Роналдо превръща хотелите си във временни болници

Футболистът се включи в борбата с коронавируса
15 мар 2020 09:00, Ния Христова
79
 Роналдо превръща хотелите си във временни болници
Снимка: БГНЕС
Звездата на италианския Ювентус - Кристиано Роналдо, се включи в борбата срещу коронавируса, който блокира целия свят, съобщиха от Gol BG
 
Футболистът с португалски корени обяви, ,че превръща хотелите си във временни болници, които да приютят нуждаещите се. Лечението ще бъде безплатно за хората, тъй като самият Роналдо ще поеме всички разходи. Те не са малко, тъй като трябва да се закупят тестове, маски, специално облекло, в това число влиза и заплащането на лекарите. 
 
Преди няколко дни с емоционално съобщение в социалните мрежи Роналдо призовава хората да следват инструкциите, за да успеем да преминем по-лесно през ситуацията. 
 
"Светът преминава през много труден момент, който изисква изключителна грижа и внимание от всички. Обръщам се към вас не като футболист, а като син, баща, човек, притеснен от последните развития, които въздействат на планетата. Важно е да следваме съвета на Световната здравна организация и управляващите органи, за да се справим със ситуацията".
 
"Това да запазим човешкия живот трябва да бъде над всички наши интереси. Бих искал да изпратя всички мои мисли към всеки, който е загубил някой близък, моята подкрепа към тези, които се борят с вируса като моя съотборник Даниеле Ругани, както и подкрепата ми към невероятните здравни специалисти, които рискуват животите си, за да спасят други", написа Роналдо в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво ! а нашите хотелиери Искат Пари обещетение от държавата !
51
0
 
61
 
! Отговори
... преди 4 години
Значи,като играч е голям,но не го харесвам заради циркаджийските му номера на терена.Но това,което сега,като човек прави.Направо ме разплака,честно.Превръща хотелите си във временни болници и поема всички разходи,за напълно непознати хора.Напълно е наясно,че във въпросните хотели,доста време няма да има посетители след като отмине вируса.Кой би се настанил в хотел,в който е било пълно със заразени от смъртоносен вирус?Ето това е голяма човешака постъпка.Парите не са всичко.Браво на Роналдо.
50
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
A нашите хотелиерски мутри какво?Ако могат да цунат нещо от ЕС или международните фондове!Шейка, ммуутрии!Оставка!
49
1
 
11
 
! Отговори
А Сорос????? преди 4 години
А Сорос????????
48
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям...!С пълно право си е заслужил парите и показва,че преди всичко е и Човек...
47
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е човек! Има възможности, използва ги да помага, когато не е длъжен. Дано добрините му се върнат в пъти и провидението да пази него и близките му от всякакви злини.
46
26
 
3
 
! Отговори
РАЗВЕЙПРАХ преди 4 години
Не е една беля да си богат! Да се чудиш къде да си похарчиш парите освен за слава!
45
1
 
42
 
! Отговори
Пижо преди 4 години
Подкрепям всички, които казват: Браво! Такъв бил, онакъв бил, но прави нещо! И то много! Ама имал пари... къде са другите, които имат пари? Що Борисов не предостави къщата в Барселона за болница и не поеме лечението? Или пък Валери Симеонов! Колко са хотелите му тук? Дори и в тази криза, че чуди как да дръпне още пари от държавата!БРАВО Роландо!
44
0
 
16
 
! Отговори
бай Ламби преди 4 години
До ТитаМи нали и аз туй казвам скъпа ми Тита! Единия е в затвора за използване на фалшиви документи за самоличност а другия си предоставя хотелите безвъзмездно за ползване от нуждаещите се засегнати от корона вируса.Ама казвам че има и един трети дето вади 4 милиона $ за да извади първия от затвора вместо да ги даде за нещо полезно.
43
0
 
42
 
! Отговори
Неутрален преди 4 години
Всички го плюят, но няма значение от кои пари ще даде дали от тези които е скрил от данъци или от тези които е спечелил от рекламни и други договори. Поне не е от онези които ще се скрият на някой далечен плаж и ще си харчат откраднатото докато отшуми всичко и се прибере да краде още.
42
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво
41
0
 
5
 
! Отговори
До 38: преди 4 години
Много сте прав, но кой да разбере!
40
1
 
21
 
! Отговори
Тита преди 4 години
Бай Ламби, Роналдо и Ролналдиньо не е едно и също:))) Браво на човека! Пример за подражание за всички !!!
39
1
 
41
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Велик е Кристиано Роналдо!!!
38
2
 
16
 
! Отговори
Серхио Рамос преди 4 години
Наш Бочко кога.
37
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Друго си е да пляскаш въображаеми хора под карантина с ръка, и да се усмихваш, нали Роналда- на бат Хари булката?
36
0
 
13
 
! Отговори
до 35 преди 4 години
И що пък ръкуването да беше подигравка с "короната". Според мен показа, че им липсва публиката и им се играе с публика, не на затвоени стадиони. Твоите интерпретации са плод на завистливата ти душица. *** напазарувай на възрастните си съседи , да видим дали ще си полезен на България с нещо в тази криза? А?
35
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като прочетеш коментарите да те хване срам, че си българин. Заслужаваме си съдбата - последна дyпка на кaвaла.
34
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 32 Не му се подигравам, ! Противен ми е! И ако не съм постигнал нещо в живота повече от Роналдо то нямам правото на мнение за него ли
33
10
 
5
 
! Отговори
бай Ламби преди 4 години
До АнонименБе не го знам кви къщи има тоя, ама знам че е в затвора и Меси щял да плаща на адвокати че да го вадят.Вместо да остави тоя *** в затвора да си плаща гяволъците, и да даде тия 4 милиона долара за нещо полезно, Меси сега ще ги дава за адвокати.