Детето, блъснато на паркинг, умира пред очите на баба си и дядо си

Мъжът е опитвал да излезе от паркинга с буса си
27 сеп 2020 15:42, Нели Христова
53
Детето, блъснато на паркинг, умира пред очите на баба си и дядо си
Снимка: БГНЕС

 Пред баба си и дядо си е било сгазено ромчето на 2 г. и 8 месеца, което загина при катастрофа в столичния кв. "Надежда" днес. Инцидентът е станал, докато водач е карал на задна скорост, съобщават от "24 часа".

Мъжът е опитвал да излезе от паркинга с буса си. Детето тичало и попаднало под гумите му. Шофьорът на буса е опитен водач, мъж над 50 г. На място бързо пристигнала линейка. Тя обаче само констатирала смъртта на детето.

Още по темата


Шофьорът не е избягал. Той е тестван за алкохол и дрога, пробите са отрицателни. В дългия си шофьорски стаж той е имал няколко провинения, но вече е бил заплатил глобите си.

Разследването по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
детето ми беше с баба си и дядо си..господина е карал напред и говореше потела си и с учасника си е избягал преди това е бил с детето ми оттам купуваме електронна кола и слет това да я натоварваме човека е вкарал стока детето е бил в парка с родителите ми но господина е карал с висока скорост над 45км/че дори не е чувал виковете набащами това. не нормално в случай че в паркинг се кара 10км/ч не повисока чакам разследванята от видията и ще бъдат разпространени дано се случи ..това чакам 😢😢😢�
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аз съм майката...валя крумова....какви са тези коментари бе хора дали за парите сме или за живота му ..вйе с акъла ли сте бе ненормални хлапета вие сте ..че като вас неможете да карате и все имате опредваня че нямало видимост или пък детето било изкочило( алоооо.внимавайте с думите кой нормален ще посяга на детето си или внука си ...или за пари добре прочетох вашите пусти коперсарии нито не сте познати с нещата нито и по такъв начин вие мислите ли изобщо)!убитое пред шофиора напред е карал
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимна преди 3 години
До Един от СеверозападаАз също съм на същото мнение- жалко за детето, но във България винаги е виновен другия, а не родителя/баба дядо и който и да е друг, затова че са пуснали детето без надзор на паркинг. Нормално е ако е бус, натоварен до горе/все пак хората там пазаруват на едро/ да не види едно дребно телце зад буса, трябва да се носи отговорност и от родителите. Все пак да не се случва на никой родител и на никой шофьор подобна ситуация.
25
5
 
3
 
! Отговори
Peter преди 3 години
Zatova vsichki koli I mikrobusi busi. Da imat zadaljitelni kameri I parktronik.. ama razbirase pravitelstvoto nego interesuva. Ama za vinetki zadaljavame horata. Za gumi za aptechki.. za maski za gluposti no ne I za bezopasnost na decatq
24
5
 
18
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
може нарочно да са го хвърлили за да искат после пари но не са преценилиобстановката имаше такава практика по кръстовищата
23
3
 
33
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 3 години
Не оневинявам шофьора, но по-виновни в случая са бабата и дядото! Ной луд би пуснал дете , на няма и 3 години на паркинга, без да го държи за ръка??? Има вероятност да е и инсценировка, завършила фатално, ако наистина са от Етноса.Преди години имах подобна случка на паркинг пред блок. Иззад паркирал автомобил, внезапно излиза пред мен малък фърфалак, по-нисък от калника на колата, а майката, с типично кифленски поглед ме изгледа учудено, като набих спирачките...
22
9
 
15
 
! Отговори
51 год преди 3 години
Съболезнования!Аз запомних, че има такъв член в правилника за движение-..че ако водачът не е убеден в безопасното движение на заден ход, трябва да осигури наблюдател да му казва....Т.е. директно си виновен! В моя случай блъснах вратата на доста скъп Мерцедес на паркинга на варненскато летище. Докато тръгнем, докато си кажем две приказки, дамата спряла зад комбито и аз праас. Дано има камери и разумен съд в случая! Може всеки да е на мястото и на двамата.
21
2
 
38
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
А щом са от "братята" може и да е инсценировка за кинти, която се развила зле."*** баба, да те бутне тоя чичко леко...".Преди да нацъкате минусите ще ви разкажа случка с мой приятел в кв.Хр.Ботев (ромската махала). Та спира моя на пешеходната, едно невръстно хлапе от братята пресичайки се мята на капака. Веднага излизат двама трима едри и викат на умряло.Приятеля слиза казва им "викам полиция" и сочи към камерата в колата. Хлапето изведнъж се оправя и всички изчезват в миг.
20
2
 
36
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Истината е, че българина освен кофти шофьор е адски недисциплиниран пешеходец - отдавна казвам, че трябва да се пишат актове и на пешеходци. В случая обаче говорим за дете, което няма вина. Бабата и дядото са за съд.Щом са от братята бързо ще си направят ново, а това ще го осребрят доволно в съда. Жалко за детето и още по-малко за шофьора - на всеки може да се случи. Сега невинен ще плаща и ще лежи.
19
4
 
6
 
! Отговори
Лора преди 3 години
Сигурно са били свекърва и свекър бабата и дядото.
18
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много е тъжно когато умират деца. Но след като е ***, става ясно че най-вероятно не е било под добър надзор, малко съм предобенена към грижите на този етнос. На паркингите и изобщо в големите градове, си е много опасно с малки деца.
17
0
 
12
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Продължение на 21По принцип се пресича пред автомобила!
16
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бабата и дядото какво правят? Блеят в облаците?
15
2
 
53
 
! Отговори
Някой преди 3 години
Не обвинявам никой , но от личен опит знам , че малко дете се държи за ръката. Не знаеш в кой момент , накъде ще хукне. Жалко !
14
3
 
44
 
! Отговори
наблюдател до 5 преди 3 години
"Бабата и дядото" я имат 40 г, я не.
13
1
 
9
 
! Отговори
Фитипалди преди 3 години
Перфектното зрение на деца е с 30 % по -ограничено от това на възрастните. Не го правят нарочно,просто така виждат...
12
8
 
33
 
! Отговори
Петко преди 3 години
Може да са го метнали под гумите риднините. Те така постъпват обикновено, сега от застраховката 100 бона ще папкат.
11
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Онзи ден на път към вкъщи преминавах през едно училище.С периферното си зрение зърнах група деца на тротоара с родители и сложих крака на спирачката.В същия момент едно дребно момиченце от тях реши,че трябва да пресече изкачайки м/у паркиралите коли и тичайки през улицата.Добре,че кракът ми беше вече върху спирачката и заковах на място(от около 25км/ч).Най-парадоксалното беше,че сред групичката лапета беше и сина ми,жена ми помолила съседка да го вземе,понеже закъснявала.Децата са непредсказуеми
10
4
 
42
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Сега заради безотговорие ,големи проблеми ще има човечецът,който е карал бусът!
9
3
 
15
 
! Отговори
Granik преди 3 години
Е сега на тоя му се разказа играта,направо да имигрира в Австралия.