Бербатов - идеален за президент на БФС, смята спортен адвокат

Според адв. Василев действията на Лечков по-скоро забавляват публиката
28 ное 2019 10:01, Красимир Ангелов
19

Димитър Бербатов е идеален за президент на Българския футболен съюз, а Любослав Пенев може да се кандидатира отново за поста, заяви адвокат Радостин Василев. Специалистът по спортно право коментира пред телевизия Bulgaria ON AIR и кой е законният президент в момента.

""Кашата в БФС е една и съща от 10 години, просто сега стана публично достояние. Този, който временно изпълнява длъжността, се казва Михаил Касабов. До избора на нов президент, шеф на БФС е Борислав Михайлов", каза адв. Василев.

Той разкри, че Любослав Пенев изчаква да види каква е ситуацията в момента.

"Когато едно лице като Борислав Михайлов е подало оставка, единственият орган, който може да избере нов шеф на БФС, е Общо събрание. Господин Михайлов може и да реши да се кандидатира отново за шеф на БФС", обясни адвокатът.

Според него действията на Йордан Лечков по-скоро забавляват публиката.

"За мен собствениците на клубове не би трябвало да участват в управлението на БФС. Отделен е въпросът, че е възможно първенството на България да се извади от юрисдикцията на БФС, както е в други държави", заяви Василев.

Адвокатът сподели, че и една коалиция между Бербатов, Стилиян Петров и Любослав Пенев също е вариант, който може да спечели тези избори в БФС.

"Бербатов е идеален за шеф на БФС, той има контакти, говори езици, видимо няма желание да краде, отворен е към модерното и просто трябва да се заобгради с експерти", обясни още той.

Вижте повече в интервюто на Десислава Францова!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бербатов е двуличник,по-лош е от перукан
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз мисля, че Бербо е перфектен, но едва ли.
15
1
 
2
 
! Отговори
bbb преди 4 години
Бербатов влез в градската тоалетна. Свърши бързо работата. Излизайки прочете:"Такса тоалетна 10 стотинки." Бербатов видя, че няма никой и остави точно 10 стотинки на излизане. После се качи на своя автомобил за 300 000.00 лв и потегли.Надявам се да схванете контекста, защото той е в негативна светлина за милионерчето.
14
1
 
6
 
! Отговори
СПОРЕД МЕН, преди 4 години
най-подходящ е Гонзо.Говори френски- знае думи на френски "мерси и пардон", наскоро избута средното си образование, известен е у нас и в провинцията.
13
2
 
1
 
! Отговори
Див Петел преди 4 години
И аз смятам че Барбука може да оглави успешно БФС, щото той ще се опита поне да въведе европейски практики във вътрешното управление. Пари си има и няма да е склонен да граби. Сигурно ще се облажи, но в умерени количества и всички ще са доволни и пари за футбол ще има.
12
4
 
8
 
! Отговори
men преди 4 години
митю меката марийка новия фалшив спасител. остави го бфс-то, футбалерчетата у бегето от малки поркат здраво и опъват по една кутия фасове на ден. давай направо министър председател. със своята визия ще удариш порко у земята. нищо че си неук художник, и хитлер е бил така, нищо че не можеш да говориш, порко и той не може и има само мухив прощата тиква, няма как да си по зле от него. давай премиерче, има да опъвате линии с братко си.
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** освен да плюе нищо не може друго, и Господ да слезе на земята пак ще му намерят кусури.
10
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Бербатов действително заслужава този пост, интелигентен и добре възпитан, а това какъв е баща му или брат му няма значение!"Нито е интелигентен, нито е добре възпитан. Просто докато го търпяха в англия се научи да имитира местните маниери.Поредния футболист който ще застане начело на БФС. Резултата е преизвестен.
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До нещастниците под менЗа такива мрънкачи като вас и господ да слезе, вие пак ще плюете.Колко сте жалки!
8
2
 
7
 
! Отговори
Прасен Крадлев преди 4 години
Аз организирах агитките по време на мача с Англия. Целта ми е да стана шеф на БФС и да папкам оттам, тъй като правителството скоро пада и вече няма да съм министър.
7
8
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Бербатов действително заслужава този пост, интелигентен и добре възпитан, а това какъв е баща му или брат му няма значение!
6
9
 
6
 
! Отговори
гост преди 4 години
Бербо никога .....Необходим е човек , спортен журналист има способни хора , не са милионери и милеят за българският футбол .
5
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Бербатов - идеален за президент на БФС, смята спортен адвокат"Митьо Пейката в президентския стол? Що да не. Със седенето е свикнал, има опит!
4
3
 
18
 
! Отговори
Некой преди 4 години
От една перука на друга...
3
4
 
13
 
! Отговори
Божинката преди 4 години
Аз гласувам с две ръце , два крака и още един ... орган ... за Президент на БФС или Преслава , или Алисия , или - Николета Лозанова! Вицепрезиденти - Фики Стораро , Митьо Пищова, Азис, Рачков и Маги Халваджиян!
2
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бербатов е с престъпно мислене ,син на бандит и изнасилвач.Но то повечето успяли ритни топковци са такива.
1
13
 
11
 
! Отговори
Митьо Фибата преди 4 години
Не! Не искам да става шеф на БФС! Прекалено съм изнежен и тънкообиден! Всеки път като ме обидят някъде из медийното пространство плачкам здраво на рамото на мама ... или на Елена ..... :( :( :( .... НЕ ИСКАМ ДА СТАВАМ ШЕФ ПЪК !!!!!!