Странен поздрав за Ким Чен Ун от женски военен хор

Срещата с лидера се превърна в кошмар за една от дамите
15 яну 2020 17:22, Нели Христова
23
Странен поздрав за Ким Чен Ун от женски военен хор

Северна Корея понякога може да бъде изключително странна държава. В социалните мрежи днес се появи видео, което показва лидера Ким Чен Ун в компанията на войници от женски пол.

Заедно с китара и барабани, те поднасят интересно изпълнение на Ким,  който първо не изглежда особено впечатлен от сценката, но после аплодира женския състав пламенно. За съжаление музикалния поздрав е без звук.

След това лидерът решава да си направи обща снимка с дамите, но това се превръща в кошмар за една от тях.

Шапката й е бутната от нейна колежка, а гневът я завладява, докато се опитва да я сложи обратно на главата си.
Не е ясно къде е направено видеото, но преди да попадне в социалните мрежи, бе споделено вчера от NK News.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И к'во? К'во станало? К'во чак толкоз станало?Ахааааа!!! Сетих се! Песента е била ***, проклета Америка, а после жената са я разстреляли с балистична ракета, а семейството й е било и изядено от Ким Чен Дрън-Дрън!
20
5
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
КИМ ЧЕН УН УМРЯ ОТ ЛЪЧЕВА БОЛЕСТ ПРЕЗ 2014-ТА !!!ПОСЛЕДНО ГО ВИДЯХА ВСИЧКИ 2014-ТА КОГАТО КУЦАШЕ ПО СЦЕНАТА И СЛЕД ТОВА НАПЪЛНО ИЗЧЕЗНА ЗА ОКОЛО ПОЛОВИН ГОДИНА НИКОЙ НЕ ГО ВИДЯ И СЕ ПОЯВИ ТОВА ДАЛЕЧ ПО-МЛАДО И НЕХАРИЗМАТИЧНО СЪЗДАНИЕ ПРАВЕЩО СЕ НА КИМ ЧЕН УН!!!СЕВЕРНА КОРЕЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ СЕСТРАТА НА ПОЧИНАЛИЯ КИМ ЧЕН УН И ТАЗИ КУКЛА НА КОНЦИ!
19
1
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
и сега малко упражнение за ума..който го има,разбира се:--Как мислите,"шпециалисти",защо преди време "СИСТЕМАТА" се беше САМОНАРЕКЛА "Социалистическа"?..ВЪПРЕКИ,че "партиите",които я управляваха,се бяха нарочили за.."комунистически"?..Защо не говорим за "КОМлагер",а говорим за "СОЦлагер"?..Отговора е ***:-Защото КОМУНИЗЪМ не е бил установен ДО СЕГА на земята /изключвам "под условие" некои Кибуци в Израил/Но ПУДЕЛИТЕ са захапали думите "комунизъм,комунист,***" и си джафкат..ТОВА Е!
18
2
 
1
 
! Отговори
Футуристичен идиот преди 4 години
Как може болен и непросветен мозък като теб да има достъп до компютър с интернет ! Погледни какво пише в Комунистическия манифест ...интернета и компютъра не са негова заслуга,...
17
1
 
6
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
единственния с наднорменно тегло в цяла северна кореявсички плачат обзети от неземно щастие на прекалено проспериралата страна колко е велико божието създание в човешки облик КИМ
16
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До До Простиямного си объркан,но това не ме учудва.....както и да е.."Комунизма" НЕ е "диктатура на пролетариата",СМОТАН/А!!!Той е .."ФУТУРИСТИЧЕН" строй,при който получаването на "благата" и тяхното разпределение БИ се осъществило по други,МОРАЛНИ принципи!"Принципите" на "капитализма" ги знаете:-"Граби с пълни шепи и убивай,ако некой откаже да даде ризата си!".."Комунизма"..пак повтарям:-ФУТУРИСТИЧЕН строй,защото все още не е имало такова "чудо" на земята, е СЪВСЕМ ДРУГА "манджа"!
15
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 7. Ти виждал ли си Комунизъм в действие че пишеш за Комунизъм. Я ми кажи в коя страна по света има действащ Комунизъм. Има Социалистически държави но Комунистически все още няма. Или си мислиш че щом някоя партия се нарича Комунистичвска то и държавата е такава. Даже и в Китай няма Комунизъм а хибрид межди Капитализъм и Социализъм. Прочети някоя дебела книга за да разбереш какво е Комунизъм за да не ти се смеят.
14
4
 
6
 
! Отговори
До Простия преди 4 години
Комунизма е дикататура на пролетариата....в БГ все още се практикува. Премиера, депутатите, министрите, Президента, олигарсите..всички са от бившия пролетариат, а както знаем, няма бивш наркоман, алкололик и не.гър...затова не още 30, а 100г преход няма да ни оправят...
13
1
 
15
 
! Отговори
Човешко падение преди 4 години
Колко е гротескно...но да не забравяме че има много българи, които биха играли и подскачали така пред Путин...а това е още по-гротескно и противно и от видеото...
12
4
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До комунизъм с цвят..това НЕ е "комунизъм",..едикойси!-Това е ЧИСТА ПРОБА ДИКТАТУРА на ЕДНА ЛИЧНОСТ,нямащо НИЩО ОБЩО нито с комунизма,нито със "социализма",нито с "капитализма"!Това е ЧИСТА ПРОБА АЗИАТСКА ДИКТАТУРА!!!..а "определението" "комунизъм" го прилагат ГНУСНО заинтересовани лица...Пак повтарям:-Режима на тоя с надутите бузи НЯМА НИЩО ОБЩО с комунизма!изобщо много малко СЪВРЕМЕННИ хора си имат понятие от понятието "комунизъм".Така стана,че то беше нарочено за обидно,срамно
11
2
 
10
 
! Отговори
комунизъм с цвят.. преди 4 години
Отвратителни кадри.
10
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога ще нападате Ким ..толкова се пенявихте тук
9
1
 
1
 
! Отговори
Бахаров преди 4 години
До АнонименМного ама много добре казано!
8
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
винаги съм се чудил как този шишко е наплашил смъртно всички и те за да оцелеят се правят на дресирани маимуни
7
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По време на комунизма и тоталитаризма еволюцията върви на обратен ход. Като паднат режимите се вижда, че обществото е изостанало с няколко века и следващите десетилетия е немислимо да се постигне какъвто и да е значим растеж.
6
1
 
2
 
! Отговори
Дръпнати очички преди 4 години
Как виждате с тях не знам... Ким Чен Ун не е изглеждал впечатление в началото, защото се опитваш да се фокусира на това пред него.
5
5
 
16
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
На луди и щастливи ги направи Кимчо.Като си помисля че и ние вървяхме на там...
4
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По времето на соца такива военни хорове бяха прикитие за проститутките обслужващи отговорните другари.................
3
2
 
19
 
! Отговори
Дивергент преди 4 години
Нищо впечатляващо. Няма ли за какво да пишете, че се занимавате с глупости?
2
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
новина за жени само жена може да се впечатли от подобно нещо