Роналдо превръща хотелите си във временни болници

Футболистът се включи в борбата с коронавируса
15 мар 2020 09:00, Ния Христова
79
 Роналдо превръща хотелите си във временни болници
Снимка: БГНЕС
Звездата на италианския Ювентус - Кристиано Роналдо, се включи в борбата срещу коронавируса, който блокира целия свят, съобщиха от Gol BG
 
Футболистът с португалски корени обяви, ,че превръща хотелите си във временни болници, които да приютят нуждаещите се. Лечението ще бъде безплатно за хората, тъй като самият Роналдо ще поеме всички разходи. Те не са малко, тъй като трябва да се закупят тестове, маски, специално облекло, в това число влиза и заплащането на лекарите. 
 
Преди няколко дни с емоционално съобщение в социалните мрежи Роналдо призовава хората да следват инструкциите, за да успеем да преминем по-лесно през ситуацията. 
 
"Светът преминава през много труден момент, който изисква изключителна грижа и внимание от всички. Обръщам се към вас не като футболист, а като син, баща, човек, притеснен от последните развития, които въздействат на планетата. Важно е да следваме съвета на Световната здравна организация и управляващите органи, за да се справим със ситуацията".
 
"Това да запазим човешкия живот трябва да бъде над всички наши интереси. Бих искал да изпратя всички мои мисли към всеки, който е загубил някой близък, моята подкрепа към тези, които се борят с вируса като моя съотборник Даниеле Ругани, както и подкрепата ми към невероятните здравни специалисти, които рискуват животите си, за да спасят други", написа Роналдо в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво Кристиано, ти си велик футболист и добър човек! Пожелавам бързо възстановяване на ***/йка ти! Имаме нужда от повече хора като теб! Повече доброта и човечност и по-малко злоба!
31
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 30 Това което направи Роналдо миналата седмица- ръкуването с въображаема публика на стадион в Италия, в същия тоя ден умряха 160 души от вируса именно в Италия. За какво шегуване говориш, бе? А Роналдо това го имаше за забавно с въображаемата публика.Аре разкарвайте го тоя португалски скaпaнякот главна страница!
30
1
 
45
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Който познава бедността в младините си е щедър ,когато стане богат ! Аплодисменти на този голям мъж !
29
1
 
25
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
Започвам да го харесвам
28
0
 
29
 
! Отговори
до 31 преди 4 години
Интересно ми е да те видя теб, що за човек си? Какво си постигнал? Къде сме ти видели постиженията? Какво си допринесъл за държавата си? На колко човека си помогнал с нещо? Тръгнал Роналдо "манггасааар" да нарича. Не ми е любимец, обаче разни нули да му се подиграват е дразнещо.
27
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 29 Ми ти от португалски манггасааар кво очакваш? Толкова му е акъла!
26
0
 
37
 
! Отговори
до Динко преди 4 години
Миналата седмица всички се шегуваха с короната и медиите са много виновни за това. Вече никой не им вярва на истериите. Пък и казаха малко по силен от обикновен грип. Като заваляха смъртните случаи в Италия, Европа се шашна. Какъвто и да е, не може да му се умаловажи жеста.
25
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до Динко, да бе човек...бях забравил това. На последния му мач преди да спрат футбола в Италия, тази гелосана мършaaa се ръкуваше с невидима публика и поглежда към камерите и се усмихва- за забавно го имаше това. Бахххти идиооотааа аз.
24
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Роналдиньо , абсолютен клоун. Типично бразилски изпълнения от фавелата. Може ли да решиш да влизаш с фалшив паспорт в други държави. Само, който си е имал вземане даване с бразилци, може да разбере как са им хрумнали тези истории в празните шамандури...
23
21
 
8
 
! Отговори
Динко преди 4 години
Май бързо забравихте, как с нагла усмивка и ехидно-самодоволно излъчване, въпросният футболен "талант" се "ръкуваше" с "невидимата публика" преди няколко дни, явно правейки с майтап с проблема "Корона"... Когато каже или направи нещо на своя глава, без да е инструктиран от PR-ите си, веднага лъсва какъв е всъщност и колко струва...
22
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали ще се случи и у нас такова чудо някой от нашите "бизнесмени-робовладелци" да направи такъв жест освен да реват, че няма кой да им слугува
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до Ламби, Той щото Роналдиньо изооообщо няма пари за адвокати, където в Бразилия има къща за 10 милиона долара???? ))))
20
7
 
9
 
! Отговори
бай Ламби преди 4 години
А в същото време Меси щял да даде 4 милиона долара на адвокати за да вадят приятеля му Роналдиньо от затвора.както се казва-открийте десетте разлики.
19
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 7 Брат, аз съм фен на Барса и Меси, Роналдо никога не ме е кефел, най- малкото защото е егоцентрик на терена, но с това което ще направи с хотелите си и за хората заради вируса- едно голямо Браво! А това че го правел за да спечели симпатии за да го изберат за носител на Златната топка е най- голямата тъпoтия, която съм чел напоследък.Нищо лично към теб! Жив и здрав!
18
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Потрябвала му е тази златна топка в момента. Миналата седмица едва не загуби майка си. Предполагам това също му е повлияло. Вие ограбихте тоалетната хартия, и малките ви мозъчета не могат да смелят големия жест на различно от вас човешко същество.
17
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алкохолик, а той Роналдо щото не беше укривал данъци или удобно не го споменаваш? скрий се!
16
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 години
А криещият данъци джуджак кога
15
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 7 и 13Каква златна топка ви гони? Тази година няма да има носител, поради простата причина, че няма футбол вече- спрян е!
14
8
 
9
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 4 години
СЕГА КАТО ОТВОРЯТ ХОТЕЛИТЕ В БГ ЗА БОЛНИ ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК КЪДЕ ДА ИДЕ
13
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Велик пич! Поклон