Северна Корея не вижда ползи от администрацията на Тръмп

Пхенян: Превърнаха мечтата за мир в "мрачен кошмар"
12 юни 2020 15:34, Ния Христова
69
Северна Корея не вижда ползи от администрацията на Тръмп
Снимка: БГНЕС
Северна Корея обвини САЩ, че не са спазили обещанията, които се дадоха на историческата среща между лидера на азиатската страна Ким Чен Ун и президента на САЩ Доналд Тръмп преди две години. От Пхенян изтъкват, че администрацията на Тръмп е превърнала мечтата за мир в "мрачен кошмар", както и че напълно са отслабили надеждите за денуклеаризация на Корейския полуостров, пишат от Bloomberg TV Bulgaria
 
Ри Сон Гуон, външен министър на Северна Корея, коментира, че САЩ не са спазили обещанията, които бяха дадени на срещата между лидерите на двете страни на 12-ти юни 2018 г. Сон Гуон изтъкна, че Северна Корея не вижда никаква полза от обвързване с Вашингтон. 
 
"Нищо не е по-лицемерно от празното обещание", каза Ри, цитиран от Корейската централна новинарска агенция. Според него САщ през последните две години са показали, че единствената им цел е "изолацията и задушаването" на Северна Корея. 
 
"Крайната цел на Северна Корея е да изгради по-надеждна сила, за постигне пълна отбранителна способност от дългосрочните военни заплахи от Вашингтон", заяви Ри.
 
Цялата статия може да прочетете ТУК
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви ползи искат? Администрацията на САЩ работи в полза на правителството на САЩ. Няма как да има полза за друго правителство. Що за глупости...
29
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо Христов"ова е факт. Също както е факт, че преди да станем фенове на сащ пенсионирането беше на 55/60 години."Неграмотен си. Пенсионната възраст се покачва поради по-голямата продължителност на живота, коато се дължи на подобряване на благосъстоянието на хората и напредъка на медицината. Нагли рушофилски дезинформации са единственото, което можеш. За нищо друго не ставаш.
28
1
 
5
 
! Отговори
Василев преди 3 години
КНДР е необходима за САЩ на този етап такава каквато е , защото под претекст за корейските балистични ракети, американската армия дислоцира няколко самолетоносача около Китайско море , които поразяват и възпират китайските ракети!!!За това и имаше гневна реакция от китайските главнокомандващи, които заплашиха американската флота, че ако се наложи няма да се поколебаят и ще потопят самолетоносачите!Животът е жесток селяни прости, американската армия е всемогъща и всесилна, а вие сте прости!ЦРУ
27
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТоСеверна Корея не е стратигически интересна, ако беше не се и съмнявай че щяха да му направят Майдан.Плюс това те си зависят от Китай, няма Китай няма икономика.Общо взето клетия севернокорейски народ ще търпи династията Ким, тъй като не представляват интерес геополитически, както се казва намират се на нищото.
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо Христов"я да сметнем... 2018та, след поредица самоубийства, окупираната от щатите южна корея намали работната седмица от 68 на 52 часа."Неграмотен си. В азиатските култури културата е такава, че хората работят повече, за да се докажат. Явно не си бил никога в такава страна и не познаваш никой, иначе щеше да го знаеш. Тва рушките *** само простотия сеете.
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо ХристовНеграмотен си. Никога не е имало каквото и да било уважение. Севернокорейците го играят тоя цирк от 50-60 години.
24
0
 
2
 
! Отговори
Цирк на три арени преди 3 години
Първата - Северна Корея, втората - САЩ, третата - Китай. Все едно някой от тези играчи е имал сериозно намерение да спазва някакви поети задължения. Дебелачко Ким е инструмент на китайците за подбъзване на Щатите, които също не са очаквали кой знае какво, но участваха в игрички пред света и електората. А Китай и Северна Корея също знаят колко може да се вярва на обещанията на Щатите. Всичко това ще се точи още дълго. Жалко за хорицата под задните части на Дебелачко, за тях никой не мисли.
23
1
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
ако снимката е актуална,значи му сай разминало на тлъстия..И нема нужда повече от двойника.....И като стана дума:..-НЕ ВЗЕМАМ НИЧИЯ СТРАНА,но не мога да си обясня как една нация,членовете на която почти в стоте процента не тежат повече от 50 килограма,може да има такова пр..се за ТАРТОР?.."Възточни особености"?...-Най-вероятно..
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Мда 21Добре сега, защо обърна плочата, нали Ким такъв Ким онакъв.Иначе ви бива да триете, защото ви е неприятно :) Били голяма ядрена сила и сплашили Америка, боже опази ме от невежеството.Бях гледал техен военен парад и ракетите ги придвижваха трактори, иначе колелетата им бяха боядисани, добра работа на Ким.Също съм гледал как циврят и се тръшкат по земята севернокорейците, това дори и в най смелите мечти на СССР не се случвало.
21
3
 
2
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Да живее Маршал Ким Чен Ун ! Без никакъв спор- най-великият ръководител и държавник на една велика страна, каквато е Северна Корея !
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 19Келеш. САЩ са единствената преграда между теб и купичка ориз и супа от прилеп и 16 асов работен ден. Ще РЕВЕШ когато китайците ти станат шефове.
19
0
 
2
 
! Отговори
Мда преди 3 години
До пияница мистикФакт. Птиказките за това какво имали са, както се казваше "силно преувеличени". Проблемът е, че реално това не е работа на Северна Корея, а на Китай, а Китай няма да спре да провокира съседите си, които са реалните потърпевши от свинщините на Прасчо. Съвсем скоро Япония ще започне да има сериозни проблеми, защото Китай ще започне да я атакува по различни начини. Северна Корея ще играе съществена роля в това. Очевидно е, че Северна Корея е марионетка на Китай.
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** тоя жив ли е още? Да не е някой двойник?
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АБЕ ЕЙ, ША ПАСЕТЕ ТРЕВА БЕЕЕЕЕ...
16
1
 
2
 
! Отговори
Днес преди 3 години
До МдаКимчо може да плаши гаргите само с тези ракети със среден обсег.Точно за един ден ще му бъде превзета държавицата и то защото там хората са наплашени, не че нямат патриотичен дълг.Днес могат да ми трият коментарите колкото си искат, но аз ще упорствам.Иначе модовете се правят на големи защитници на демокрацията или по скоро на Баце, смях.
15
0
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До МдаВсъщност нямат нищо завършено на 100% все още. Джуджара им даде технологиите за атомните бомби, но и до ден днешен правят изпитания на ракетите си и всички засега им падат в Японско море. Далеч са още от завършена и функционираща балистична ракета.
14
0
 
4
 
! Отговори
Устата на Си преди 3 години
Точно както Саурон си имаше "Уста", така и Си Дцинпин си има Ким.
13
7
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
дръж се кимчо ние сме с тебе така трябва да се говори с убии-ци
12
1
 
7
 
! Отговори
Мда преди 3 години
До Анонимен 8Кимчо има ракети със среден обсег от има няма 10тина години. Явно си към 20-30, щом си мислиш, че не са могли да го "демократизират". Истината е, че Запада мислеше, че ще могат по мирен път да се обединят двете Кореи.Не взеха предвид, че Комунистическите режими по скоро ще убиват населението си от глад и с репресии, вместо да пуснат кокала. Изобщо, мисленето на Запада,че държавите искат да вървят към подобряване на живота на собствените им граждани,се оказа една огромна наивност
11
5
 
2
 
! Отговори
До:Факт преди 3 години
Ако можеха, да са го направили отдавна!