Григор неудържим в Париж, отнесе и Тийм

Димитров победи с 6:3, 6:2 и се класира на 1/4-финал
Обновена: 31 окт 2019 18:49 | 31 окт 2019 16:09, Красимир Ангелов
104
Григор неудържим в Париж, отнесе и Тийм
Снимка: Reuters

Григор Димитров продължава с отличното си представяне на "Мастърс"-а в Париж, след като отнесе с 2:0 сета поставения под № 5 Доминик Тийм в осминафинален сблъсък.

Гришо се наложи убедително с 6:3, 6:2 и се класира на 1/4-финал в турнира.

С победата Димитров си осигури 133 985 евро и 180 точки за световната ранглиста, в която в момента заема 27-ото място.

На четвъртфиналите той ще се изправи срещу 23-годишния чилиец Кристиан Гарин, който по-рано днес пласира 13 аса и отрази 3 мачбола при успеха над френския квалификант Жереми Шарди с 6:7(4), 6:4, 7:6(6).

Димитров и Гарин не са се срещали досега.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Следващият противник на нашия Гришо е Гарин, който играе много силно тази година, а победителя ще играе на полуфинал с победителя от Джокович-Циципас.
80
3
 
18
 
! Отговори
До 55 преди 4 години
Ти какво искаш бе юнак,да се бие в гърдите и да вика,,***,***" като бай ***.Достатъчно е че на мачовете се веят български знамена,скандират българи и се обявявя ,,Г Димитров-България".Григор с ранкинга си изтегля и България да участва за първи път в световният АТП турнир в Австралия .Дано е здрав защото само ако и той участва ще може нашите да са в кюпа.А само от участието те които не са ,,дришовци" ще получат толкова колкото никога не са и няма да получат
79
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Sichtpunkt: В понеделник турнира отдавна е свършил, майн фройд! Отивай при турците на топло!
78
3
 
4
 
! Отговори
Троя преди 4 години
Боже, боже, колко е прав Моканина!
77
5
 
13
 
! Отговори
до 67 преди 4 години
В моите постове има просто факти , които не ти харесват , но това не ги прави по-малко валидни.Така че , балканистански ми братко - изкъпи се , смени потника с чист , изхвърли ракията и салата в тоалетната , не злобей срещу успелите , а виж дали и ти не можеш нещо.И някой ден и ти може да стигнеш до някъде. или поне децата ти (ако не те е мързяло да имаш такива).
76
1
 
20
 
! Отговори
ДО 68 преди 4 години
Никой не иска да му правиш паметник а да не завиждаш което е видно.Нормално е всяка една нация ,да се радва на успелите си спортисти .Това е навсякъде по света.Е винаги е имало завистници. А това какви са децата ти никого не интересува.За жена ти пък хептен и аз си обичам моята но това няма нищо общо с тениса...А да победиш четвъртият в света си е повод за радост.Явно си малък и не помниш каква ставаше вСофия през лятото на 1994та.Явно спорта е далеч от теб и може би си доста дебел?Е разбирам те
75
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 68Всъщност,, смешен и жалък си ти. Който не се радва на успехите на българи, има жена и деца, нито жената му е читава, нито децата. Създава некачествен материал...
74
9
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
И аз съм против него, като национална кауза, но определено е добър тенисист и си дава зор. За второто му свалям шапка.
73
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Браво страхотен успех. Няма значение какъв е турнира.Важното е, че от две години насам за първи път стига до трети кръг."Не, че се вълнувам много от тоя позьор, ама на US Open до къде стигна след сато би Федерер.
72
1
 
23
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Признах го. Доминик Тийм е брутален тип. За Григор може да се каже, че дори когато пада играе за победа. Почти винаги взима сет. Нещо което може да се каже само за него, Надал, Джокович, Медведев, Тийм и Циципас.
71
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 66Не е зле да се гордееш, че има и такива българи. Иначе ще отгледаш некачествени деца.
70
10
 
4
 
! Отговори
до 69 преди 4 години
И ти като разбираш, изпита неописуема радост от това.Сънува че си Григор нали. И возиш оная меле зарката, забравих й името на Ферарито си.
69
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 65Като не разбираш от тенис, защо се излагаш и се обаждаш?Не бил стигал 3-ти кръг.Само преди по-малко от 2 месеца стигна до 5-ти кръг на УС опън.
68
15
 
7
 
! Отговори
до 66 преди 4 години
И какво от това - може би според теб трябва да му направя паметник в двора си и всяка сутрин да му поднасям цветя.Или пък да си напусна работата и да се самоубия, защото не мога да изкарам толкова много пари.Смешен и жалък си. А и не всичко в живота се изчерпва с парите.Не всички са материалисти като теб. Аз имам достатъчно да живея нормално.Имам добра жена и възпитани и ученолюбиви деца.Нещо, което Григор Димитров най-вероятно никога няма да има.
67
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 63Абе доста злоба има в поста ти.и защо съдиш за гърбовете на другите по твоя собствен?
66
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименТова момче е професионален спортист. На първо място играе за пари, както ти, ако не си безработен, работиш за пари. Дотук е заработил 134000 евра за които ти трябва да работиш десетина години.
65
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво страхотен успех. Няма значение какъв е турнира.Важното е, че от две години насам за първи път стига до трети кръг.
64
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Последните 4 години Тийм си е перманентно в топ 10. Така че си е постижение.
63
3
 
9
 
! Отговори
до 62 преди 4 години
постигнал съм достатъчно разум , да не злобея срещу онези постихгнали повече от мен
62
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 60резонен е обаче въпросът и ти какво си постигнал?