Жандармерия и полиция в Галиче, погнаха криминално проявени

Спецакцията e за нарушения на обществения ред и престъпността
Обновена: 13 яну 2020 08:49 | 13 яну 2020 08:45, Камелия Цветанова
69
Жандармерия и полиция в Галиче, погнаха криминално проявени
Снимка: Булфото

Спецакция е започнала рано тази сутрин на територията на село Галиче, съобщиха от МВР.

Акцията е започнала в 6.30 часа и е свързана с противодействие на битовата престъпност, за проверка на лица с криминални прояви и срещу нарушения на обществения ред. На място има засилено полицейско присъствие.

Още по темата


На 11 януари 18-годишно момиче беше убито в Галиче. То беше намерено с прерязано гърло в двора на къщата, в която живее. За престъплението зад решетките е 17-годишен наркоман с богато крими досие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
5
 
! Отговори
Гешев , ах , Гешев преди 4 години
Г-н Гешев , защо не коменентирате колко справедлива е присъдатата за убиеца ? Защо и медиите не му задават този въпрос, не слугуват ли така на властта ? Кога ще има реална съдебна реформа и кои са хората които пречат и не искат това да се случи ?
50
0
 
7
 
! Отговори
Батакa преди 4 години
Всеки път едно и също мИЛИЦИОНЕРИТЕ НА ГЕРБ ,не им работи системата,убиха в Русе,Търново и др.студентки ,стари хора ограбват.Парламента се занимава с Външна политика ,те не могат едни бездомни кучета да решат проблема ,сложели знамена на Европа и по цял ден пишат за САЩ и ЕС,колко сме добре.
49
0
 
9
 
! Отговори
asd преди 4 години
Не ви информират но в ромските гета е содом и гомор. Английски пастори педофили, убийства, изнасилвания, раждания на 12-13 години...и медиите нехаят. А тези *** са над 1 милион
48
0
 
12
 
! Отговори
егати-пародията преди 4 години
Село с население хиляда и някакъв дрисъкк на 17 с богато криминално минало... Аз ако бях полицай тоя щях всеки ден да го проверявам какви ги върши. След него щях да ходя. На 17 и наркоман. Щеше да пее като славейче кои са дилърите. Все едно от вчера е наркоман. Като е с богато криминално минало защо не е в затвора? Защо не е под наблюдение? Тука за бой са полицаите, че са го изпуснали тоя! Кой ще победи в боя между полицай и тухла четвока? Полицаят, защото по-умният отстъпва.
47
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак след дъжд качулка...
46
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В предните дописки имаше инфо за излезли от дома й мъже и потеглили с кола? Какво стана, че историята рЕзко се промени...
45
0
 
2
 
! Отговори
някой преди 4 години
До: номер 29Вярно е, аз не мога да лъжа, още повече по такава сериозна тема.Не му помня името но живееше в съседна къща в центъра на София.Мога да кажа, че беше добър човек!Кротък човек, на мравката път правеше, дето се вика.Но, човекът има служебно оръжие.Застреля момчето на място, а майка му успя да рани само, когато бяха дошли при него да искат дъщеря му за момчето да се жени за нея.Но си беше изнасилена, доколкото разбрах случайно се запознали във влака, ама той бил голям мераклия.
44
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съдията,който не го е осъдил и го е пуснал,при следващо престъпление да влиза в затвора заедно с престъпника.Само тогава ще престанат да ги пускат за да извършват нови престъпления.Трябват тежки присъди и тежък физически труд в полза на обществото докато излежават.Престъпниците най-мразят да работят
43
0
 
14
 
! Отговори
: преди 4 години
Индиеца го пуснете, вместо него вкарайте, тези които не са му дали справедлива присъда при първите провинения и направо тези дето ще му дадат 5 години сега.
42
2
 
9
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Анонимен 44: След като имаме за премиер бивш полицай с пожарникарско образование няма как да не се действа пожарникарски. Някои неща може и да се предвиждат, но за това се иска нещо повече от калинки на ръководни постове.
41
0
 
5
 
! Отговори
как се стига до убий преди 4 години
Млад човек , който не мисли и отнема живот. Къде е живял ,сред какви хора е отраснал...
40
0
 
26
 
! Отговори
Н преди 4 години
Накъде ги погнаха??....Защо само при нас го има..еди кой си с 66 регистрации?? Мвр репресивен орган или буквата Р в абривеатурара значи- регистратура ли?? Какво нещо е това висящо дело?? Що виси?? Хирурга може ли да остави висящи операции?? Започне една и..виси?? Ай стига глупости,а?? Мвр не прави нищо срещу 1.2 милиарда на година!!
39
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винаги вървиме след бедствието. След пресушаването, след посегателствата върху човешката личност, абе след...
38
0
 
14
 
! Отговори
SS преди 4 години
Нещата ще стават още по зле.Вие си направете изводите какво ще правите.
37
6
 
6
 
! Отговори
Деница 3 бебета преди 4 години
До Радослав-Не съм съгласен за полицаите и за военните,каква е тази държава без полиция и армия ако искаш вярвай аз от малък си мечтая да съм или военен или полицаи.Просто и военните и полицаите не са мотивирани 800 лева заплата за какво по-напред?!Испания за мен лично е държава за пример полицията идва на момента и ти обръща внимание,полицията бие БАНДИТИТЕ ако се наложи и хората уважават полицаите си да но и заплатите който вземат полицаите в Испания са пари а не стотинки...
36
1
 
20
 
! Отговори
Аз преди 4 години
ЩО САМО У ГАЛИЧЕ???Във Варна(и в цяла България)има поне пет места дето могат да се посетят от Жандармерията.Или под ред или у лево:)
35
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и като ги погнаха какво ще им направят - НИЩО, както винаги.
34
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мафията в България жизнено се нуждае от битова престъпност, за да тормози народа, та те да могат необезпокоявани от някакво обществено мнение да крадат на едро. Изобщо не чакайте да ловят бандюгите-напротив-ще ги награждават...
33
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След дъжд качулка!
32
2
 
26
 
! Отговори
Смях преди 4 години
Тия се сетиха.