Базел дебне ЦСКА в плейофа за Лига Европа

Лудогорец ще минава през Беларус за групите на турнира
Обновена: 18 сеп 2020 15:43 | 18 сеп 2020 15:43, Красимир Ангелов
7
Базел дебне ЦСКА в плейофа за Лига Европа
Снимка: БГНЕС

Родният вицешампион ЦСКА изтегли труден съперник на жребия за определяне на плейофните двойки за влизане в групите на Лига Европа.

Палачът на БАТЕ Борисов излиза срещу победителя от двубоя Базел - Анортозис в решаващия сблъсък, ако преди това се справи с Б36 от Фарьорските острови.

Ако стигнат до срещата с Базел или Анортозис, "червените" ще бъдат гости. Плейофните мачове са на 1 октомври.

Българският шампион Лудогорец ще има сравнително добър съперник, след като ще се изправи срещу Динамо (Брест) в плейофа за влизане в групите на Лига Европа.

Мачът ще се реши в една среща, а "орлите" ще са гости в сблъсъка от турнира. Двата тима ще играят на 1 октомври.

Воденият от Павел Върба отбор имаше пет възможности за противник, като другите четири бяха Цървена звезда и победителя от Сараево - Будучност, Рига - Селтик и Арарат Армения - Целие.

Всичко за жребия на българските отбори четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
А аз не знам преди 3 години
поради каква причина от доста години насам родните журналист упорито нищят с кого биха играли нашите отбори в третия кръг,при положение,че не са изиграли и преминали втория???Общо взето,пада голямо чесане на езици за нероден Петко...
5
1
 
4
 
! Отговори
Реалист 2 преди 3 години
..... "Апоел" вчера разбиха отбора на Стойчо Младенов в Казахстан ... "Аполон" ( Лимасол ) отстраниха Гръцки клуб , и то като гост !!! ...... За сравнение - "Славия" отпаднаха от ... Албанци !!! ...... Освен това - В Кипърските клубове почти НЕ играят местни футболисти , а главно никак НЕ лоши чужденци !!! ...... Изобщо НЕ би ме учудило , "Анортозис" да излъже "Базел" насред Швейцария ... ЦСКА може и да изпита затруднения срещу "Торсхавън" , но ще продължи ..... Очаквам - "АНОРТОЗИС" - ЦСКА...!
4
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кое от ЦСКА-та? Тирето, цифрите, масква?
3
2
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Не знам поради каква причина се подценява отбора на "Анортозис" за сметка на този на Базел ... Единственото предимство на Швейцарците е , че срещата е една и те са домакини ! Но пък БЕЗ ПУБЛИКА ... Което пък отново леко уравновесява нещата ! До този момент все още няма ОТПАДНАЛ КЛУБ ОТ КИПЪР от Евро турнирите ! За разлика от нашите такива ... "Славия" си замина преди да са започнали... Вчера и "Локо" ( Пд ) също ... "Омония" елиминира "Звезда" в Шампионска Лига! .......
2
2
 
12
 
! Отговори
Грешно заглавие преди 3 години
По-точно ЦСКА дебне Базел.
1
9
 
6
 
! Отговори
щирлиц преди 3 години
на плейофи вече няма да има отбори като СИРЕНИТЕ от малта и Б58 и фарьорски острови,базел ще ги елиминира