Ако бие Джошуа: Кобрата излиза срещу Фюри за всички титли

Възможно е до края на годината да има абсолютен световен шампион
52
Ако бие Джошуа: Кобрата излиза срещу Фюри за всички титли
Снимка: БГНЕС

Победителят от мача между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа най-вероятно ще се изправи срещу Тайсън Фюри за обединителен мач за всички пояси през ноември, обяви боксовият мениджър Боб Аръм, цитиран от Gol.bg.

88-годишният американец смята, че сблъсък за определянето на абсолютния световен шампион може да се състои дори до края на 2020-а. Той е уверен, че Фюри ще вземе и третия мач с Дионтей Уайлдър, който се очаква да се проведе на 18 юли и така ще защити пояса на WBC.

Още по темата
"Фюри ще се бие с Уайлдър през юли. След това може да срещне Антъни Джошуа или Кубрат Пулев през ноември. През следващия февруари вече ще направи и задължителна защита на WBC срещу Дилиън Уайт. Това е добър план, но има много условности", анализира ситуацията Аръм.

Една от пречките би могла да бъде клауза за реванш между Джошуа и Кобрата. Ако българинът поднесе изненада и спечели, то по договор трябва да се проведе ответен мач и така битка с Фюри или Уайлдър тази година за абсолютната световна титла няма да има.

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Милена преди 4 години
жалко че заради тъпия корона вирус няма как да отидем, с приятеля ми планирахме една кратка почивка за няколко дни в Лондон през втората половина на Юни. Освен че щяхме да се видим с приятели, щяхме и да посетим мача на Пулев срещу Джошуа. Оказа се, обаче че мач може и да няма, а и да има може да не е безопасно да се пътува... заради ковид19...Мисля си дали това не е за добро? Заслужава ли си да пръснем сума пари за да гледаме как пребиват нашия? Реално погледнато Джошуа е много по-добър и по-с
42
0
 
0
 
! Отговори
Тошо преди 4 години
Ако бие тоз, ако не падне от онзи.......хайде оставете го да тренира на спокойствие за най-важния му мач.....а той е следващия!
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано успее, пожелавам му го.
40
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
много интересно тия псевдоразбирачи. Вие ли помогнахте на ПУЛЕВ да стигне до борбата за световната титла. Тои сам си извоюва това право. Колко души в света могат да постигнат това. Така че малко по кротко защото от завист може само да си получите здравословни проблеми сами така ЧЕ КОБРА ЖЕЛАЕМ ТИ ХИЛЯДИ БГ. РОДОЛЮБЦИ УСПЕХ
39
0
 
2
 
! Отговори
Хм преди 4 години
Едва ли Аръм е казал такава глупост, каквато е написана в заглавието. Кубрат ще се бие с Джошуа само за пояса на IBF, а Фюри има един пояс. Какво ще обединяват като дори и нашият да вземе пояса на IBF, на Джошуа ще му останат още два пояса, които тепърва ще трябва да защитава срещу Усик и не знам още кой.
38
0
 
2
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Истински бокс практикуваше Майк Тайсън. След него започнаха игричките на залозите и цирка по ринговете. Ако английския не.гър играе истински, Кобрата има само 2 минути на ринга - после в болницата по-дълго. Същото е и с Фюри - американския не.гър е атлет , а Фюри е торба. Истинските боксьори тренират с торби !
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ХАХАХАХАХА
36
0
 
1
 
! Отговори
До тренера преди 4 години
Явно си доста нереализиран треньор
35
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ako има дори малък шанс да бие Джошуа никой няма да допусне двубоя. Никой не иска световните титли да отидат при някакъв цъpвyл от майна сирайна от някой подбалкански свинарник. На срещата за да се застраховат ще му нутнат 3-4 милиона да падне в 3-4 рунд за да направи мача интересент и дотам.
34
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Освен ако някой случаен удар влезе и нокаутира Джошуа, Пулев няма никакъв друг шанс.За адекватна подготовка Пулев трябва да прави всеки ден спаринги с боксьори имащи същия стил и физика като Джошуа. За това се искат много пари, така че изхода е 95%-5% за Джошуа. Това е за съжаление.Пулев ще спечели много пари от този мач и трябва да знае, че това му са последните големи пари - трябва да ги вложи за зала или нещо подобно. Ако опука парите ще мизерува като Божинов.
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АКО ТОВА, АКО ОНОВА, ПУЛЕВ ДА БЕШЕ СТАНАЛ СЧЕТОВОДИТЕЛ С ТИЯ СМЕТКИ
32
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Единствения вариант Пулю да спечели е Джошуа да го накарат да даде мача. Бокса е доста нагласен когато става въпрос за големи залози. Предполагам, че залозите ще са в огромна полза на Джошуа, така че ако боксовата мафия реши да направи някоя шашма да обере залозите, Пулю е техния човек...При честен мач го чака по-голямо унижение от мача му срещу Кличко.
31
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз мисля,че Пульо е ром що да го подържаме?
30
3
 
7
 
! Отговори
Кой кой е преди 4 години
Така и не разбрах за кой сме - Кобрата или за Пулев?
29
9
 
6
 
! Отговори
Засранец преди 4 години
8 рунд. Преди това 2 пъти ще обърше пода със *** си и поне веднъж ще стои на един крак и ще се плези. После ще продължаваме напред..... в случая пенсиониране или боксова круша за изгряващи боксьори.
28
4
 
8
 
! Отговори
Киро Х преди 4 години
Джени Суши какво мисли по въпроса?
27
9
 
13
 
! Отговори
тренер преди 4 години
Спорта е спорт, когато го практикуваш. За тези, които само го гледат, това щоу-бизнес ! До колко е успешен един спортист трябва да се съди по това, колко пари е изкарал от труда си ! Освен Пулев и Гр.Димитров не се сещам в момента да има активен български спортист, който да "захлебва" така, че да си осигури старините ! Така, че респект към тези мъже, които успяват да са на световно ниво !
26
14
 
9
 
! Отговори
SLABAK преди 4 години
КОБРА ЛИ Е СМОГ ЛИ Е НЕ ЗНАМ НО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛАБ И СТРАХЛИВ ЧОВЕК НЯМА МЯСТО В ПРОФИСИОНАЛНИЯ БОКС ВИЖДА СЕ ПО ВСИЧКИТЕ МУ МАЧОВЕ.СЪЩО КАТО ДРУГИЯ СЛАБАК В ТЕНИСА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕАДИКВАТНИ НА ТЕРЕНА....СЪЖАЛЯВАМ НО ФАКТИТЕ СА СИ ФАКТИ.
25
1
 
14
 
! Отговори
14 преди 4 години
Горкият дядо... Той милият още не е разбрал че Пулев се боксира само за един от поясите... Какво обединение ?
24
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз лично не говоря против пулев от злоба или завист. Нито има за какво да съм злобен, нито пък за какво да му завидя. Просто гледам бокс от младеж и той наистина е слаб боксьор и не го носи в себе си. Това е.