От килията на Епстайн се чували писъци и крещене

Информация за смъртта му се появила преди официалната
14 авг 2019 17:00, Нели Христова
16
От килията на Епстайн се чували писъци и крещене
Снимки: Reuters

Пищене и викове се чували от килията на Джефри Епстайн в деня на смъртта му, съобщават от CBS News.

Според анонимни източници на телевизията, останалите затворници са чули ясно виковете от килията на Епстайн, както и реакцията на пазачите, които го открили и се опитали да го спасят.
"Дишай Епстайн, дишай!“, крещял един от гардовете.

Още по темата

66-годишният мултимилионер умря сутринта на 10 август, след като беше останал без надзор близо 24 часа. Все още не се казва със сигурност каква е  причината за разследването, но един мистериозен пост в сайта 4chan хвърля светлина по случая.

"Не ме питайте как знам, но Епстайн умря преди час в затвора от обесване и сърдечен арест. Тези, които видите това първи, снимайте го“, пише анонимен потребител близо 40 минути преди първата световна агенция да съобщи за смъртта на обвинения за секс трафик милионер.

"Или си ченге или медицинско лице“, пишат други потребители на платформата. Изнасяне на такъв тип информация е незаконна, за това както полицията, така и спешните екипи са започнали вътрешни разследвания, за да разберат кой е отговорен за публикацията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
10
 
4
 
! Отговори
Виж ти преди 4 години
В някои американски блогове пишат, че малко след смъртта на Епстийн, бившия президент Клинтън е бил забелязан да напуска килията му държейки в ръка окървавена щанга от Зил-130, докато Хилъри облечена като клоун се е смесила незабелязано в тълпата с другите затворници.
10
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Виковете са били на Епщайн: "Не ме самоубивайте, много ви моля!"
9
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЦРУ са виновни.За да обвинят Русия.Защото знаят,че американците не са кацали на Луната и Земята е плоска.Факт!
8
7
 
30
 
! Отговори
IQ-то преди 4 години
Сега. Нека стане ясно първо,че хората ползвали ,,екскорт'' от неговият организиран бизнес са неслучайни.Снимките му с политически и бизнес асове,са навсякъде по медиите. Обаче тука става дума за пари,за много пари.Парите от този бизнес са някъде и се въртят от финансови къщи и институции.Това не е просто ,,бизнес''. Да си доставчик в този бизнес,се изисква як гръб на най-високо юридическо ниво. Изглежда е бил само една брънка в цялата международна афера,и е изгорял като бушон. Просто бушон.
7
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От толкова коннспирация членове на педофилската секта без своите" членове" ще останат..Ще атрофират..Дано.Те своите деца и внуци на кой ли ги подаряват? Колелото се върти..
6
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма как да уму увисне гърлото на бесилото и да крещи в същия момент.... По скоро е крещял, докато са го самоубивали.
5
3
 
34
 
! Отговори
Брутално преди 4 години
Самоубесил се с писъци и крещене ..... а надзирателите търпеливо и толерантно изчакали да приключи със самоубесването и когато "свършил" влезли в килията му да видят какво става . Ба Мааааму . Това е по невероятно от предишната новина как го "намерили " със синини по врата и в безсъзнание и решили че е щото искал да се самоубива . Верочтно , отново е имало писъци и крещене в килията му . Въобще много креслив ще дойде тоя Епстайн .Уникален .Други като него няма.Хем да е тайно, хем вряска ..
4
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"направете го да изглежда като самоубийство", "да г-н президент"
3
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Епстайн умря преди час в затвора от обесване и сърдечен арест"Бах мама му какво е пък е това "Сърдечен арест"!!!!??!!
2
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Толкова влиятелни личности са замесени в тази гадост, че няма как да не са го самоубили, защото ако се разприказва ще стане голям скандал.
1
5
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може би е искал да се разприказва и педофилста мрежа в Сащ е побързала да заличи следите. Много са силни като виден техен член е Клинтън