Един от арестуваните в Зетьово нападнал баща си с брадва

Пострадалият се чуди защо не е бил задържан по-рано
18
Един от арестуваните в Зетьово нападнал баща си с брадва
Снимка: bTV

Шокиращи разкрития за един от нападателите над възрастно семейство от чирпанското село Зетьово.
25-годишният мъж нападнал баща си с брадва, но въпреки това не бил задържан.

След бързата реакция, когато нападателите на възрастните майка и син бяха задържани в присъствието на главния прокурор Иван Гешев, днес селото отново е в страх.

Още по темата

Хората се притесняват, че един от мъжете, който живее в селото и е криминално проявен, може да бъде освободен. Само преди дни той едва не е убил баща си.

Камери в центъра на село Зетьово са запечатали нападение с брадва в утрото на 2 февруари.

25-годишният мъж е един от задържаните за побоя над възрастното семейство, а баща му разказа пред bTV, че двамата са се скарали за пари.

Въпреки жестоките удари, синът му бил освободен от полицията още същия ден.

"Поощряват престъпността ли, какво ли?! Това е опит за убийство“, коментира пострадалия мъж. Според  него синът му е бил дрогиран или пиян, когато го е нападнал.

Дни по-късно същият млад мъж е заподозрян за жестокия побой над 84-годишна жена и сина й. Със свой съучастник нахлуват в къщата маскирани.

След инцидента главния прокурор Иван Гешев оглави спецоперация, при която двамата нападатели бяха задържани. Има вероятност обаче отново да излязат на свобода.

От прокуратурата в Стара Загора казаха за bTV, че все още събират доказателства. Ако до края на деня не успеят да докажат вината им, двамата мъже ще бъдат освободени.


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Един от арестуваните в Зетьово нападнал баща си с брадва след като бил арестуван или след като брадвата сама здрависала бащата
15
0
 
2
 
! Отговори
Ширако 1 см преди 1 месец
Опасната брадва е поставена за 72 цаса под курогорски надзор през което време ще премине тикварски курс по повишаване на Тъпоидността чрез запилване на резеца дорде стане едно сантиметрова хоризонталност
14
0
 
4
 
! Отговори
Посейдон преди 1 месец
До Рашко

Посейдон е писател, Посейдон не читател!
13
0
 
13
 
! Отговори
АМАН преди 1 месец
Ами... Пречукайте ги още сега.... измислете нещо за оказване на съпротива или опит за бягство... тези Човеко-подобни Тва-ри отново ще безчинстват ненаказани... или след смекчаващи вината (алкохол или дрога)
12
2
 
7
 
! Отговори
Рашко преди 1 месец
До Посейдон

Ами чети Сенека, и ще намериш повече информация. Според него шампион в наказването на отцеубийци по този начин бил Клавдий, но се е практикувало и по времето на Траян.
11
3
 
4
 
! Отговори
Посейдон преди 1 месец
№6, Рашко, тази история с чувала, змията и т.н. не я познавам! Моля, малко подробности?
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Показателен за качеството на държавата ни е самия факт, че за Гешефт залавянето на двама пияни, дрогирани сиигхане е "спецоперация".
9
0
 
7
 
! Отговори
Одисей преди 1 месец
Иване, всички ( и ти) знаем че тези няколко в Зетьово, или Баджанаково или някъде другаде из родината не са виновни! Но на тебе ти са нужни сега в началото на кариерата плюсове, или бонуси, или победи. И най-лесно е да да подгониш и арестуваш някои криминални типове от това и онова селце: това се разнася навсякъде и ти си почти герой. Това е акционизъм. Тези дребни душици са рожба на системата. Божков, Василев и стотици други са на свобода. А ракът е още по-нагоре , но там ти не можеш.Жалко!
8
1
 
4
 
! Отговори
До 4 преди 1 месец
А то пък по градовете децата ви се колят в училищата.
7
1
 
15
 
! Отговори
Георги преди 1 месец
Жената и синът и са имали 200 000лв. влог в банката, но са живели много скромно. Двамата са живели в една стая в пълна мизерия. Парите били наследствени от починалият им баща. Явно нападателите имат човек в банката, който им е дал информацията. Така че нека проверят и гаджетата на нападателите. Защото и те са за затвор.
6
1
 
10
 
! Отговори
Рашко преди 1 месец
По време на Римската империя, отцеубийството било широко разпространено, защото докато бил жив бащата, синът не можел да разполага самостоятелно с никакви средства. Рязко намалели случаите на отцеубийство обаче, след като въвели любопитно наказание - синът бил зашиван в чувал със змия, куче, *** и петел и хвърлян в реката.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И завряния зет сигурно се чуди защо още си на Крушова градина?
4
1
 
12
 
! Отговори
олеле преди 1 месец
селски тъжни битовизми...
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каскет кажи нещо по въпроса с битивата престъпност, как са нещата? Нещо се покри ми се струва ...

“ Въпреки жестоките удари, синът му бил освободен от полицията още същия ден.”
2
1
 
13
 
! Отговори
Д-р Исня преди 1 месец
Тази снимка от Зетьово ли е?
1
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Разчитаме на г-н Гешев, че тези опасни престъпници няма да тормозят повече обществото.