45 дни полицията не е открила убиеца на Юлия

Дъщеря й ходи на психолог за да се справи със загубата
7 сеп 2020 22:10, Нели Христова
60
45 дни полицията не е открила убиеца на Юлия
Снимка: Facebook

Дъщерята на убитата в катастрофа от неизвестен шофьор Юлия Ангелова тръгна на психолог, пишат “24 часа”. 9-годишното момиче посещава терапевт с баща си, за да се справи със смъртта на майка си.

За да я разсеят, бащата на детето Цветелин Цеков и втората му съпруга я водят на различни екскурзии. Това е поредната загуба на близък роднина, която детето преживява. В последните години ученичката е останала без двете си баби и единия си дядо, преди да се случи трагедията с майка ѝ.

Катастрофата стана в нощта срещу 26 юли на пътя Созопол - Приморско. Предната вечер Ангелова била в заведение в Созопол. Хванала такси, което да я закара до къмпинг “Арапя”, където била отседнала. На средата на пътя обаче слязла. Тръгнала пеша, когато кола я блъснала и избягала от местопроизшествието. Малко по-късно втори автомобил ударил жената и веднага подал сигнал на тел. 112.

Още по време на огледа се разбрало, че подалият сигнала не е първият, ударил Юлия. Затова от полицията веднага започнали да преглеждат записи от камери в района. Така стигнали до автомобил, който е сив металик. Капакът му бил изкривен. Колата се движела с висока скорост, затова марката и моделът не са установени. Не е заснет и регистрационният номер на автомобила.

Въпреки че почти веднага са стигнали до снимката на колата, от ОД на МВР - Бургас, все още не са успели да установят автомобила. Предполага се, че това е колата, ударила Юлия.

Междувременно близките са поискали информация за хода на разследването. Те обаче получили отказ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
19
 
! Отговори
65 преди 3 години
И само защото е била сама ,ходила е през ноща сама, щото е била разведена, си го е заслужила ли? Тези коментари на *** хора.Ей тези коментари трийте.Те са срам и грях.
28
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полиция няма много отдавна. Всеки хвърчи с колкото му е удобно, по нощите тези с моторите тероризират мирно спящи хора, голямо рязане, голямо форсиране, и като ги чувам как препускат с 200 по булеварда до нас.Живях в чужбина 15г, тук съм от 1г и вече немога. Тук е адско блато и всичко е пред колабиране а за пътищата да не говоря че книга мога да издам от 20 тома.
27
7
 
14
 
! Отговори
Тука има нещо преди 3 години
мътно!? Посред нощ слиза от таксито да се поразходи!? Защо ли, или е трябвало да заплати в натура и се е опънала и таксиджията е гони от колата, или е била фиркана, за да стори това. Сама на къмпинг, какъв го е дирила там, сега детето ще плаща за простотиите на майка си. Пък и да намерят убиеца, там са все баровци, ще го пуснат като Стависки! Тук е мутренско-*** държава!
26
5
 
5
 
! Отговори
65 преди 3 години
Ей ,че сме специалисти по всичко.Има такъв филм от Тошово време.От всичко разбираме. Таксиджия бил,гербаджии бил. А обикновен мерзавец не може да е. Може и някой чужденец да е и вече да не е тук.
25
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МВР Бургас, оле майко да не ви де налага тези да правят за вас нещо. Толкова са тежки, толкова бавни, толкова неможещи ...
24
3
 
12
 
! Отговори
муспи преди 3 години
За да има убийство, трябва това тука да се нарича живот.
23
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е да тръгнеш по тоя път сам по нощите, нещо не е наред.
22
7
 
23
 
! Отговори
асд преди 3 години
Живея от повече от 15 г извън България. Мислех че тия неща които се случват са останали отдавна вече в историята. Явно май е станало и по лошо. Честно мен започва да ме е страх да се прибирам и да взимам децата с мен. Не знаеш къде ще те убият, ограбят, сгазят, излъжат, измамят, изнасилят.... Заприличали сме на някоя латино американска държава. И сме член на ЕС.??? Как ни приеха изобщо??? Жалко. Бог да прости жената. А тоя извършителят рано или късно ще го настигне съдбата която заслужава
21
2
 
24
 
! Отговори
Леле преди 3 години
Сега да намерят и таксиджията!!! Основната вина е негова!!! Да се види фирмата, колко законни са му тарифите и ни го покажете на снимка, за да отбягваме услугите му и да сигнализираме за фирмата, за която работи, че са неприемливи с подобен персонал. Например онлайн в социалните мрежи. Как не ги е срам!.. Аз ще му дам 50 Евро, обаче искам да се самозакара до след шамандурите , така по- навътре в морето. Ужасно е, просто!... Бог да прости жената :/
20
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво се заяждате с милицията не мога да ви разбера? Тяхната най-важна и основна задача е да вардят политиците и да бият невинни хора и да си избиват комплексите. Щото ако бият виновни, не се знае кой ще са били, а после обикновено след 10-тина-15 години в системата и симулиране на дейност целуват нечия ръка и стават верни кучета на някой мафиот. Та някакво убийство ли е по-важно, или да оцелее властта на хунтата?
19
0
 
29
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Явно колата е на някой местен вожд на ГЕРБ!!!
18
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицаите са заети да бият тинейджъри на жълтите павета. Като опре до истинска работа, никакви ги няма.
17
0
 
31
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Аз не мога да ги разбера наште ченгета нямат ли съвест, нямат ли семейства и роднини, нямат ли срам, то бива алчност и корумпираност, ама те надминаха и ченгетата в Руанда.
16
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истинския убиец е копъpката, дето и е искала 100 лева за да я закара.
15
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фур ажките oтново ли покриват някои "наш" човек?
14
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе и нейната е била мътна и неясна. Разведена, сама на море, сама по нощите... Не е много нормално, нали? Дано детето по-бързо се справи с проблема, ясно е, че с баща си и новото му семейство ще е по-добре от преди.
13
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията е корумпирана на 300%. Занимават се само с ходатайствания на всякакво ниво и прикриване на престъпления. Щом не хващат убиеца значи е с протекции в МВР.
12
2
 
43
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
И тия ченгета са за уволнение, както ония от днес с камиона, от Пловдив дето човека 3 дни го е нямало и накрая шефа му го намерил мъртъв в едно дере, безхаберие и пълен разпад на обществото и държавата. Зли хора - Зле да свършите!
11
2
 
35
 
! Отговори
Професионализъм преди 3 години
За съжаление нашата полиция е една трагикомедия. Само когато трябва да натиснат някого или да изкарат някой лев настрана успяват да измъдрят некоя глупотевица. Иначе са си....
10
0
 
47
 
! Отговори
БЕТОНОМОРИЕ преди 3 години
Едно време се ходеше по плажа, ама сега плажовете са частна собственост, има огради, бариери, охрана от мутри. Остава да ходиш по шосето, я оцелееш, я не.