Печален рекорд на Острова, почина 5-годишно дете

Великобритания получи доставка на респиратори от Китай
68
Печален рекорд на Острова, почина 5-годишно дете
Снимка: БГНЕС

Дете на 5 години е починало от новия коронавирус в Обединеното кралство. Това бележи печален рекорд в страната, където досега най-младият починал заразен беше момче на 13 години, предаде Франс прес.

Още по темата
Родителите на детето не пожелаха името му да се споменава в медиите.

По-рано днес властите съобщиха за още 708 починали заразени в последните 24 часа, което е рекорд за едно денонощие. Вчера починалите бяха 684, в четвъртък 569, в сряда 563, а във вторник 381. Общият брой на починалите в Обединеното кралство възлиза на 4313. Възрастта им варира от 5 до 104 години.

Общият брой на заразените е 41 903 с 3735 души повече през последните 24 часа.

Великобритания прие днес 300 апарата за белодробна вентилация от Китай, съобщи членът на британското правителство Майкъл Гоув, предаде Ройтерс.

Той поясни, че страната купува апарати за обдишване от чужди партньори, сред които Германия и Швейцария. Гоув благодари за доставката от Китай. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
5
 
4
 
! Отговори
Бай 100ян преди 4 години
Брат ми умря на 3 годишна възраст от ЕДИНИЧНА бронхо пневмония преди 33 години във ВМА !!!Тогава корона (фейк) вируси!!!!
50
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Освен разни гаражни "бизнесмени", които се занимават само с далавери, никой друг не се притеснява от мерките.
49
5
 
12
 
! Отговори
Крамер преди 4 години
Печален рекордПечалния рекорд тука е твой, журналисте за най-идиотско заглавие!!
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преговори математиката, моля те. Там има факти. Извинявай - ФАКТИ!!!!! Хахаха
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 41.... същите безпрецедентни мерки и грипа не заразява по такъв начин. Коментара ти показва тотална неграмотнст по темата. Не ме интересува с какви еснафски теории си запълваш времето, но ако ще коментираш имаш доста да порчетеш, вместо да "гледаш Венци".
46
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 41Отново "плашиш" с неща които не са факти. Това е прогнозирания хоризонт от светила в науката и аз вярвам на тях а не на форумен писач. Сравнението с ХИВ показва, че си нямаш идея от материята: това не е ХИВ, няма нищо общо с механизма на действие на болестта. Няма нужда да се мисли за след 18 месеца, когато е ясно, че икономиката ще почне да движи само след няколко месеца. Още едно "плашене" което не почива на факти. Второ в един пост. За нормален грип не са .....
45
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Недейте така. По-страшно от короната нЕма, Боко ви го казА, па се развикА!
44
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре де нали има некви лекарства за тази болест?Защо всяка смърт се описва като адската трагедия.Всяки ден на планетата Земя умират 200000 човека.Повечето от тях имат тежки хронични болести.
43
3
 
7
 
! Отговори
До 41 преди 4 години
Ваксината за грипа след колко време излезе, провери? За ХИВ от когото умират 1.2 милиона годишно има ли? Знаеш ли икономиката къде ще е след 18 месеца? Нали за нормалния грип са същите безпрецедентни мерки или той минава между стените? Я пускай тивито, че Венци тъкмо е взел някоя държавна поръчка за ВМА и е доволен!
42
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 40Можеш ли да преведеш несвързаните думи които написа в нещо разбираемо?
41
8
 
9
 
! Отговори
славянин преди 4 години
Упоритата работа по стадното зомбиране продължава, вече по света не се случва нищо друго освен заразяване, разболяване и умиране от ''адския'' вирус! От стадото се иска да вярва, да слуша и да изпълнява заповедите, мисленето не е негово задължение, бащиците и майчиците му във властта ще мислят вместо него! Честито на печелившите!
40
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 39Отклоняваш въпроса! Това с което "плашиш" не е факт, това за което аз говоря са ФАКТИ. Решението вече е ясно: живот на две скорости, с възрастните в максимално благорпиятна за тях среда в такава обстановка (изолация със свирепо тестване около тях) и с всички преболедували завръщайки се към нормален начин на живот и така до ваксината. Предполагам, че нарочно се правиш на ударен за ваксината: прогнозите са за максимум 18 месеца и от тях вече два са минали.
39
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Същинският проблем е, че икономиката не й дреме, че има 10000лв в банката и си мислиш, ще 2 години ще си кушуваш вратна без кост.
38
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Повече ще умрат от самоубийства и убийства, като 2/3 от насалението остане без доход и покрив. Какво е решението и моля не ми пиши с главни букви? Да чакаме 5 години, че някой да измисли ваксина ли? След 5 медеца за джанките пред блока ще се режат глави. Поздрави и малко по-споко. Спри цигарите, те убиват 24000 в България годишно. По-страшно е...
37
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 34Няма да гладувам, защото не живея ден за ден, но това е само опит да се отклони вниманието от същинския проблем, нали така?
36
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 35ОК, нека видим: ДО МОМЕНТА от КОВИД-19 за три и половина месеца са загинали 64 221 човека. Това е при взетите безпрецедентни мерки и съм доста сигурен, че до май месец ще станат над 200 000 (само в САЩ прогнозата е средно за толкова), отново СЪС ВЗЕТИ БЕЗПРЕЦЕДЕНТНИ МЕРКИ. БЕЗ въпросните мерки, сравнявайки леталността на критичните случаи в малкото страни дръзнали да експериментират, говорим за между 500 000 и 1 000 000. Това достатъчно голяма разлика ли е, за да ги "сравняваме"?
35
3
 
7
 
! Отговори
До 34 преди 4 години
Ще гладуваш доволен и изплашен от грипа от Боко БКПто и от черната униформа на шефа на далавераджийската болница!
34
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Office of National Statistics UKСмъртни случаи на деца под 9г. от ракови заболявания в Англия за 2018 - 756!Смъртни случаи от обикновения грип за 2020 по света 130000 души. (worldometer) Смъртни случаи от свински грип в БГ - 3000души. (източници имате в нета на 100 места) Когато кажеш, че нещо е страшно, казваш с какво го сравняваш. Конят р адски бърз, ако го сравняваш с мишката, но не и ако го сравниш със самолет. Имате източници, западни, некомунистически като премиера ви.
33
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тукашните ши*офрени*ни реакции имат само едно обяснение: на определени хора им се плаща за да пишат такива неща: отказвам да повярвам, че в 21 век, възрастни хора говорят за конспирации при повсеместна пандемия, коментират смъртта на деца като манипулация, използват масова смърт за политиканстване и пр. Това е ПОЗОР за всяко общество.
32
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като ви прочетох внимателно статията и ми стана ясно ....Доста елементарно сте я написали.И най-тъпият човек на галактиката няма да се върже....