Попето призна: Тежи ни, че нямаме победа вече 9 мача

Понякога на обяд се чува само дрънкане на чинии, заяви капитанът
Обновена: 11 сеп 2019 09:11 | 11 сеп 2019 08:35, Красимир Ангелов
40
Попето призна: Тежи ни, че нямаме победа вече 9 мача
Снимка: БТА

Капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов разкри след поражението от Ирландия, че настроението в съблекалнята на "лъвовете" не е никак добро.

"Красимир Балъков сега ми каза в съблекалнята, че всички, които сме влезли в игра, не сме го направили както трябва. Трябва да си вадим поуките", започна Попето. Според него националите са стояли 80 минути добре на терена и са направили, каквото се е изисквало от треньора.

Още по темата
"През второто полувреме имахме някои интересни ситуации. За наше нещастие в последните 10 минути допуснахме някои грешки. Без чиста ситуация допуснахме 7 гола и това е лошото. За Христо не съм съгласен той да поема вината. Ние сме отбор, един екип. Това му е дебют, не бива да е самокритичен към себе си. Няма такова нещо той да поеме вината, всички сме виновни", посочи Попов.

"Видя се, че доста добре изнасяхме топката, но при тази схема на игра има нужда от време всеки футболист да разбере какво се изисква от него. Не може да се получи за 3-4 дни. Има облик в този отбор. Трябва в последната третина да сме по-нахални, по-ефективни и по-агресивни", допълни още той.

"Вече 9 поредни мача без победа тежат. На нас също ни тежи. Говорим си по тази тема. Понякога на обяд или на вечеря се чува само дрънкането на чиниите и на приборите. Когато има победи и позитивни резултати, настроението и футболното самочувствие е съвсем различно. Когато не печелиш, си леко скован, пазиш резултата, стремиш се да не бъркаш. Ще дойдат и по-добри дни", уверен е капитанът на националния отбор.

Какво още каза Ивелин Попов четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Попето не е ли за пенсия, а после идват космонафти
37
0
 
5
 
! Отговори
Кръстьо преди 4 години
Тежко е, трудно е, неудобно е ... ама заплатите ви не зависят от тава, нали ?5 минути срам и после 5 часа в чалгарницата ... изберете сами.
36
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Допускат се елементарни грешки, които дори отбор от трета дивизия не трябва да прави. Отборът на Балъков няма стабилен вратар, защита и нападение. Тоест няма нищо. Снощи защита и вратар на Косово също направиха безумия, но поне успяха да вкарат 3 гола на Англия и отборът не стоя лошо през целия мач. Не разбирам какво точно очкава Балъков, след като половината му играчи изобщо не игрят в клубните си отбори и не са пипали топка с месеци.
35
0
 
3
 
! Отговори
потресз преди 4 години
Некадърници. Вечната фраза ''допуснахме някои грешки'' като я чуя и рязко ми шумят червата...Вие не сте спирали с ФАТАЛНИТЕ грешки бе Попче, некадърно.
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма и да имате скоро.
33
3
 
1
 
! Отговори
изнервен преди 4 години
До 21. Стига с тези глу.пости, раппон червен. Държавата се срина преди 75 години заради комуягите и Бойко не може още да я извади от блатото.
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Закривай БФС!
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
E как така нямаме победа вече 9 мача? Нали футболистът на всички времена избран от БФС - КОСМОНАВТА - ни води нападението?
30
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заквивайте го този национален, само излагат страната
29
3
 
3
 
! Отговори
Асана преди 4 години
Е, Турция поне би снощи с 4-0!
28
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Балък, от къде ги събра тия чокури, за нищо не стават!!!!!
27
1
 
2
 
! Отговори
До 6 преди 4 години
Спас дървото ли
26
1
 
7
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
;))) Цяло чудо, е, че и чиниите ви все още могат да дрънкат, т.е., все още има кой да сипва манджа вътре. Щото на много хора в България, чиниите не дрънкат, Бойко не дава;)))
25
2
 
8
 
! Отговори
Нещастници преди 4 години
Направете една контролна среща с футболните и-ди-отче-та на Европа! Все някой ще бие и все някой ще му се пооправи самочувствието.Ако вие некадърни национали биете- ще имате вече една победа.Нам нужна одна победа! Ако пък сините *** бият-ще са горди! То вече кой ви хване-той не ви лашка-заедно с подуенци ви млатиха Косово,Вадуц,Скиори,трактористи,багеристи ,комбайнери,маслиноберачи и прочие! А пропо-Балъков на кой отбор е бил треньор и отбора е направил нещо смислено?Мизерници!
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От вадене на поуки станахте като Андора.
23
0
 
11
 
! Отговори
доволен селянин преди 4 години
99% игра в защита и с няколко пъти минаване на център линията не ке да се вкара гол
22
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вън перуката от БФС
21
0
 
10
 
! Отговори
mmdd преди 4 години
Стига с тея оправдания бее, ябaa...като стари свекърви сте. Не ставате, тва е! Приемето го и се разкарайте!
20
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От както е на власт режима на Борисов, държавата се срива на всички нива!
19
0
 
11
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 4 години
Ейййй замалко да им съчувствам на футболерите.. После обаче се сетих, че то си зависи от тях, няма някакви "лоши" (примерно съдии) дето да им подливат вода.Ние- феновете - сме за съчувствие, че трябва да гледаме тяхната пошла продукция. И вече съвсем спряхме да я гледаме.