Пулев - Джошуа пред празни трибуни? В никакъв случай!

Промоутърите се надяват епидемията да отшуми
11 мар 2020 13:37, Нели Христова
8
Пулев - Джошуа пред празни трибуни? В никакъв случай!
Снимка: БГНЕС

Няма начин Кубрат Пулев да се изправи срещу Антъни Джошуа пред празни трибуни, заяви промоутърът на британеца Еди Хърн, цитиран от БНР.

Мачът е насрочен за 20 юни на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" в Лондон, като Хърн се надява дотогава ситуацията с коронавируса COVID-19 във Великобритания да е овладяна.

"Имаме доста натоварен график в следващите месеци, така че се надявам вирусът да бъде ограничен и животът да продължи с нормални темпове. Боксът е уникален по отношение на ролята на феновете в представянето на боксьорите. Не виждам как можем да организираме мач при закрити врати. Можете ли да си представите как Антъни Джошуа излиза за мача с Кубрат Пулев пред празни трибуни? Няма как да стане. Публиката е изключително важна за драматичния аспект на спорта, както и за това боксът да бъде телевизионен продукт", коментира Хърн.

"Ръцете на всички са вързани от решенията на правителството, които, разбира се, се взимат в интереса на страната и населението. Каквото има да се случва, ще се случи. За момента продължаваме да действаме нормално и подготвяме невероятни събития, които се надяваме да се реализира цялостно", допълни промоутърът на Джошуа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
0
 
! Отговори
Skunka do -#1 преди 4 години
***, през лятото.
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пульо май ще размине само с уплаха... Мачът няма да се състои. Само чалгаджийката Андреа не знам кво ще прави, тя сигурно вече беше планирала парите - еди колко си за нови цици, еди колко си за джуки и т.н.
4
0
 
4
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
Кой освен Боко е казал, че пика се очаква да е септември? Аз такова нещо не съм видял, това са измислици на Боко и на генералчето с униформата, дето от месец не е прал вероятно и ще завъди в нея някой нов и по-опасен вирус от короната! Те нашите са толкова спрели, не могат да намерят нито кой е заразила хората в Плевен и Габрово, нито в София, изобщо не знаят какво правят, обаче прогнози ще дават кога ще е пика на епидемията хахаха
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде сега отложете мача и вече да ви серааааа на бокса в тежка категория.... ще чакам 6 години Кубрат да се бие със световен шампион, след Кличко и накрая *** работата. вашта майккаааа..
2
4
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
Хърн кво се прави на ***- тоя жалък алчен ***?!!!Футболните мачове на стадиона на Тотнъм се играят пред препълени трибуни В МОМЕНТА на този стадион, на който трябва да се боксират двамата.Как да не му изхакаш една тачка в тиквата ми кажете?
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога ще отшуми бе празни кофи? Ноември ли, при положение, че казват пика е септември?