Северна Корея не вижда ползи от администрацията на Тръмп

Пхенян: Превърнаха мечтата за мир в "мрачен кошмар"
12 юни 2020 15:34, Ния Христова
69
Северна Корея не вижда ползи от администрацията на Тръмп
Снимка: БГНЕС
Северна Корея обвини САЩ, че не са спазили обещанията, които се дадоха на историческата среща между лидера на азиатската страна Ким Чен Ун и президента на САЩ Доналд Тръмп преди две години. От Пхенян изтъкват, че администрацията на Тръмп е превърнала мечтата за мир в "мрачен кошмар", както и че напълно са отслабили надеждите за денуклеаризация на Корейския полуостров, пишат от Bloomberg TV Bulgaria
 
Ри Сон Гуон, външен министър на Северна Корея, коментира, че САЩ не са спазили обещанията, които бяха дадени на срещата между лидерите на двете страни на 12-ти юни 2018 г. Сон Гуон изтъкна, че Северна Корея не вижда никаква полза от обвързване с Вашингтон. 
 
"Нищо не е по-лицемерно от празното обещание", каза Ри, цитиран от Корейската централна новинарска агенция. Според него САщ през последните две години са показали, че единствената им цел е "изолацията и задушаването" на Северна Корея. 
 
"Крайната цел на Северна Корея е да изгради по-надеждна сила, за постигне пълна отбранителна способност от дългосрочните военни заплахи от Вашингтон", заяви Ри.
 
Цялата статия може да прочетете ТУК
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
2
 
! Отговори
Военен преди 3 години
До АнонименНе става дума за плашне вече. На Кимчо му се иска СКорея да дръпне като ЮКорея или поне като Китай или даже Виетнам, та му се плаче. И знае много добре че само Тръмп му е шанса за това. Само дето си мисли че може да преметне Тръмп, както предните президенти на САЩ бяха премятани.
49
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Северна Корея,трябва ли да вижда някакви ползи от администрацията на САЩ ?
48
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не може да уплаши Ким !!!! Защото ще размаха ядрената гьостерица!!!
47
1
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Тия терористи-комунисти не си виждат гладните заадници - тръгнали САЩ да обсъждат...
46
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо ХристовНе можеш и да четеш. Аз ти казвам, че си неграмотен, но не подозирах, че не можеш и лесен за схващане текст да прочетеш и разбереш.Отивай да ибрикчийстваш на любимите ти диктатури, руши .....
45
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо ХристовСамо чугунен комунистически мозък си мисли, че натрупването е процес на трупане на купчинка на пари, когато става въпрос за предсказване на бъдеща крива на приходите/разходите. Но то комунистите винаги си представят държавните средства като торбичка от която винаги могат да си откраднат, защото е "общо" и защото е "едно". Даже и в мисленето ви личи какви сте провали.Айде, нека ти напомня:"Къдърните които можаха се изнесоха от България"Ти си остана в България :)))))))
44
2
 
4
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
Раша подкрепяше СК .за да пречат на обединението ! Китай подкрепа СК......заради ИКОНОМИЧЕСКИЯТ КОЛОС.който ще стане Обединена Корея (справка ГДР...ГФР ).Китай са ( манифактурата )на света....нищо повече ..ЩЕ ГИ ЗАМЕНЯТ с Индия....Виетнам..и масовото ядене на кучета...котки....прилепи...ще стигне до ККП и др. СИ !
43
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 44"колкото по нисък е интелекта, толкова по-гръмки са обидите, а твоите са доста гръмки"Да, някой който е неграмотен, наистина много се обижда, когато му го посочат, за разлика от въпросния ***, който където и да напише нещо, към събеседника му има обиди нямащи нишо общо с разговора.Еееееееех, няма да се учудя, ако говоря на същия. Все пак, той има навика от време на време да пише като "анонимен" за да може по свободно да ***. Обаче се познава, че е той. Хехе.
42
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 21Северна Корея е сателит на Китай, това е вярно което пишеш.Другото ти е глупост след глупост.Кого плаши пропагандата на всемогъщия Ким според теб, собствения си народ или американците?Когато имаше световно първенство по футбол, Северна Корея обяви че са играли финал и са паднали достойно от Бразилия, може и да бъркам за Бразилия, но забележи финал хахахах.Чудя се обикновенните севернокорейци дали вярват на това!
41
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо Христов" ... няма натрупване ..."Има руши, има, защото, познай какво, трябва да се обират ефекти от инфлационни процеси, преобразуването на една пенсионна система в друга, НАРАСТВАНЕТО на пенсиите и т.н. Откъде тръгна, къде стигна .... в България се пенсионираха по-рано, ама то било нормално да не се пенсионираш толкова рано, ама то имало причини ...Нека си припомним неграмотното ти изказване: "преди да станем фенове на сащ пенсионирането беше на 55/60 години."
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 43Сетих се, разбира се :))))). Само че едното не пречи на другото, а и не обяснява защо в държави с нарастващо или стабилно население тя нараства. Както казах, с неграмотни *** които пръскат дезинформация разговор не може да има: малко гавра, след това през зъбите и дотам.
39
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДо 41Колкото по-нисък е интелекта, толкова по-гръмки са обидите.А твоите са доста гръмки.
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДо 33Пенсионната възраст може да се покачи поради по- голямата продължителност на живота, но може да има и друга причина. Например, ако няма достатъчно хора, които да работят и да попълват пенсионния фонд. Не се ли сети за нея?
37
2
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонимен31...ДОНЯКЪДЕ си прав...Но донякъде!Сев. Корея е точно толкова интересна В СЪВРЕМИЕТО,колкото и Виетнам преди..повече от половин век.ТОГАВА Виетнам беше нужен за ЕДНИ ЦЕЛИ,основно ВОЕННИ.СЕГА,С.Корея е нужна за други цели:-Политически заигравания!А ЯВНО това се харесва на ПРОТИВНОБУЗЕСТИЯ..И го устройва.Е,харесва се и на "Ония отвъд Океана"Но едно е ясно:-Както ти отбеляза:-Горкия севернокорейски НАРОД ще страда...Но,"Се ла ви"Ако искаш свобода,просто ЩУРМУВАЙ "Бастилията"!!!
36
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо Христов"но фактът е, че пенсионната възраст нараства изпреварващо спрямо нарастналата продължителност на живота."Неграмотен си.Пенсионната възраст ТРЯБВА да нараства МНОГО по-бързо от нарастващата продължителност на живота,тъй като акумулирането на ресурс за обслужването на допълнителните години в пенсия не може да бъде 1 към 1 с годините в пенсия. Затова работиш 45 години а живееш в пенсия 10-15 средно.Неграмотните рушофилски хидбридници освен да сеете простотия за нищо не ставате
35
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямат ковид-19.
34
1
 
3
 
! Отговори
Прасун преди 3 години
Воевода
33
7
 
4
 
! Отговори
Да бе! преди 3 години
На това диктаторче никога няма да ме стане ясно, че всеки който се конфронтира с Космическа Америка не само ще изгуби битката, но ще изчезне от картата на света.
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВасилевЕдинствения който плаши Америка военно са Русия, това им е набито на американците в главата.Китай са икономическа сила, спор няма но военно не са се доказали никъде, колкото и голяма армия да имат.Явно в ЦРУ не ви плащат достатъчно...хахах.За балистичните ракети на Ким, все едно митове и легенди ми разказваш.Не че не са правили опити, но са толкова плитки, колкото и пропагандата им.
31
4
 
1
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Още когато са се водили Първата и Втората Световни войни , лидерите на водещите страни са били наясно, че азиатския пазар,икономики, човешки потенциал и ресурси ще играят първостепенна задача в световните дела и ще задават дневния ред в света!За това се взима и решение между СССР и САЩ, които са ционистки провинции за разделянето на Корея на две държави и така се разделят, контролират и противопоставят страните в азиатския регион!Политиката и икономиката не са за всеки, селяни прости!Фил!ЦРУ!