е човек който има в повече и той и е дал и тя да има.Така и часовниците още в библейските текстове пише, че ако имаш два часовника дай единия на ближния си!
54
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предполагам, че тази може да ги докаже тези доходи ? Прокуратурата и данъчните дали спинкат сладко или ще я провери ? Или "проверяват" само неудобните като Иванчева ?
53
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до края на годината пак ще ги е изкарала!! чудя се колко *** мъже има с пари, за да им дават на такива като Моника и Сие....
52
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мен ми е интересно как тази има толкова пари.Много хора имат високо образование и квалификация, голямо и съществено участие със знанията си във важни неща, но нямат толкова пари. Защото ни управляват про..ста.ци.Всички да станат к...ви, за да имат пари?Защо занимавате обществото с тази, искате да внушавате критерии?"Бог дал - Бог взел".Нямам състрадание към подобни. Не е орала, не е копала, видях я и как мисли - това ли е идеалът за успех?!
51
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази продава китайски мигли и сенки за очи. Ако НАП й звъннат ще каже, че са от тях. Мен ми е по интересно кога НАП ще разследват МЕГЗ и да я питат защо има 50+ фирми за да не отчита ДДС, както и какво се случва с неплатените задължения от тея фирми. Тази с всичките си схеми не да обяснява през Фейса за мъжа си, трябва да е в Сливенския, наглото човече.
50
1
 
40
 
! Отговори
ХОСЕ преди 4 години
МАЛКО ДА ПОРАБОТЯТ НАП И ДЪРЖАВАТА, А ИМЕННО....ВЪВ ВСИЧКИ ГРАДОВЕ В СТРАНАТА Е ПЪЛНО С ТАКИВА МОМИЧЕТА ДЕТО НЯМАТ ЕДНА СЕКУНДА ТРУДОВ СТАЖ, НО СЕ КАРАТ КОЛИ ЗА НАД 100 БОНА И СЕ ЖИВЕЕ ОХОЛНО....ПРОВЕРКИ НЯМА ЛИ??? ОТКЪДЕ ИМАТ ТЕЗ ПАРИ ЗА ТОЗ ЛУКС???? ДАНЪЦИ ПЛАЩАТ ЛИ СЕ ?ИЗЛЕЗТЕ В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ В СТРАНА И ЩЕ ГИ ВИДИТЕ ПО ВС ЛЪСКАВИ ЗАВЕДЕНИЯ ИЛИ ПО УЛИЦИТЕ!!!!!!
49
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
браво на човека, обрал е една, която обира други. НАП няма ли да се осведоми откъде този лукс, платени ли са данъци и т.н.
48
2
 
19
 
! Отговори
ogin преди 4 години
Тая е бая заможна
47
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е бизнес-моделът на мутро-милиционерите - чалгари с пари, чалготеки, "жипове", едни нарко-пари вливащи се в нечии "избрани" семейства, депутати-феодали, полицаи-феодали, кметове-феодали, "елити", журналисти-манипулатори и лъжци... Как беше то ... "децата" на генерал Любен Гоцев от спортните школи и другарите им - инструктурите. Наслаждавайте се. Не разбрахте, че ако не убиете змията, още змии ще изпълзят изпод камъка. За данъци сте се загрижили. Те и да ги платят, ще си ги вземат обратно...
46
1
 
33
 
! Отговори
Шопа преди 4 години
Е па откъде има толкоз паре.Ми завършила е френска филология.И се казва Моника.Имаше една такава у Белио Дом.....
45
5
 
17
 
! Отговори
дон кихот преди 4 години
До НецатаНеца, никакви 400к няма. Дразнят се взаимно с Николета, Златка и подобни. Сега като и звъннат на Валерия от НАП, ще стане ясно всичко.
44
1
 
41
 
! Отговори
Нецата преди 4 години
Аз работя от както завърших, преди 7 години и имам спестени 800 лева. Ако влязат удома няма да обуят червени ***. А тази млада дама какво работи, че има 200 К ЕВРО вкъщи ? Искам и аз да работя в тази фирма
43
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
местя
42
1
 
38
 
! Отговори
43 преди 4 години
Благодаря 43 , чудесно. Поредната ,значи известна, със какво е друг въпрос. Между другото тази жена , разни Златки , Ни Ло и т.н са едни и същи- визия , стойки , пластмаси. Затова попитах.
41
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая откъде има толкова пари, ето това е важното!