Бащата на ЛиЛана е възмутен от ареста на децата му

Пита се защо убийци са на свобода, а неговите деца в затвора
26 апр 2020 20:29,
126

Бащата на певицата ЛиЛана заяви, че е възмутен от случващото се със семейството му, съобщава Bulgaria ON AIR.
Още по темата

За незаконно усвояване на евросредства прокуратурата обвини и задържа петима. Сред тях певицата ЛиЛана и брат й бийтбоксърът Скилър. Баща им проф. д-р Христо Деянов коментира задържането.

"Има време ще кажа много неща, но нека да отмине. Така трябва да бъде за доброто на моите деца. Само това ще кажа, възмутен съм. Убийци като Митьо Очите и разни други са на свобода, а моите деца са в затвора.", каза професорът.

По данни на прокуратурата престъпната група е действала от 2016 година. Задържан заедно с Лилана и Александър е и Мартин Димитров. Във връзка с разследването при претърсвания са иззети сървъри и компютри. По данни на разследването няколко фирми, които са контролирани от ЛиЛана са усвоили средства по европрограма декларирайки покупка на един и същ софтуер. Защитник на тримата задържани е адвокат Николай Хаджигенов.

Преди 5 години певицата ЛиЛана представи и мобилното приложение LIMA на Агенция "Пътна инфраструктура". Стойността на проекта е 750 хиляди лева, средствата също са от еврофондове. Според публикации в медиите ЛиЛана е свързвана с бизнесмена Васил Божков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
1
 
! Отговори
ДАНЪКОПЛАТЕЦ преди 3 години
Като баща, Деянов защитава децата си, но първо трябваше да ги възпита. Всички си спомняме, изявите на дъщеричката му, а той като баща, къде беше? Докато ГРАБЕХА от еврофондовете с пълни шепи, Деянов не правеше коментари, днес се сетил, че имаш дъщеря. Как не се срамува от себе си? Деянов, това, което са посяли децата ти, това жънат.
107
1
 
7
 
! Отговори
XXX преди 3 години
Живеем в държава, в която 90% от населението нарушава закона под една или друга форма. Ситуацията е неспасяема. Готов съм да се обзаложа, че ако се разровят как точно бащата е станал професор, пак ще се окаже, че е плагиатствал дисертацията си. В тази държава просто всичко е далавера и кражба. Чак се чудя как изобщо имаме някаква икономика.
106
1
 
4
 
! Отговори
Пич преди 3 години
Логиката - "Абе защо ме задържате за кокошка, онзи открадна цял кон" по принцип е погрешна. Иначе човешки погледнато, човекът е прав. Прокуратурата се превърна в бухалка, която се размахва само в пределени случаи, което е изключително вредна практика по много направления. Иначе Лиланка и брат и са ясни, бъркали са в меда и са си живяли живота. Сега просто нямат късмет, и ги опраскаха. В тази държава където и да бутнеш, все някой краде, няма празно.
105
1
 
5
 
! Отговори
Мунчо преди 3 години
До ьааьаьДоцента...той сам си даде титлата "Почетен професор на Академия Здравословно"!...Иначе е бил доцент в Центъра за обществено здраве и хигиена.
104
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя лаеше нонстоп от предаването си за твърда ръка, законност, ред, дисциплина, а сега накъде обърна плочата??
103
1
 
3
 
! Отговори
аьаьаььа преди 3 години
До СтивввКато гледам ще оградим България и ще напишем затвор на картата. Явно име много хора в БГ за затвора. С такова масовово мислене, трудно ще направим затвор за всички. По-лесно е да оградим България с минно поле. Като Австралия едно време.
102
2
 
7
 
! Отговори
ьааьаь преди 3 години
До АнонименИ професора е за затвора, явно така ги е възпитал. крушата и дърворо .. . .
101
0
 
3
 
! Отговори
ьааьаьаь преди 3 години
От някъде тряба да се почне. Спокойно всички са наред. Ако не, ще постройм още затвори с труда на затворниците
100
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние пък сме възмутени от децата му!!!!!!!!!
99
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ами това е най-дразнещото нещо в България, че за почти всички сфери на живота трябва да търсиш "свой човек", връзки, ходатайства, това ме е дразнило най-много. живея в Англия и тук за абсолютно нищо не се налага да търсиш ходатаи и връзки.
98
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво иска да ни каже професора??Че само убийството е престъпление, а може да се краде от еврофондовете, така ли.........особено ако се е облажила милата му дъщеричка??
97
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ме кефи как се възмущават. Докато са прибирали с пълни шепи, бе са били възмутени, сега се сетили. :) Иначе се замислете, някакво тъпо приложение - 750к, а системата за разпределяне на делата в цяла Бг - 12к...
96
1
 
26
 
! Отговори
Все ми е тая от... преди 3 години
Щом се е намесила с Божков не ми я хвали .Всеки си защитава децата ,което е нормално.
95
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Балкански бутафории! И аз познавам хора с няколко апартамента, къщи или бюра и нямат понятие от строителство - нарича се просто инвестиция. Грешката е, че го е направила в България, където всяка калинка може да ти отнеме/открадне инвестицията, ако е успешна, както в този случай!За 20%-те, за мисирките и прочие, не я защитавам просто констатирам!Затова избирайте ГЕРП!Да живее бат Бойко Бирисоф!ГЕРП завинаги!Иронийка, метафорка и.т.н.
94
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък съм възмутен от децата ти.
93
1
 
18
 
! Отговори
ДОНБОН преди 3 години
Интересна снимка . Румен Радев с ЛиЛана и братчeто и.Годината е 2019 . https://facebook/photo.php?fbid=104611540905142&set=ecnf.100040688889424&type=3&theater
92
1
 
27
 
! Отговори
ФОД преди 3 години
До АнонименПомним , помним как пееше на Ален мак. И кога стана професор? Подарена титла !
91
2
 
35
 
! Отговори
Стиввв преди 3 години
Професорът " се оказа човек с двоен стандарт !По повод убийството на МИлен Цветков този "професор" се възмущава така;"Доколкото разбрах, той е бил с Q7, Такава кола няма как един 22-годишен пикльо да притежава.Много ми е интересно какви са родителите на това момче?." Като в същия момент забравя , че"възпитаната"му дъщеря на двайсет и няколко години караше вече луксозен джип BMW X6, заради който изяде няколко тупаника.След това подкара порше ПАНАМЕРА за 200 000лв? Какви са родителите на ЛиЛан?
90
2
 
18
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
"бийтбоксърът" = мамин синчец
89
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ли Лана ще е полезна в Сливенския,където ще забавлява пандизчийките и надзирателките с песнопенията си.