Конспирация поставя Бил Гейтс в дъното на коронавируса

Бил Гейтс предрекъл пандемията, дори имат патента за ваксина
10 май 2020 18:22,
372
Конспирация поставя Бил Гейтс в дъното на коронавируса

От началото на пандемията COVID-19 милиардерът и филантроп Бил Гейтс е обект на ожесточени конспиративни теории. От твърдения, че той е прогнозирал заразата до теории, че е предизвикал пандемията, за да продава ваксините си.

Във Facebook публикациите за връзката на Бил Гейтс с коронавируса са харесвани и коментирани 900 000 пъти, а в YouTube 10-те най-популярни видеа за него, публикувани през март и април, са гледани над 5 милиона пъти. Така милиардерът е дори по-популярен от конспиративната теория за разпространението на вируса чрез 5G мрежите. Всичко тръгва от негова реч, в която преди 5 години той предупреждава, че човечеството е изправено пред сериозна заплаха.

Съвпадение или не, речта се превръща в знак, че именно Бил Гейтс е предрекъл сегашната пандемия. А конспиративните теории стигат и още по-далеч – че зад всичко това стои идеята да се продадат ваксините, които неговата компания разработва. В Twitter се появява и патент за ваксина срещу коронавирус, заявен от британския изследователски институт "Пърбрайт", който е бил финансиран от фондация "Гейтс“. И това засили страховете заради твърдения, че между 2000 и 2017 фонадацията на Гейтс е тествала ваксина за полиомиелит в Индия и са заразени 496 000 деца, предава Bulgaria ON AIR.

Според СЗО обаче за същия период в страната са регистрирани 17 случая на заболяване. В кампанията срещу Гейтс се включва Робърт Кенеди-Младши. Организира петиция с призив фондация "Бил и Мелинда Гейтс“ да бъде разследвана за медицински злоупотреби и престъпления срещу човечеството.

И все пак, въпреки конспирациите, фондацията на Бил Гейтс дарява 250 милиона долара за борба с пандемията. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
11
 
32
 
! Отговори
кон спи преди 3 години
изведнъж един милиардер чиито баща се е борил срещу препопулацията на света твърди, че има много хора на земята.След 20 години и милиони инвалиди, безплодни и изродени от ваксините, които е поставил по света решава, че е намерил лек за всички хора на планетата, за които 30 години твърди, че са прекалено много.Предлагам на всички анти конспиратори да опитат на Били комбинацията и да докажат на конспираторите по света, че не са прави.Аз ще си взема пуканки и ще гледам!
235
13
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой по-долу писа, че гейтс не е на върха на пирамидата. Да, това са ротшилд и сорос, както винаги. На ГЕЙтс просто е дадена суб-илюминатската роля да ликвидира човечеството. Един вид - момче за мръсни поръчки. И той нали е едно комплексарче и зубърче, малтретирано в училище, решава да се направи на бог. Да ама не. Надушихме го и ся вече котката излезе от чувала. Веднъж излезе ли, връщане няма. Ще се бием до смърт.
234
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупостите за Бил Гейтс са толкова истина, колкото твърдението, че конспираторите и *** са......умни.
233
5
 
11
 
! Отговори
2Loop преди 3 години
не е първи чичко Бил с чипирането.още 2002 нашиот цар рече, че трябва да се смени чипа.понеже царот си е дребна и локална риба, това се отнасяше само за българите.конспирациите около Бил Гейтс са по-скоро фалшиви, защото 20 години чипот на българите си остана същия.
232
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко ме съмнява този милиардер/трилионер да е в дъното на всичко - има някой или много по силна организация - а той просто да е бушон най отпред. Защо му беше да прави учения и да се опитва с тази негова благотворителност - можеше просто да бъде безпощаден - с неговите опити само успя да си навлече гнева и погледа на хората. Е може и така да му е заповядано разбирасе. Странен свят и труден за разбиране.
231
11
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гейтс е вторият най-голям дарител на СЗО, като се равнява по размери почти колкото на САЩ и колкото следващите 5 държави. Според вас дали няма интерес от тази епидемия и лансирането на ваксина????
230
20
 
5
 
! Отговори
бачкейтор черен преди 3 години
Ако първите чипирани ще получат правото да имат винаги пълна банкова сметка без да работят. Аз се пиша доброволецЩе си живуркам като президентче.
229
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най добре се лекувам от пърхот като си обръсна кратуната и после намажа а със зехтин от евтиният.Обаче они туй чакат да пуснат 5G то . И главата ми свети в мрака ,кът морски фар.
228
4
 
5
 
! Отговори
Гошо Конспиратора преди 3 години
Ти с гаранция си от излишните, понеже и чип на Б.Г. не може да ти възстанови, това, което Господ не ти е дал3. Аз даже нещо бъркам Бил Гейтс с Господ, ама няма значение. Важното е, че аз съм Избран. Другите, които не са ми симпатични, са от излишните. Бил Гейтс или Господ със сигурност е планирал да ги утрепе всичките.
227
6
 
12
 
! Отговори
Спокойно преди 3 години
Вие сте в пълна безопасност!Никой не иска да контролира българите.Не си струва.
226
13
 
10
 
! Отговори
Сделано в Китае преди 3 години
Уханката е Запазена Марка на Китайската Комунистическа Партия - това е болестта на Комунизмът в 21-ви век!!
225
4
 
25
 
! Отговори
Митко 19см преди 3 години
На вас като ви спряха кемтрейлс и съвсем пощуряхте бе :)А и между другото -- продавам алуминиеви каскети. Пазят от 5G.
224
6
 
7
 
! Отговори
До Гошо Конспиратора преди 3 години
Ти с гаранция си от излишните, понеже и чип на Б.Г. не може да ти възстанови, това, което Господ не ти е дал!
223
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
е пак добре, че не са обвинили заврения ни зет Гаргамел, макар че имам съмнения
222
14
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички задължително ще бъдете ваксинирани с ваксина която ще съдържа наночип. Които не се ваксинират няма да имат право да работят под предтекст че разнасят корона вирус. Този вирус да не би да мислите че случайно го изпуснаха. Първото заради което го пуснаха е пренаселването на земята. Второ привършване ресурсите на земята. Третото и най важното е да ви чипират и да определят кой колко да живее. Новият световен ред настъпва а вие спете и слушайте какво ви говори тиквата от банкя.
221
12
 
20
 
! Отговори
Гошо Конспиратора преди 3 години
1. Бил Гейтс има всичко, той командва, а реши да измисли коронавируса и да жертва цялата световна икономика, за да ваксинира насила мен, Гошо, и да ми вкара в организма нанорадиолазерен биороботен чип да ме следи със сателит как отивам до магазина за хляб. Извод - аз, Гошо, съм страшно важен за Бил Гейтс.2. Но аз съм толкова умен, че веднага прозрях пъкления план на Бил Гейтс за мен. Аз, Гошо, не съм просто важен, аз съм гений. Другите са овце с робска психика.
220
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мен,Бил Гейтс е нарочен,щом има и официална подписка(петиция) срещу него.Явно е сгазил някъде лука.
219
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименИ пърхота е измислен да си продават шампоаните.----------------------Взимаш катранен са*ун от аптеката,миеш си косата с него и нямаш пърхут,идеално, старо, изпитано средство срещу пърхут.Ако искаш да знаеш защо имаш пърхут,отиваш на кожен лекар.
218
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До слънчасарскиИ що трябва да сме единни?
217
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Кумчев Ангеле кажи ти ако не можеш Тодор да каже *** по бърже че бързам за видиокомферентно записване..